6 - Toiletten

7.3K 41 11
                                    

Bottom: Louis
Top: Harry
Harry krijgt een appje van zijn vriendje.....
Dit stuk is geschreven vanuit Harry's perspectief.

Ik zit gewoon bij mijn vrienden in de pauze als ik een appje binnen krijg. Ik pak mijn telefoon en glimlach als ik zie dat het Louis is.

Meet me in the toilet xx

Ik bijt op mijn lip en glimlach.

'Wat?' vraagt Liam grinnikend als hij het ziet.

'Niks' zeg ik en ik stop mijn telefoon weg. 'Ik moet naar het toilet, ik zie jullie in de les'

De boys knikken en ik pak mijn tas. Ik loop naar de rustigste toiletten en zie Louis voor de spiegel staan. Hij staat zijn haar te doen en zijn ogen vinden de mijne via de spiegel.

'Hi' glimlacht hij terwijl hij zich omdraait en zijn armen om mijn nek slaat.

'Hi' zeg ik en ik druk een kus op zijn lippen. 'Wat is er?'

'Zin in je' fluistert Louis in mijn oor en hij drukt een kus er net onder. Ik bijt op mijn lip en knijp zachtjes in zijn heupen.

'Hmm, we hebben maar 10 minuten' mompel ik in zijn nek.

'Dan moeten we maar opschieten' zegt hij met een knipoog en ik trek hem het eerste en beste hokje in. Meteen liggen onze lippen op elkaar en hij trekt mijn riem snel los. Ik grijns breed en Louis zakt door zijn knieën. Hij drukt kusjes bij mijn broekrand en trekt hem dan langzaam uit.

'Baby, niet zo treuzelen' zeg ik schor en hij kijkt grijnzend op. Hij pakt mijn vriend vast en laat zijn duim over mijn eikel gaan. Ik bijt op mijn lip om mijn kreun in de houden en ik begin hard te worden. Hij neemt me in zijn mond en zuigt meteen aan mijn eikel. Ik gooi mijn hoofd naar achter en een kleine kreun rolt over mijn lippen. Hij neemt me helemaal in zijn mond, tot zijn neus mijn onderbuik raakt, en haalt me er dan weer uit.

'Fuck baby' hijg ik en ik leun naar voren om mijn lippen op de zijne te drukken. Ik trek hem terug naar boven en ik trek ook zijn broek uit. Ik draai hem meteen om en zet zijn handen voor zich tegen het deurtje, wat gelukkig op slot zit. Ik ga door mijn knieën en blaas expres tegen zijn opening aan. Ik hoor hem jammeren en ik laat mijn tong over hem heen gaan. Hij bijt op zijn bovenarm om zijn kreunen in te houden en ik ga gewoon door. Ik druk ondertussen mijn middelvinger langzaam in hem en hij duwt zich meteen terug tegen mijn vinger.

'Heb je jezelf al gerekt?' vraag ik verbaast.

'Is nog van gister avond' hijgt hij en ik grijns breed.

'Scheelt ons wel tijd' zeg ik en ik kom weer overeind. Ik schuif zijn benen nog iets meer uit elkaar en spuug op mijn eigen hand. Ik laat mijn hand over mijn erectie gaan en zet mezelf dat tegen zijn opening. Hij houd zijn adem in en ik duw zachtjes naar binnen.

'Ohw fuck' ademt Louis uit en ik grijns breed. Ik begin te stoten en zorg dat onze huid net niet tegen elkaar aan komt. Ineens kreunt Louis luid en ik leg mijn hand snel over zijn mond.

'Shh baby' zeg ik zachtjes.

'Raak mijn prostaat dan niet' fluistert hij en ik grinnik zachtjes. Ik weet hoe gevoelig hij is als het gaat om zijn prostaat.

'Sorry' fluister ik en ik druk mijn hoofd in zijn nek, terwijl ik verder ga met stoten. Met iedere stoot kom ik dichter bij mijn orgasme en ik haal mezelf snel uit hem.

'Wat is er?' vraagt hij bezorgt, maar ik draai hem om.

'Ik wil je aankijken als je komt' zeg ik en hij begint te blozen, terwijl ik hem optil. Hij slaat zijn benen om mijn heupen en ik druk hem ruw tegen de deur, terwijl ik mezelf weer bij hem naar binnen duw. Hij kreunt zachtjes waardoor ik glimlach. Hij is echt cute.

Ik stoot sneller en knijp in zijn heupen, in de hoop om blauwe plekken achter te laten. Hij vlecht zijn vingers in mijn haar en beweegt mee in mijn stoten, om het mij makkelijker te maken.

'Ik houd van je, Lou' hijg ik als ik in zijn ogen kijk.

'Ik, fuck, ik ook van jou' hijgt hij. 'Ik ga komen'

'Kom voor me' grijns ik. Hij doet snel onze shirts omhoog en komt dan over onze buiken. Zijn ogen rollen weg en ik glimlach breed. Ik houd echt van dit uitzicht. Ik zoen zijn nek en stoot nog even door, voor ik ook kom. Ik kom in hem en rijd mezelf door mijn orgasme.

'Damn' hijg ik en hij glimlacht. Hij verbind onze lippen en laat zich dan naar de grond zakken. Hij doet snel onze buiken af en trekt dan zijn broek weer aan.

'Ga jij maar eerst, als we tegelijk gaan, valt het op' zeg ik.

'Is goed' zegt hij en hij drukt nog een vlugge kus op mijn lippen.

'Tot morgen' zegt hij zachtjes en ik glimlach.

'Bye' zeg ik en hij verdwijnt in de deuropening, waarna ik me via de muur naar beneden laat glijden.

Ik houd van die jongen...

Smut one shots {L.S}Where stories live. Discover now