1 - Leggings.

16.5K 69 53
                                    

Bottom: Louis
Top: Harry
Louis houdt ervan om leggings te dragen en Harry betrapt hem erop dat hij er geen boxers onder draagt. Om te voorkomen dat Harry het doorvertelt, sluiten ze een deal.

Louis trekt zijn trui nog iets meer omlaag en loopt richting de gymzalen. Hij heeft een makkelijke adidas trui aan die net over zijn heupen valt en een strakke zwarte legging. Hij loopt de kleedkamer binnen en wacht tot iedereen weg is, voor hij zijn trui over zijn hoofd trekt. Hij schaamt zich er niet voor dat hij leggings draagt maar als hij zich omkleed, zie je alles wel heel goed. Hij wilt net zijn gym shirt aantrekken, als hij 2 grote handen op zijn kont voelt en hij tegen de muur wordt gedrukt. Hij hapt geschrokken adem en voelt 2 volle lippen achter zijn oor.

'Hmm, snap niet dat je die kont van je verbergt' zegt een lage stem in zijn oor en hij herkent hem meteen. Harry Styles. De aanvoerder van het rugbyteam en ongelofelijk knap.

'I-Ik laat mijn lichaam niet graag zien' perst Louis eruit.

'Misschien had je dan boxers aan moeten doen' zegt Harry die zijn vingers onder het elastiek van de legging laat glijden en er aan trekt, waardoor hij zicht heeft op Louis' kont. Harry kreunt bij het uitzicht en laat de elastiek terug schieten tegen de huid.

'Ik kan je natuurlijk niet zomaar laten gaan, als je er zo bij loopt' zegt hij terwijl hij zijn gezicht in de kleinere jongen zijn nek legt. Hij laat zijn tong over de huid gaan en voelt Louis rillen.

'W-Wat wil je dan dat ik doe?' vraagt Louis zachtjes.

'Laat me je vingeren' fluistert Harry zachtjes in Louis zijn oor en er gaat een rilling door Louis zijn lichaam heen.

'Nu? Hier?' vraagt Louis geschrokken en Harry draait hem om, zodat hij hem aan kan kijken.

'Nee, niet hier, later' zegt Harry die zijn vingers over Louis zijn wang laat gaan. 'Laat mij je vingeren, en ik zeg niks'

'O-Oké' stottert Louis en Harry grijnst breed. Zijn handen dwalen af naar Louis zijn kont en hij knijpt er gretig in, wat Louis laat kreunen.

'Volgens mij ben je te laat voor je les' fluistert Harry grinnikend en Louis pakt snel zijn shirt, voor hij naar de gymzalen rent. Bang voor wanneer Harry het zal gaan doen.

-------------------------

Louis loopt richting zijn laatste les, wiskunde. De enige les die hij samen heeft met Harry. Zenuwen gieren door zijn lichaam. Het moet of nu of na school gebeuren. Hij hoopt vurig dat het na school gebeurt. Maar als hij het lokaal inloopt en de grijns op Harry zijn gezicht ziet, weet hij al dat het niet gaat wachten tot na school. Louis kijkt om zich heen en ziet dat letterlijk alle stoelen al bezet zijn. Fijn, er is een nieuwe leerling.

'Tomlinson! Je mag wel op mijn schoot!' roept Harry en al zijn vrienden schieten in de lach, terwijl Harry heel serieus is. Louis slikt duidelijk en loopt trillend naar Harry toe. Harry schuift naar achter en Louis neemt plaats op zijn schoot. Harry trekt hem meteen tegen zich aan en Louis kan voelen dat hij hard is. Hij slikt duidelijk en Harry verplaatst Louis, zodat hij schuin op zijn schoot zit.

Meteen weet Louis het zeker, het gaat nu gebeuren. Harry laat zijn hand over Louis zijn billen gaan en hij bijt op zijn lip om zijn grijns te onderdrukken. Harry gaat naar voren zitten, zodat hij het zicht totaal blokkeert voor iedereen, aangezien ze helemaal achterin de hoek zitten. De docent begint te les en Harry doet Louis zijn trui omhoog.

'Ontspan' fluistert Harry in Louis zijn oor.

'Makkelijk gezegd voor jou' fluistert Louis terug.

'Als we gepakt worden, zit ik net zo zwaar in de puree als jou' fluistert Harry en laat zijn hand in Louis zijn legging zakken. De trui valt er meteen weer overheen waardoor je niks ziet. Hij knijpt er even gretig in Louis zijn kont en laat zijn vingers dan over Louis' opening gaan.

'Zo strak voor me' fluistert Harry en hij duwt langzaam één vinger naar binnen. Hij duwt door tot zijn knokkel Louis zijn kont raakt. Louis bijt hard op zijn vingers en knijpt zijn ogen samen. Harry zijn vingers zijn een stuk groter dan hij had verwacht.

'Gaat het?' vraagt Harry bezorgt, hij geilt misschien wel op Louis, maar hij wilt hem zeker geen pijn doen.

'J-Ja' fluistert Louis schor. 'Groter dan verwacht'

Harry grijnst breed en begint zijn vinger te bewegen. Hij begint hem te krullen en trekt hem er zachtjes weer uit. Als hij hem er opnieuw in wilt duwen, legt hij er snel nog een vinger bij. Louis piept, maar legt zijn vuist voor zijn mond waardoor niemand het hoort. Harry drukt een zachte kus in Louis zijn nek en begint zijn vingers te bewegen. Louis voelt zichzelf hard worden en trekt zijn trui nog iets meer naar beneden, terwijl hij om zich heen kijkt om te zien of iemand het doorheeft. Harry voelt dat Louis gespannen is en trekt hem dichter tegen zich aan.

'Relax, niemand heeft iets door' fluistert hij en Louis knikt twijfelend. Harry duwt er nog een vinger bij en spreid ze. Louis houd zijn adem in en Harry grijnst breed. Hij gaat sneller met zijn vingers en duwt zelf zijn handpalm ook tegen zijn vriend aan. Hij duwt zijn vingers nog dieper in Louis en raakt dan zijn prostaat. Er ontsnapt een kreun uit Louis' lippen en meteen zijn alle ogen op hun gericht. Harry trekt Louis' trui iets meer naar beneden en houd zich stil, terwijl Louis rood aanloopt.

'Gaat het, Louis?' vraagt de docent bezorgt.

'Hij is in zijn periode' lacht Zayn, maar de docent negeert hem.

'V-Voel me gewoon niet zo goed' zegt Louis schor. 'M-Misselijk'

'Moet ik een briefje voor je schrijven?' vraagt de docent bezorgd en Harry heeft door dat niemand iets doorheeft, dus bij begint zijn vingers weer zachtjes te bewegen.

'N-Nee' piept Louis. 'Ik leg mijn hoofd wel gewoon even op tafel, als dat goed is'

'Natuurlijk' zegt de docent en ze gaat verder met de les. Alle kinderen draaien weer weg en Louis laat zijn hoofd op zijn rugzak vallen, die op de tafel ligt. Harry leunt naar voren en drukt een zachte kus in zijn nek.

'Genoot je er zo van?' vraagt hij grijnzend.

'N-Niet grappig' hijgt Louis en weer raken Harry zijn vingers zijn prostaat. Hij klemt zijn kaken op elkaar en onderdrukt een kreun. Harry grinnikt zachtjes en zijn vingers gaan sneller. Als Harry weer Louis' prostaat voelt, houd hij zijn vingers stil en tikt er expres een paar keer tegenaan. Hij voelt Louis trillen en Louis drukt zijn gezicht verder in de rugzak, terwijl hij komt in zijn legging. Harry grijns breed en helpt Louis door zijn orgasme heen.

'Fuck' fluistert Harry dan zachtjes en Louis komt even op adem. Hij haalt zijn hoofd uit zijn rugzak en kijkt Harry smekend aan. Harry glimlacht liefdevol naar hem en haalt zijn vingers voorzichtig uit Louis. Louis laat zich uitgeput tegen Harry zijn borst vallen en Harry haalt zijn hand speelt door Louis zijn haren.

'Louis?' vraagt hij zachtjes.

'Hmm?' vraagt Louis zachtjes.

'Zou je met me op date willen?' vraagt Harry twijfelend en Louis kijkt verbaast op.

'Als je me 1 ding beloofd' zegt hij en Harry knikt.

'Je vingert me nooit meer tijdens de les' zegt Louis.

'Deal' grinnikt Harry en hij drukt een kus op Louis zijn wang, voor ze de rest van de les volgen.

Smut one shots {L.S}Onde histórias criam vida. Descubra agora