1. Bölüm: "Seçilmiş"

407 52 300
                                    

Oy verip yorum yapmayı ihmal etmeyin lütfen:)

1. Bölüm: "Seçilmiş"

Jack.

Karanlığın iki yüzü vardı.

Biri, bir günah işlediğinde içine saklanabileceğin bir kuytu iken diğer yüzü içindeki korkuları yüzüne vurup seni saklanmaktan alıkoyardı.
Bir yüzü günahları gizlerken diğer yüzü korkuları açığa çıkarırdı. Neticede karanlık yine karanlıktı; her iki yüzü de kötülüğe çalışır, siyahında seni boğmaya çalışırdı.

Karanlık kötüydü.

Benim karanlığım ise gözlerimi açtığım anda aniden yok olmuştu. Başımda inanılmaz bir ağrıyla gözlerimi açtığım birkaç dakikadan beri tek yaptığım şey tavandaki gösterişli avize ile bakışmaktı. Bir süre sonra yatağın içinde huzursuz bir kıpırtı hissettiğimde gözlerimi avizeden büyük bir hızla çekip yatağa sabitledim.

"Siktir!" Dudaklarımın arasından benden bağımsız sızan küfrün sebebi tam şu anda bakışlarımın kıskacına takılan yatakta yüz üstü uzanmış ufak, çıplak, esmer kadın bedeniydi. Sesimin volümünü ayarlamadığımdan olsa gerek suratını bile hatırlamadığım kız yatakta tekrar kıpırdandı. Diğer bütün küfürlerimi içimden etme kararı aldığımda çoktan yerdeki kıyafetlerimi alıp banyo olduğunu düşündüğüm kapıya doğru hareketlenmiştim. Kapıyı açtığımda yanılmadığımı anladım. Kapıyı ardımdan yavaşça kapatıp aynaya doğru yaklaştım.

Aynada gördüğüm dağınık beden ile bir siktir daha çektim, küfrüm henüz küçük banyoya yayılmamışken dilime giren sızı ile bir küfür daha etmek istedim ama, cidden bu da neydi böyle! Aynaya yaklaşıp daha dikkatli baktığımda alt dudağımda küçük bir yarık fark ettim. Dilimi dışarı çıkardığımda ise dilimde de dudağımdakine benzer bir yara vardı.

Lanet olsun! Dün gece neler olmuş böyle. Sorumsuz hallerime bir yerden sonra istesem de engel olamıyordum. Dün gecenin anılarını hatırlamaya çalıştıkça başıma inanılmaz bir ağrı giriyor tüm beyin hücrelerim çarmıha gerilmiş gibi kasılıyordu ama bir türlü geceye ait hiçbir görüntü zihnime sızmıyordu. Büyük ihtimalle içkiyi fazla abartmıştım ve geceyi yeni yetme bir birinci sınıfla yatakta sonlandırmıştım. Bu biraz gururuma dokunsa da aklıma takmama kararı aldım. Neticede istisnalar kaideyi bozmazdı. Ben her ne kadar kriterlerimin dışına çıkıp birinci sınıf kızlarla sevişsem de diğer kızlar beni arzulama huyundan vazgeçmiyordu.

Hatırlamaya dahi üşendiğim anlamsız geceyi daha fazla düşünerek burada oyalanmamam gerektiği düşüncesi büyük bir hızla zihnime düşerken nihayet üstümü giyinmeyi akıl edinip banyodan çıktım. Yataktaki bedeni uyandırmamak için sakin tuttuğum adımlarla odadan ayrılmak için yürürken bir an kıza ayıp ediyor olduğumu düşündüm ancak hemen ardından onun da sarhoş olma ihtimali ve akabinde geceyi hatırlamama olasılığı beni bu fikirden kurtardı. Bu tarz tek gecelik ilişkiler buralarda sıkça yaşanırdı. Neyse ki kızlar fazla yapışkan tipler değillerdi ve yaşanan anın zevkinden başka bir şeyin peşine düşmüyorlardı. Daha fazla oylanmadan odadan çıktığımda kapıyı ses çıkarmadan kapatmaya özen göstermiştim.

Nihayet odadan çıktığımda beni karamsar bir atmosferin hakim olduğu uzun koridor karşıladı.
Üzerime anlık çöken bir kasvet yolunda gitmeyen şeyler olduğunu düşünmeme sebep olmuştu. Huzursuzluğumu içime düştüğü yerde bırakıp hızlı adımlarla yürümeye başladım. Evin her yeri aynı kasvete sahipti. Sanki biri onlarca günah işlemiş de günahlarını tıkayacak bir valiz bulamayıp bu evin duvarlarına asmıştı. Hızlanan soluklarım lanet hislerimin düşüncelerini başını sallayarak onaylarken ben olabildiğince hızlı bir şekilde koridoru bitirmeye çalışıyordum. Nihayet dış kapı görüş alanıma girdiğinde zihnimin kulaklarını şeytanın bana fısıldadığı ninnilere tıkamak istedim ancak aralık kapının ardından yeni yeni duyulan siren sesleri gerçekten yolunda gitmeyen şeylerin habercisiydi.

ŞEYTANI UYANDIRMAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin