4. BÖLÜM

1.8K 140 17
                                    

Sevgili Günlük

Başka birini öldüren bir insan, hiçbir güzelliği saf bir kalple göremez derler. Hayatımda ne zaman iyi bir şey olsa, bir katil olduğum gerçeği karşıma çıkacak biliyorum. Ne zaman hayattan zevk alacak olsam, bir başkasının hayatını yok ettiğim aklıma gelecek. Bunu da biliyorum...

Ama ben sadece hissetmek istedim. Herhangi bir şey ! Fakat bunun imkansız olduğunu da biliyordum ta ki onunla karşılaşana kadar.

Bu sabah saat sekiz gibi evinden koşarak çıktı. O sevimli yüzü dünküne nazaran biraz gergindi. Geç kalmış olmalı. Çok sevimli...

Kendine bol gelen bir kıyafetle öylece koşturuyordu. Elinde ise kendinden ağır yükü.. Yardım etmek istedim lakin buna hazır değildim. Şuana kadar atmadığını sandığım kalbim, sadece onu görmekle yerinden fırlayacakmış gibi atarken kim bilir onun yanına gitsem ne olur bu zavallı kalbimin hâli?

Saat dokuz civarlarında okuluna varmıştı. Kapıda onun için bekleyen arkadaşları sarılıyor, şakalaşıyor, ellerini onun saçları arasında gezdiriyordu. Ardından içlerinden birinin yüksek sesle " Asher" dediğini işittim.

Asher...
Asher...

Demek adı Asher. Adı gibi, o sürekli gülümsüyordu. Etrafına mutluluk saçıyordu adeta... Herkes de onu çok seviyor olmalı. Çok yakın olmalı.
Ve o an anladım. O küçüğün bana hissettirdiği tek şey aşk değildi.

Öfke ve kıskançlık...
Herkesin ona bu şekilde dokunması hiç hoşuma gitmedi.
Hem de hiç...

Bir Katilin Günlüğü [ TAMAMLANDI ] Where stories live. Discover now