Κεφάλαιο 8| Mature Content*

997 34 0
                                    

Η Angela δεν πίστευε στο «μαζί». Η πίστη της στο «μαζ»ί την οδήγησε στο κέντρο αποκατάστασης. Όλοι όσοι έτρεξε δίπλα τους και τους στάθηκε, όταν εκείνη συνάντησε δυσκολίες την παράτησαν, ή απλώς φούντωναν τις δυσκολίες. Πρώτος και καλύτερος, ο πρώην της. Ήταν η πρώτη της σχέση, εκείνη αντιμετώπιζε δυσκολίες με την δουλειά στην ιταλία. Φυσικά και δεν της άρεσε να δουλεύει σε γκαλερί, κυρίως όταν δεν πληρωνόταν. Εκείνος όμως αντί να την εμψυχώνει, φούντωνε τις αγωνίες της, ενώ της έλεγε πως είναι δίπλα της και την στηρίζει. Το «μαζί» είχε αρχίσει να το απεχθάνεται έντονα, κυρίως επειδή δεν το έζησε ποτέ. Τράβηξε ξαφνικά το σώμα της από το την αγκαλιά του Thomas. Ο Thomas την κοίταξε παραξενεμένος. Φόρεσε το νυχτικό της και στάθηκε μπροστά στο παράθυρο.

Ο Thomas, φόρεσε τα γυαλιά του και πλησίασε κοντά της. Δεν είπε λέξη, απλώς την παρατηρούσε που κοιτούσε αμίλητη την βροχή, χωρίς να λέει κουβέντα.

-Μπορώ να κάνω ένα τσιγάρο; Τον ρωτά

Εκείνος πηγαίνει προς το σακάκι του και βγάζει από την τσέπη το πακέτο με τα τσιγάρα. Της δίνει ένα και πλησιάζει κοντά της για να της το ανάψει. Εκείνη ρουφάει τον καπνό και ξεφυσά.

-Δεν πιστεύω στους ανθρώπους Thomas... είπε εκείνη

-Ούτε εγώ... της απαντά εκείνος ψυχρά και ανάβει ένα τσιγάρο.

-Εμένα με οδήγησαν σε κέντρο αποκατάστασης... Thomas...δεν είμαι τρελή, ούτε ψυχοπαθής, απλώς προέκυψε η κατάθλιψη. Πώς; Θα αναρωτιέσαι, πώς; Έχω δυο γονείς και δυο αδερφές που με αγαπούν, γιατί να καταλήξω σε κέντρο αποκατάστασης σωστά; Λοιπόν... πριν περίπου 3 χρόνια, έβγαλα όγκο στο δεξί μου στήθος. Ο όγκος αυτός προέκυψε από το άγχος και τον πανικό που μου έσπειραν... Μια ζωή τα προβλήματα των άλλων ήταν δικά μου, ήθελα όλοι να είναι ευτυχισμένη και νοιαζόμουν για εμένα, πάντοτε και μόνο στο τέλος.

Ο Thomas την άκουγε με κατανόηση και την παρατηρούσε.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ΑιθέρWhere stories live. Discover now