CAPITOL DUBLU - Wattpad nu sa trezit din betie

649 39 5
                                    

Hey dragilor , m-am gandit sa mai critic un ,,beat,, din Wattpad , si pentru ca va iubesc , azi avem capitol dublu ! Primul specimen este cartea minunatului CezarIancu intitulata ,,nimic,, . Let's go !

a fost o data sfarsit  se scrie ,,A fost o data {...} Sfarsit . ,,

Deci concluzia acest idiot , a facut de ras tot Wattpad-ul . Inteleg , nu sti sa scri bine , nu ai ideei si nu vrei sa copiezi dar ce naiba sa te apuci asa ca prostul in tramvai sa scri o propozitie fara sens si nici paia corecta !In concluzie Cezar , iti sugerez ori sa te apuci ca lumea de carte si sa inveti sa scri ori sa stergi cartea si sa nu mai faci chesti dastea ! 

Si dragilor ca sa nu va las cu ochi in soare povestea numarul 2! Fantastica xDKaraLora cu povestea ,,Viata de adolescenta . ,, . Eu zic sa aveti telefonul la indemana , va fi nevoie de 112 !

<< Ce mama naibi sunt cu sagetile astea Buna , eu sunt Sophie , dar mi se spune Soph vai , hai zi sa moara ma-ta . Am 17 ani nu , nu ,nu ai scris gresit , ai adaugat un 1 , tu ai 7 ani  si sunt din Vegas . Am tot ce imi doresc , mai putin o familie unita ,,pe care nu o merit pentru ca sunt curva,, . Mama si tatal meu se cearta non-stop ,,pentru ca eu ma fut pe centura,, , iar eu imi petrec majoritatea timpului pe net ,,cautand clienti ,, , sau in oras ,,futandu-ma ,,. Am un iubit Jim de 18 ani , care mai mereu umbla teleleica facalet wtf serios ,,teleleica facalet ,,prin oras cu prietenii lui si cu mine . Ne sarutam absolut mereu , il iubesc enorm ,,ca pe o ciuma,,. Insa , intr'o zi am ,,decis,, ca a venit momentul sa o facem ,,fara DUREX,, . Va dati seama ce spun . Dupa ce am facut ,,trebusoara,, , am plecat de la el , catre casa .

Dupa o saptamana .

Nu'mi mai venea ciclul desi trecusera cateva zile decand trebuia prea multe detali . Au inceput dureri subite de cap si burta . Ca sa mai uit de ele am dat ''check in '' pe facebook si mess .

Jim James Lover Boy is online .

Eu : Heya , iubb ! Ce'ti mai face sufletu' serios 

Bun eu nu mai rezist va povestesc eu dupa ce se intampla . Ea e gravida cu Jim , naste gemeni , o fata si un baiat , moare fata la nastere si ramane baiatul Max . Ei merg in excursie , Jim o inseala . Ea pleaca , il intalneste pe Dave , se niho niho , si ramane iar gravida si de data asta bea in timpul sarcini si pierde baiatul , Dave parasingd-o pentru ca ia omorat baiatul . Naste o fata , Sarah , apoi moare intr-un accident de avion si povestea continua cu Sarah ... Ce v-am zis eu ca ea e curva , se fute cu doi idioti , Dave si Jim , are 2 copii , la 17 ani si parintii sunt gen ,,yeyy ce ma bucur,, , huh halal poveste .  Va pup si ne revedem in curand !

Prostie la cutie (&quot;Geniile'' de pe Wattpad )Where stories live. Discover now