Κεφάλαιο 1 | Mature Content*

2.1K 56 5
                                    

* Το κεφάλαιο έχει ερωτικό περιεχόμενο*

Η Angela Burr είναι καθισμένη στο γραφείο της σε έναν ουρανοξύστη. Τα πόδια της είναι σταυρωμένα, φοράει ένα μαύρο λεπτό καλσόν που μπορεί να δει κανείς το πορσελάνινο δέρμα της. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα με έναν silk κομψό κότσο, ενώ στα χείλη της υπάρχει ένα απαλό κόκκινο χρώμα. H Angela είναι κόρη μιας πολύ συντηρητικής οικογένειας, έζησε και μεγάλωσε με πολύ αυστηρό τρόπο. Όταν οι πρώτες πωλήσεις του βιβλίου της έφτασαν στα χέρια της, η Angela εγκατέλειψε την οικογένειά της για να ζήσει μόνη.

Στον υπολογιστή της έρχεται ξαφνικά μια ειδοποίηση, είναι το mail του αρχισυντάκτη. Ανακοίνωνε την θεματολογία του νέου τεύχους του περιοδικού Art Forum. Στην Άντζελα ανατέθηκε να γράψει κάτι για τον Εντουάρ Μανέ με αφορμή την μεγάλη έκθεση του στο Παρίσι. Εκείνη, όμως δεν χάρηκε και ιδιαίτερα με την νέα εξέλιξη, καθώς, οι περισσότεροι συντάκτες εκτός από εκείνην, έγραφαν άρθρα για γεγονότα της εποχής.

Η Angela δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Tom Quince. Τον έχει δει μόνο σε κάποιες φωτογραφίες, αλλά, δεν τον έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή της.

Ο Tom Quince είναι 37 ετών και είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της σύγχρονης τέχνης, φιμολογείται πως εκείνος δούλευε σε ναυτιλιακή εταιρία και συνέλεγε έργα από νεαρή ηλικία.

Η Αngela αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα, ο Tom Quince, να της δώσει την σημασία που θα έπρεπε. Ήταν μια άριστη φοιτήτρια στη Ακαδημία Τεχνών της Ελβετίας, με σπουδαίες έρευνες. Πάντοτε όμως έμπαινε στην άκρη. Η Angela δεν είχε αποκλύψει σε κανέναν ότι ήταν η συγγραφέας του διάσημου ερωτικού βιβλίου "Silk", όπου χιλιάδες γυναίκες και άντρες στην Ελβετία το διάβασαν. Ήταν ένα βιβλίο αμφιλεγόμενο, εμπνευσμένο από τον γάλλο συγγραφέα Pascal Bruckner, καθώς περιείχε έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, με πολλές από τις φαντασιώσεις της.

Ο υπολογιστής του Tom Quince είχε μπλοκάρει και εκείνος αναγκαζόταν να εργάζεται από το προσωπικό του λάπτοπ. Το τηλέφωνο ξαφνικά χτυπάει και εκείνος τρομάζει και τραντάζεται από την θέση του. Το σηκώνει.

-Ο κύριος Quience; ακούγεται μια αντρική φωνή από το ακουστικό

-Ο ίδιος... απάντησε ο Tom ψυχρά

-Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως βρήκαμε στον σκληρό σας δίσκο, πορνογραφικό υλικό το οποίο μάλιστα ήταν και αυτό που έριξε τον υπολογιστή σας. Όπως καταλαβαίνετε αντικαταστήσαμε τον σκληρό σας δίσκο για να μπορεί να επανέλθει ο υπολογιστής στην κανονική του λειτουργία.

ΑιθέρUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum