Sirius Black's Page

3K 129 210
                                    

/Sirius Black
"Have you liked chocolates?"/

Y/N: your name

Yeşil safirlerle süslenmiş siyah elbisenin üzerine oturması için giydiğin korseyi sıkan Marlene'ye kısa bir bakış atıp "yeterli, teşekkürler." diyerek onu durdurdun. Zaten incecik olan kıvrımlı bedenin aslında korse'ye gerek duymuyordu fakat bu konuda israrcıydın.

Geçip hızlıca makyaj masasına oturdun ve siyah asanı kullanarak makyaj malzemelerini efsunladın.

Makyajın yapılırken geriye yaslandım ve Marlene ile bakıştın. Sana her zamanki gibi kıskanç bakışlar atıyordu.
Bundan sıkılmış olmanın verdiği hışımla, "Lily'e yardıma git istersen, ben hallederim." diyerek onu çok nazik bir şekilde kovuyorsun.

Marlene odadan yapma bir gülümseme ile çıkarken makyajın bitiyor ve masadan kalkıyorsun. Boy aynasının karşısında duran platforma çıkıp asa yardımıyla elbiseni giyiyorsun. Siyah, dalgalı saçlarını elinle kısaca tarayıp eski bir koltuğa oturuyor ve siyah topuklularını ayağına geçiriyorsun.

Kapı çalındığında "girin." diyorsun ve ağabeyin James Potter içeri giriyor.

"Bir kontrol edeyim dedim. Çok güzel görünüyorsun." diyerek sana sarılıyor ama amacının seni görmek olmadığını anlıyorsun.

Elindeki çikolatalara bir bakış atıp James ile ayrıldığınızda başını onaylama bir şekilde iki yana sallıyorsun.
"doğruyu söyle, beni görmeye gelmedin değil mi? Hatta tahmin edeyim Lily ile tartıştınız ve sen ona bunları aldın," elini onaylamazca çikolata kutusuna sallıyorsun, "Godric aşkına! Lily'nin gazabından korkup onun odasına giremediği için yoluna devam edip benim odama mı geldin!?" Gryffindor arayıcısı olmanın verdiği refleksler ile kutuyu ağabeyinin elinden alıp içindeki çikolatalara bakıyorsun.

"sütlü çikolata ha? Lily bitter çikolataya bayılır. Sırf bunun için bile seni terk ederdim."

"Sen onu Sirius'a söyle, gidip sütlü çikolata almış, sorduğumda sana aldığımı sandığını söyledi." bu sırada ağzına bir çikolata attın.

"tamam, şimdi. Gidip bitter çikolata alıyorsun, ben bunları Remus ile paylaşıp Lily'nin odada kaldığından emin oluyorum ve sen kendini affettirip daha sonra bana bu çikolatalara daha fazla alıyorsun." James hızla başını sallayıp yanaklarını öptü, kapıdan çıkmadan önce de
"Ravenclaw olmalıydın!" diye bağırdı.

'Rowena mezarında ters dönerdi' diye geçiriyorsun içinden, çünkü sana göre sen Gryffindor'un gördüğü en cesur kadınsın.

Kendine aynada son bir kez bakıp rastgele bir ruju 'saptnamaz genişletme büyüsü' yaptığın küçük çantana atıyor ve çikolataların bir tane daha yiyerek odadan çıkıyorsun.

Koridorda ilerleyip Lily'nin kaldığı odanın kapısını dışarıdan açılabilir şekilde mühürlüyorsun ve bir şarkı mırıldanarak oradan uzaklaşıyorsun.

Aşağıya inerken ilk gördüğün yüz Remus oluyor.
"Y/N! Çikolata gibi görünüyorsun." diye haykırıyor sana doğru.

"Cidden mi aylak? Başka iltifatlar da var ama sanırım sen çikolatasınlıktan ölüyorsun." Remus hüzünle başını sallarken arkana sakladığın çikolata kabını onda veriyorsun. "Neyse ki seni bu durumdan kurtaracak bir ben varım." Remus gülümseyerek çikolataları ikişer ikişer yerken ilerliyorsun.
"Hepsini bitireyim deme Lupin! O çikolataların yarısı benim."

Büyük bahçeye çıktığında Peter ve Sirius'u konuşup gülerken yakalıyorsun.

"selam." diyerek dikkatlerini üzerine çektiğinde oğlanlar şok oluyor.

Peter seni elimden tutup döndürürken sırıtıyor, Sirius ise beğeniyle ıslık çalıyor.

Hızlı a Peter'in elinden kurtulup ona gülümsüyorsun ve Peter eve giriyor, Sirius seni belinden yakalayıp kendine çakiyor, "çikolatalar hoşunuza gitti mi?" diyor, çünkü küçüklüğünden beri çikolataların Remus ile paylaştığını biliyor, sanki dile getirilmemiş bir sözleşme yapmışsınız gibi her çikolata alışınızda paylaşıyorsunuz.

"evet, hem de çok." diyerek sevgilini öpüyorsun.

James uzaktan sana kıskanç bir bakış atıyor ama zamanı olmadığından koşarak eve giriyor ve Lily'nin gönlünü alıyor.

Çok geçmeden yedi cadı ve büyücü Hızır otobüs ile Alice ve Frank Longbattom'ların düğününe gidiyorsunuz.

*

Sanki başka kitapları bitmiş gibi yeni kitap yazan aptal ben. O kadar güzel oldu ki taslakta tutmaya kıyamadım. Neyse en azından one shot diye kendimi avutuyorum ama neyseee.

Beğendiniz mi?

Yeni bölüm milattan sonra gelir artık, bb.

one day with marauders Where stories live. Discover now