⚫Poďakovanie⚫

181 4 2
                                    

V prvom rade chcem poďakovať všetkým čitateľom. Som nesmierne rada, že vás tento príbeh zaujal. A že ste si ho aj cez tie všetky gramatické chyby, ktoré tam sú prečítali. Neverím tomu, že som to nakoniec dotiahla až do konca. Ďakujem samozrejme aj všetkým, ktorý ma podporovali, a ktorý ma "nútilo" písať ďalej. 

Zo začiatku som to mala aj celkom premyslené, ale potom sa to všetko zomlelo veľmi rýchlo a ja som odrazu nevedela ako ďalej. Dúfam, že vám ale nevadí taký rýchly koniec. 

Odpoveď na otázku či bude nejaké pokračovanie tohto príbehu ešte neviem zodpovedať. Možno sa k nemu po nejakých rokoch znovu dostanem a možno nie. Viem ale isto, že aj keď je to poslabší príbeh nechám ho tu. A to hlavne pre jednu vec. Ukazuje mi ako ďaleko som sa s písaním dostala. Ako som sa v ňom posunula dopredu. 

V najbližšej dobe ale prebehne korekcia celého príbehu. Ako som už upozorňovala niektoré vety sa budú musieť prepísať iné úplne zmazať. Tak sa potom nezľaknite ak to tam náhodou už nebude.

~•••~

No ale teraz sa posuňme na aktuálne téma. A tým je výber ďalšej knihy. Výber tentoraz nechávam úplne na vás. Bude prebiehať aj tu v komentároch kde mi napíšte, ktorý príbeh by ste chceli alebo budete môcť hlasovať na instagrame exteptionnel._wp. 

Bude to trvať týždeň a možno po ďalšom týždni vyjde kniha.

Ale tu sú už príbehy, z ktorých môžte vyberať (názvy ešte nemám):

1. Príbeh

Bol by o dvoch chlapcoch. Obidvaja sú členom rovnakého gangu, no nikdy sa zatiaľ nestretli až kým im ich šéf nedal spoločnú misiu. Zničiť jedno z komunikačných miest druhého gangu. Čo sa však stane ak sa po tom záhadne začnú stretávať častejšie? Budú sa chcieť navzájom spoznať alebo byť k sebe stále drzí tváriac sa, že sa medzi nimi nič nedeje?

2. Príbeh

Anjeli dostali na starosť jedného z démonov. Prečo? Aby ich naučili citom. Čo ak je v tom ale skrytá zrada? Jeden anjel dostane toho najhoršieho démona vôbec. Preto sa snaží čo najviac, aby uspel. No čo sa stane potom ak všetko praskne a všetci sa dozvedia čo je v hre? Môže sa stať z najhoršieho démona ešte horší?

3. Príbeh

Tetovania začnú udávať kto s kým má prežiť svoj život. Kto je jeho spriaznená duša. Chlapec, ktorý má na ruke svoje tetovanie už od piatich rokov stále nenašiel toho pravého. Stále hľadá protikladné tetovanie k tomu svojmu. No bezvýznamne. Ale čo ak sa z ničoho nič objaví záhadný chlapec, ktorého predtým nikdy nevidel? Našiel konečne toho pravého? Alebo sa znovu len mýli? 

Dobre to by bolo teda všetko. Od toho ako sa vydá táto kapitola môžete začať hlasovať. Budem sa tešiť čo nakoniec vyhrá.

Prajem ešte pekný zvyšok týždňa.

~•Lau•~




Len raz //boyxboy//✔Where stories live. Discover now