Motor Cycle Series (Thai 2020)

675 7 4
                                    


Her şey motor yarışlarına düşkün Run'ın bir yabancının iddiasını kabul etmesi ile başladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Her şey motor yarışlarına düşkün Run'ın bir yabancının iddiasını kabul etmesi ile başladı. İkili sokak yarışı yaparken geçirdiği bir kaza sonucu bilincini kaybeden Run'ı rakibi Mike, suni tenefüs ile hayata döndürür ve bu onların ilk öpücüğü olur.

Kader onları yine bir araya getirir, Run motor tamirhanesinde gezerken çocuğun bir motor teknisyeni olduğunu öğrenir. İkili yakınlaştıkça Mike'nin kız arkadaşını öğrenir Run ve erkeklere karşı çekim hissettiğinden şüphelenen Run, duygualrından emin olmak için Bus'u öper ve bu ikisini gören Mike kalbinde anlam veremediği bir sızı hisseder. İşler Run'ın yanında yarışacağına söz veren King ile karşılaşması ile daha da karışacaktır. Mike ve Run'ın bu rekabeti nasıl son bulacak?

(Kaynak: Mydramalist)


Ülke: Tayland

Bölüm sayısı: ?

Yayın Tarihi: 2020


NOT: Dizinin konusu biraz dallas aşmış olsa da çocuklar yakışıklı o halde ben varım! :D Mike kapışılamıyordu, tatlış çocuğum haklılar tabisi. Şakası bir yana bana biraz Im your king havası verdi neden bilinmez, sanırım hep şu şişe çevirmece sonlarının öpüşme ritüellerine dönmesi olabilir sebebimiz. Fragmanımız yukarıdadır! İlgi çekici duruyor, merakla bekliyoruz!



Yakında Yayınlanacak olan BL Dizi/Film Haberleri ve TanıtımlarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin