Severus Snape's Page

1.1K 79 150
                                    

/Severus Snape's Page
"Cofee" part two/

Severus elindeki muggle kahveleriyle -üç süpürgenin sahibi kahve yapmayı yeni yeni öğreniyordu- senin yanına doğru ilerliyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Severus elindeki muggle kahveleriyle -üç süpürgenin sahibi kahve yapmayı yeni yeni öğreniyordu- senin yanına doğru ilerliyordu. Bir bankta oturmuş, üzerindeki Severus'a ait kazak ve ceketle onu bekliyordun. Altındaki mini etek açıkta bıraktığı için üşüyen bacaklarının üzerinde rahat edemesen de bir şekilde oturuyorsun.

Son bahar olduğu için dökülen yapraklardan bir kaç tanesi saçına girmişti, altın sarısı saçlarını arkada gevşek bir şekilde toplayıp yüz hatlarını ortaya çıkarmıştın.

Severus geldiğinde gülümsüyorsun, nasıl olduğunu bilmesen de geçen günlerde ondan hoşlanmaya başlamıştın. Başlarda sadece arkadaş olsanız da dertlerini ona açmak, onunla konuşmak, onunla ders çalışmak çok hoşuna gitmeye başlamıştı, nasıl olduğunu anlamadan James'i unutmuş Severus'a tutulmuştun.

Snape yanına oturup kahveyi fincanını sana uzatmadan uyarıyor "biraz sıcak, dikkat et olur mu?" diyerek sıcak fincanı sana veriyor.

Severus'un kazağı olduğu için kolları çok uzun geliyor, avucuna kadar gelen kazağı katlamadan, sıcak fincan ve beyaz tenin arasında bariyer olarak kullanıyorsun. Aynı anda kahvelerinizin tadına baktığınızda ikiniz de yüzünüzü buruşturup birbirinize bakıyorsunuz.

"içmesek daha iyi" diyorsun, anlıyorsun ki üç süpürgedeki adamlar kahve yapmayı gerçekten bilmiyorlar.

"Tadı biraz değişik" diyor Severus, sonra birbirinize dönüp kahkaha atıyorsunuz.

"Tadı berbat!" diye haykırıyorsunuz aynı anda, kahveye benzeyen garip içeceklerinizi bir ağacın dibine döküp fincanları üç süpürgeye geri götürüyorsunuz.

Barmen, "ilk defa yaptım hatta tadı olsun diye içine ejder kanı da koydum, beğendiniz mi kahveleri?" diye sorunca gülmemek için kendini zor tutuyorsun, Severus mükemmel şekilde duygularını saklayıp gülümsüyor, "gerçekten çok beğendik, hatta," diyerek biraz uzakta bir masada oturan çapulculara doğru kafasını sallıyor "onlara da ısmarlıyorum" diyerek masanın üzerine bir galleon bırakıyor ve kol kola girip üç süpürgeden çıkıyorsunuz.

"Dur Severus, yüz ifadelerini görmek istiyorum!"

Severus ile Üç süpürgenin arka tarafına geçip camdan içeriyi dikizlemeye başlıyorsunuz, neyse ki bir yarı-ifrit camın önüne değil yanına oturuyor ve görüşünüzü engellemiyor.

Barmen kahveleri götürüp Çapulcuların önüne koyuyor, aralarından biri onu durdururken barmen de bir şeyler söylüyor ve hepsinin yüzünde hoş birer gülümseme oluşuyor.

Barmen kahveleri oğlanların önüne koyuyor, hepsi aynı anda bardakları kafaya diktiğinde 'oovv' diye mırıldanıyorsun, Severus ise sırıtarak onları izliyor.

one day with marauders Where stories live. Discover now