6. BÖLÜM

1.5K 129 27
                                    


Sevgili Günlük

Bugün yine okula gitmek için bir acele çıktın sevgilim.. Ah, ama gözlerin kızarmış. Belli ki ağlayarak uykuya dalmışsın. Sen.. O yavrulara bu kadar mı acıdın? Sokakta kalıyor olmaları seni bu kadar mı etkiledi?

Asher... Benim merhametli ballı turtam. Merak etme sakın. Ben onları evime alırım. Onlara en iyi şekilde bakarım. Temiz bir yuva, her gün üç öğün yemek ve bol bol oyuncak veririm. (anneleri ile aram hala iyi değil ama senin için bunu görmezden gelirim.)
Yani artık o güzel gözlerini ağlamak için kullanma Asher..
Dedim ama bu sefer de okuldakiler sana sıkıntı çıkarmışa benziyor.

Seni derse girerken gördüm, grafik tasarımda okuyorsun değil mi Asher? Hatta bugün uzun süre üstünde titizlikle çalıştığın sunumunu yaptın. Arkadaydım... Seni izliyordum. O büyük kıyafetlerin altında sen heyecandan titriyordun. Tıpkı küçük bir serçe gibi.. Ama kimseye belli etmemek için de yoğun bir çaba harcadın.

Sunumunu yaparken öğrencilerden tarafı tek tek hepsiyle göz teması kurdun. Ve işte o an... Bana da baktın. O hayranı olduğum, tapılası bakışlarını benimkilerle buluşturdun. Ah, tanrım... Bunu unutmayacağım Asher, asla bu ânı unutmayacağım.
Unutmayacağım bir diğer şey de, profesör denilen o yaratığın herkesin içinde seni rezil edişi olacak.

SERSEM. YALAKA. Hem ruhu, hem gövdesi kararmış, kendi estetik değerlerini her eserde görmek isteyen, diğerlerine pislik muamelesi çeken IKI YUZLU DUMBUK!

Gözlerinin dolmasına sebep olan o adamın gözyaşlarını akıtmadan durmayacağım Asher! Sakın ağlama!

Benim kıymetli mücevherim, bu dünyanın pisliği seni de umutsuzlukla yerin en dibine çekmeye çalışıyor. Ama sen merak etme, ben senin bu pisliğe bulaşmana izin vermeyeceğim.

Bir Katilin Günlüğü [ TAMAMLANDI ] Where stories live. Discover now