Kötü His

2.2K 121 62
                                    

Jimin, arkadaşının evinden dönerken telefonu çaldı. İsme bakıp gülümsedi ve açtı "Alo, Kook?"

" Min-ah, geliyor musun şu an? Gelip alayım mı seni? Yok ben en iyisi geleyim. Minnie, lütfen geleyim." Jungkook, sabırsız bir şekilde söylenirken Jimin de onun endişesine hem mutlu oluyor hem de üzülüyordu.

Dans çalışması olduğu için Jimin,onunla birlikte Tae'nin evine gelmemesini istemişti, bu yüzden Jungkook her saat başı 'nasıl olduğunu, nerede olduğunu sorup' duruyordu. 3 yıldır sevgililerdi hatta sözlü de denilebilir Jungkook, bir kaç hafta önce Jimin'e evlenme teklifi etmişti. Okulda sevilen, saygı görülen ve örnek alınan bir çift ikiside.

"Kook, ben gelebilirim. Endişelenecek hiç bir şey yok bebek değilim *güler* şimdi güzel bir duş al ve uyumaya git, tamam mı?"
Jungkook'un sesinden bile yorgunluk aktığı halde Jimin'i düşünüyordu bu düşünce Jimin'i gülümsetmişti.

"Peki, güzelim ama geldiğinde bana haber vermeyi unutma, içimde bir burukluk var.. Min-ah... Çabuk dön." Jimin, bu cümleyi duyunca biraz endişelense de daha hızlı yürümeye başladı.

"Tamam Kook, hemen geliyorum. Söz ver uyuyacağına yoksa içim rahat etmez." Jungkook, hep en iyisini yapmaya çalışan bir tip, pek dinlenmeye ihtiyaç duymuyor bu yüzden de dinlendiğinden emin olmak istiyordu.

"Söz, bebeğim. Çabuk dön. Seni seviyorum güneşim, görüşürüz."diye yorgunca mırıldandı karşı hattan, uzun olan.

"Ben de seni seviyorum, Kookie. Hızlı olmaya çalışacağım tavşanım. "diyerek telefonu kapattı. Bu hitabı normalde Jungkook hiç sevmez ama Jimin dediğinde tavşan dişlerini gösterip güler. Jungkook ise Jimin'e çoğunlukla 'güneşim' diye hitap eder.

13-14 yaşlarında iken Jimin'in babası, Jungkook'un annesini, Jimin'i ve Jungkook'u dans kursuna arabasıyla bırakırken üstlerine gelen bir kamyonla trafik kazası geçirdiler. Jimin'in babası ve Jungkook'un annesi o kaza da hayatlarını kaybetmişlerdi. Jungkook kamyonu görünce kendini Jimin'e siper etmişti. Bu yüzden Jungkook, bir kaç ay boyunca komada kaldı Jimin ise kafasından büyük bir darbe aldı. Jimin, o kazadan sonra sadece Kook' un arabasına biner, Jungkook da aynı şekilde yanında Jimin olmadığı sürece sürmemeye dikkat ederdi, korkularını sadece bu şekilde dindirebiliyorlardı. O kazadan sonra Jungkook içine kapanık bir çocuk olduğunda Jimin hep ona destek oldu, Kook'da aynı şekilde Jimin'e destek oldu. Bir kaç yıl boyunca gülmeyi bilmeyen, karanlıkta kaybolan çocuk Jimin sayesinde tekrar güneşini buldu. Jungkook, karanlığını bozan çocuğa 'güneşim' diye seslenmeye başladı. Jimin ise o kazada Jungkook tarafından siper edildikten sonra ona destek olduğunda tekrardan tavşan dişli gülümsemesini özlediğinden ve hep gülmesini istediği için 'tavşanım' diye hitap etmeye başladı.

Jimin, aklından eski anıları geçirerek yürürken birden aklına arkadaşlarıyla nasıl tanıştıkları geldi. Taehyung ile 6 yaşında iken komşusu olarak tanışmıştı. Çocuklar, Jimin ile dalga geçtiğinde, yere düştüğünde, babasını trafik kazasında kaybettiğinde, doğum gününde,iyi ve kötü bütün günlerinde Jimin'in yanında olmuştu aynı şekilde Jimin'de Taehyung'un her zaman yanında olmuştu. Bir sıkıntıları olduğunda anlatmadan anlarlar, birbirlerine destek olurlar. Hoseok ve Jungkook ile 11 yaşında Tae ile gittiği dans kursunda arkadaş olmuşlardı. Yoongi, Namjoon ve Jin ise önceden birbirlerini ilk okulda aynı sınıfta oldukları için tanıyorlardı ve Jimin, Taehyung, Jungkook ve Hoseok ile orta okulda aynı sınıfta olduklarında tanıştılar. Jungkook ile tanıştığında dans kursunun ilk günü çok heyecanlı olduğu için merdivenleri hızlıca inerken tam en yükseklikten düşücek iken onu tuttuktan sonra tanışmıştı. Jungkook, onun hayatını kurtardığı iddiası ile tanışmak istediğini ve kurabiye istediğini söylemişti.

Jimin, bu anılarla gülümseyerek kaldırımda dururken trafik lambasında kırmızı ışığın yanmasıyla karşıya yürümeye başladı. Gözü birden elinde ki alyasa takılı kaldı ki tam o anda bir araba kırmızı ışığı görmeyip tam gaz Jimin'in üstüne sürdüğünde, son şey karanlıktı.

İlk bölüm olmasına rağmen sanki her zaman yazıyormuşum gibi hissettim. Umarım beğenirsiniz. Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın bebeklerim! 😘

 Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın bebeklerim! 😘

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Memory Loss | JikookWhere stories live. Discover now