2 - Tourbus.

10.2K 53 52
                                    

Bottom: Louis
Top: Harry
Het is filmavond en de boys van 1D zijn in de tourbus. Louis is in slaap gevallen op Harry zijn schoot, maar Harry wordt horny.

Louis wordt wakker van allemaal kusjes in zijn gezicht. 2 volle lippen drukken kusjes over zijn hele gezicht. Van zijn voorhoofd tot zijn kin. Louis giechelt zachtjes en zet zijn handen op zijn vriendje zijn borst. Hij drukt zich omhoog en kijkt naar zijn krullige vriendje. Louis zat op Harry zijn heupen met zijn gezicht naar hem toe, toen hij in slaap viel tijdens het film kijken.

Zayn en Liam lagen samen op de bank dichtbij de televisie en Niall lag languit in de grote stoel. Louis en Harry deelde de 3 persoons bank, maar aangezien Harry perse wilde liggen, was er niet meer genoeg ruimte voor Louis om ook te liggen, dus was hij op Harry gaan zitten. Ze zaten in de tourbus onderweg naar hun volgende concert.

Harry pakt Louis zijn gezicht en trekt hem naar zich toe, zodat hij hem weer kon kussen.

'Waarom heb je me wakker gemaakt?' vraagt Louis mompelend terwijl Harry kusjes geeft op zijn mondhoeken.

'Ben horny' mompelt Harry terwijl hij zachtjes op Louis zijn oorlel bijt. Hij duwt zijn heupen zachtjes tegen die van Louis, zodat zijn vriendje kan voelen hoe hard is hij is.

'Je kan niet zoiets zeggen, Harry' zegt Louis terwijl er een rilling over zijn rug gaat. Hij drukt zijn gezicht blozend in Harry zijn nek en drukt een zachte kus op zijn ader.

'Kan ik wel, dat deed ik net' mompelt Harry grijnzend, wetend dat hij effect heeft op zijn vriendje. Hij beweegt zijn heupen weer omhoog en zorgt ervoor dat zijn harde erectie in contact komt met Louis half-harde lengte.

'H-Harry, de jongens zijn hier, we kunnen dit niet doen. W-We kunnen ook niet weg, dat zullen ze doorhebben' fluistert Louis in Harry zijn nek, terwijl Harry zijn heupen weer omhoog duwt om ervoor te zorgen dat Louis ook helemaal hard wordt.

Hij heeft succes, want een paar minuten later, duwt Louis zijn heupen net zo hard naar beneden, als dat Harry ze omhoog duwt.

'Fuck me' fluistert Louis in Harry zijn nek terwijl hij er natte kusjes zet.

'Kan niet, de jongens zijn hier, we kunnen ook niet weg want dat zullen ze doorhebben' doet Harry Louis na.

'Shut the fuck up, curly' zegt Louis zachtjes.

'Shut the fuck up? Or fuck you up?' vraagt Harry grijnzend.

De jongens kunnen Harry en Louis niet zien, tenzij ze helemaal omdraaien, maar ze zitten zo in de film dat ze niet eens doorhebben dat Louis en Harry al de hele rijd aan het fluisteren zijn en elkaar aan het droog rijden waren.

'Beide' hijgt Louis. Hij komt een beetje overeind en pakt een deken die op de grond ligt. Hij gooit het over zijn schouders en zorgt ervoor dat de jongens hem niet meer kunnen zien. Vanuit hun zicht zouden ze alleen Louis op Harry zien zitten, maar verder niks.

Louis slaat de deken beter om zich heen, terwijl hij een beetje naar achter gaat zitten en naar Harry zijn erectie kijkt. Hij doet snel de rits naar beneden en trekt hem naar iets onder zijn vriendje zijn heupen. Hij trekt meteen de boxers erachteraan en laat de kledingstukken liggen waar ze liggen, omdat hij geen ruimte heeft om ze helemaal uit te trekken. Harry zijn erectie staat meteen tegen zijn buik aan en Louis likt zijn lippen.

Louis gaat iets naar achter zitten en zorgt ervoor dat hij niet meer op Harry zit. Hij trekt meteen zijn eigen knoop open en trekt zijn broek en boxer snel uit, waarna hij ze naar het einde van de bank trapt. Hij gaat terug naar voren zitten en zorgt ervoor dat zijn en Harry's erecties langs elkaar bewegen. Hij slaat zijn hand om de 2 erecties en zorgt voor nog meer contact.

Smut one shots {L.S}Место, где живут истории. Откройте их для себя