[💌] i k t s u a r p o k [📪]¹

86 11 5
                                    

♧iktsuarpok♧Sevdiğimiz birini beklerken oluşan, sürekli geliyor mu acaba diye geleceği yöne bakma durumu■■■

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

iktsuarpok
Sevdiğimiz birini beklerken oluşan, sürekli geliyor mu acaba diye geleceği yöne bakma durumu
■■■

12 yıl oluyor bugün. Merak ediyorum, eğer o gün beni dinlemeyip atlamasaydın nasıl biri olurdun?

Ölüyorum. Her geçen gün daha çok ölüyorum. Beni öldüren senin yokluğun değil, senin yokluğuna alışmam. Ama sorun yok, bugün ben senin yanına geleceğim.

Sensiz geçen 12 yılda ben U.A. öğrencisi oldum, profesyonel kahraman oldum, bir numaralı kahraman bile oldum ama bi' seninle olamadım.

Her kurtardığım kişide seni aradım. Belki sadece şakadır, dedim. Eminim bir yerlerden çıkıp bana gülümseyecek ve sorun olmadığını söyleyecek, dedim.Aptal, neden sadece yanımda kalmadın ki? Bana sen lazımsın.

Bugünün şok haberi muhtemelen benim sana geliyor oluşum. Çünkü bugün bir numaralı kahraman, Dynamight, seni o boşluktan kurtarmak için uçurumdan kendi boşluğuna atlayacak.

Kasvetli adımlarla okulun çatısına çıktı. Son kez etrafa baktı, yeşil çocuk en son ne gördü o da görmek istedi. 12 yılda şehir fazla değişmemişti. Belki birkaç bina daha göklere yükselmişti. Henüz çok daha gençken kendini öldüren çocuğun olduğu yerden o zamanlar kendi sınıfı hatta sırası olan manzara takıldı gözüne. "Yani atlarken bile gördüğü son şey ben miydim? Nasıl bir nefretle bakmıştır bana."

Kapadı gözlerini, kulağına gelen şehirin gürültüsü dışında çilleri olan oğlanın sesini aradı ama beyninde onun sesi yankılanmıyordu. Unutmuştu. Kokusu daha gitmemişken burnundan sesten eser yoktu.

"Eğer tanrı varsa lütfen... Lütfen bana bir şans daha versin." Bu absürd sözler her ölümlü gibi onu da sonuna takip etti. Kolunu iki yana açmadı, zaten açsaydı da saçma olurdu. O sevdiği kişi olmadan huzurla gökyüzünden aşağı süzülemezdi. Yeşil saçlı oğlan da açmamıştı kollarını.

Sevdiğinin gelmesi umuduyla yaşayan bu adam şimdi sevdiğinin can verdiği yerde sevgilisine kavuşacaktı.

***

gunluk cringw dozumuxu aldik
Gidiom bb🚪🏃‍♀️

onr-shot deil amm

‣⎙ spirit's bloody sweet dream⿻ ˎˊ˗Where stories live. Discover now