Κεφάλαιο 12| Matute Content*

768 33 0
                                    

Η έκφραση του προσώπου της σκοτείνιασε. Χαμήλωσε το βλέμμα της και κοίταξε πίσω του. Έδειχνε χαμένη στις σκέψεις της. Τι να σκεφτόταν; Ο Arhcie για εκείνη, δεν ήταν το αφεντικό της μόνο. Ήταν ο μέντοράς της. Της άλλαξε την ζωή, για εκείνον κλείστηκε στο ίδρυμα αποκατάστασης αποφασισμένη να αλλάξει. Ναι, το έκανε πρώτα για εκείνον. Γιατί, ο Tom ήθελε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Archie;

-Ήταν τρυφερός μαζί μου... πάντα... ακόμα και ο τρόπος που με κοιτούσε, είχε μια τρυφερότητα... είπε εκείνη σχεδόν νοσταλγικά

-Εγώ; Εγώ δεν είμαι έτσι σαν εραστής; Την ρωτά δείχνοντας πως η αυτοπεποίησή του είναι ριγμένη στα τάρταρα.

Εκείνη χαμογέλασε και τον κοίταξε στα μάτια. Εκείνος ανταποκρίθηκε με ένα μικρό χαμόγελο. Της άρεσε που ζήλευε τον Archie, ήταν σαν παιδί. Αυτές οι ερωτήσεις έδειχνα πως εκείνος δεν την θεωρούσε δεδομένη. Πήρε μια τούφα από τα μαύρα της μαλλιά και την πέρασε πίσω από το αφτί της. Την κοίταξε μέσα στα σκούρα πράσινα μάτια της, κάτω από το φως φαινόντουσαν διάφανα, με τις κόρες των ματιών της σαν μαύρα κουμπιά που διέκποταν το γυαλί.

Κοίταξε τα λεπτά του χείλη και έπειτα το πιγούνι του. Το σχήμα του της άρεσε πολύ, ήθελε να τον φιλάει εκεί, να τυλίξει τα χείλη της γύρω από το όμορφο δέρμα του προσώπου του. Το φως έλουζε το πρόσωπό του και σαν χαρακιές αναδεικνύονταν οι χαρακτηριστικές του γωνίες. Σήκωσε το βλέμμα της και τον κοίταξε στα μεγάλα μπλε μάτια του.

-Thomas... είπε εκείνη διακόπτοντας την σιωπή ανάμεσά τους

Σήκωσε λίγο τα φρύδια του και την κοίταξε μέσα στα μάτια της επικεντρωμένος σε αυτό που θα του έλεγε.

-Μου αρέσεις πολύ... όχι μόνο σαν...

Δεν την αφήνει να ολοκληρώσει. Ενώνει τα χείλη του με τα δικά της. Η γλώσσα του βυθίζεται στο στόμα της, χαιδεύει την δική της αισθησιακά και αργά. Το φιλί είναι ζεστό, αργό και υγρό. Ρουφά τα λεπτά του χείλη, αλλά είναι τόσο αέρινη η κίνησή της, με τόση προσοχή. Το πρόσωπό του είναι ένα έργο τέχνης, πλασμένο από όμορφα σχήματα, λεπτότητα και χάρη.

Το χέρι του κατεβαίνει στους γοφούς της και κολλά το κορμί του στο δικό της. Νιώθει την ανταπόκριση του σώματος του στο αισθησιακό τους φιλί. Διακόπτει για λίγο και την κοιτάζει. Σηκώνει το χέρι της και χαιδεύει με τον δείκτη της το πηγούνι του, ακολουθώντας το σχήμα του προσώπου του. Εκείνος βρέχει τα χείλη του, κάνοντας τα να γυαλίζουν. Προσέχει τις όμορφες ρυτίδες που είχαν σχηματιστεί στο πρόσωπό του. Το βλέμμα του έπεσε στα χείλη της. Το φυσικό κόκκινο χρώμα τους και το μικρό πέταγμα που έκαναν, τον προκάλεσε να την φιλήσει ξανά.

ΑιθέρOù les histoires vivent. Découvrez maintenant