Κεφάλαιο 2 | Mature Content*

1.5K 54 4
                                    

(*ερωτικό περιεχόμενο)

Μια ανάσα μακριά της. Τα μπλε του μάτια την κοιτούν εξεταστικά. Προσέχει το μπούστο της που είναι διακριτικά τονισμένο και την λεπτή της μέση. Είχε μεσογειακή ομορφιά. Εκείνη προσπαθεί να διατηρήσει το πρόσωπό της ανέκφραστο. Τον κοιτάει και εκείνη. Το λευκό του πουκάμισο έχει ελαφρώς τα πρώτα κουμπιά ξεκούμπωτα. Είναι πολύ ψηλός, αλλά όχι άχαρος. Το σώμα του είναι συμμετρικό. Κοιτάζει τα χέρια του, που φαίνονται, καθώς τα μανίκια του είναι διπλωμένα. Το άρωμά του είναι βαρύ και κυριαρχεί στο γραφείο, έχει έντονη την αίσθηση του ξύλου σε συνδυασμό με κάτι άλλο, που τα ρουθούνια της δεν μπορούσαν να αντιληφθούν.

-Κύριε Quince... διακόπτει την σιωπή με τη φωνή της

Εκείνος την κοιτάει μέσα στα πράσινα μάτια της, παρατηρώντας τις μπλε μικρές κουκκίδες που σχηματίζονταν διπλά στις κίτρινες αποχρώσεις που έκρυβαν τα μάτια της. Εκείνη κλείνει τα μάτια και συγκεντρώνεται σε αυτό που θέλει να πει.

-Ναι, δεσποινίς χμ... Burr... είπε εκείνος προσποιούμενος πως δεν θυμάται

-Νομίζω πως αυτή η συνέντευξη θα ρίξει το επίπεδο του περιοδικού, νομίζω πιστεύετε και εσείς το ίδιο έτσι; είπε εκείνη με σοβαρό τόνο αποφεύγοντας το βλέμμα του.

-Ο έρωτας δεν είναι τέχνη; είπε εκείνος και στήριξε το σώμα του στο γραφείο

-Κύριε Quince, καταλαβαίνεται πολύ καλά τι εννοώ... είπε εκείνη

-Αλήθεια, πως γίνεται η Erica Biel, να έχει ίδιο αριθμό τηλεφώνου με εσένα; ρώτησε εκείνος με χαλαρό τόνο, τόσο χαλαρό που εκείνη είχε αρχίσει να αγχώνετε με την έκβαση της συζήτησης.

-Υπονοείτε ξανά πως εγώ είμαι η Biel...είπε εκείνη και ξεφύσηξε

-Δεν υπονοώ... είπε εκείνος και πλησίασε κοντά της

Στάθηκε δίπλα της και έσκυψε προς το αφτί της.

-Εσύ είσαι η Erica Biel, Angela...και είναι κρίμα μια τόσο ερωτική γυναίκα, όπως εσύ, να κρύβεται και να δίνει τηλεφωνικές συνεντεύξεις όταν μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο sex symbol της λογοτεχνίας... της ψιθήρισε.

-Νομίζω μπερδέψτε την Erica Biel, με την Belucci ...είπε εκείνη με ειρωνεία και έκανε μια παύση

Εκείνος σήκωσε αυθόρμητα το φρύδι του και εκείνη έριξε ένα βλέμμα στο πάτωμα για να μπορέσει να σκεφτεί καθαρά.

-Ο αριθμός μου δεν είναι ο ίδιος με της γυναίκας που μου αναφέρατε... και εγώ πιστεύω πως πίσω από αυτό το βιβλίο, κρύβεται μια άσχημη γυναίκα, τόσο άσχημη όσο αυτή που έγραψε τις 50 αποχρώσεις του γκρι, μια τόσο σιχαμερή αισθητικά γυναίκα... είπε εκείνη

ΑιθέρΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα