ΚΕΦΆΛΑΙΟ 2 : ΦΡΑΝΣΊΣΚΟ

463 37 6
                  

Γαλλία
Ανάβω το τσιγάρο στα χείλη μου. Έλεος πια! Ανυπομονώ να γυρίσω πίσω στο σπίτι μου .Δεν κουράστηκα αλλά μια από τις κοπέλες που κοιμήθηκα μαζί της, της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι , έχει παρανοησει μαζί και όλη μέρα με παρακαλάει να συζησουμε. Ποτέ!
- Πότε επιστρέφεις στην χώρα σου φίλε?,με ρωτάει ο Πόλο. Είναι φίλος μου από την σχολή. Κανείς δεν ξέρει πως είμαι ο διάδοχος του Ισπανικού θρόνου και κανείς δεν χρειάζεται να το μάθει.
- Σε δύο μέρες.,του λέω.
Η πόρτα του σπιτιού όπου μένω χτυπάει. Σηκώνομαι και την ανοίγω.
- Αυτό είναι για εσάς.,μου λέει ο βοηθός μου και μου δίνει ένα γράμμα στο χέρι.,του κάνω νόημα να φύγει καθώς κοιτάζω την σφραγίδα από πίσω . Είναι γράμμα από την πολυαγαπημένη μου αδελφή Λουσία. Με την Λουσία ήμαστε δυδιμα αδέλφια και πάντα είχαμε μια άλλη σύνδεση. Πάντα μου στέλνει γράμμα με τα νέα από τα αδέλφια μας και από τους γνωστούς μας.
Γυρίζω πίσω στον καναπέ.
- ποιος ήταν?,με ρωτάει ο φίλος μου.
- Μια παράδοση γράμματος.,του λέω και συνεχίζω να καπνίζω .
- Από την τρελή?,με ρωτάει εννοώντας την κοπέλα που δεν με αφήνει σε ησυχία.
- Όχι. Από την αδελφή μου.
- Θα ήθελα να γνωρίσω αυτή την αδελφή σου.....
- Μην αναφέρεσαι στην αδελφή μου με πονηρό ύφος γιατί......
- Συγνώμη φίλε!,μου λέει σηκώνοντας τα χέρια ψηλά . Λίγο έλλειψε να τον χτυπήσω.
Δεν δέχομαι να αναφέρεται στην αδελφή μου με πονηράδα. Μπορεί να μην είμαι καλός στο να κάνω σχέσεις και να εκμεταλλευομαι εν μέρει τις γυναίκες αλλά απαιτώ σεβασμό για τις αδελφές μου. Η Λουσία και η Ροζαλία είναι πολύ καλές και δεν τους αξίζει κάποιος με το μυαλό του Πόλο.
Ξαπλώνω στον καναπέ .
- Φύγε τώρα. Θέλω να κοιμηθώ.,του λέω . Εκείνος χωρίς να πει άλλη κουβέντα σηκώνεται και φεύγει.

Πιάνω το γράμμα ξανά στα χέρια μου και το ανοίγω.
" Αγαπημένε μου Φρανσίσκο,
Μου λείπεις πάρα πολύ. Γύρνα πίσω. Ξέρω πως τα γράμματα μου αργούν να έρθουν σε εσένα αλλά να ξέρεις πως δεν με πειράζει. Κάθε εβδομάδα έχω νέα να σου γράψω. Οι γονείς μας είναι μια χαρά . Της μαμάς της λείπεις πάρα πολύ όπως και του μπαμπά αλλά εκείνος προσπαθεί να μην το δείχνει .
Εγώ είμαι όπως πάντα,μια χαρά. Ο Φράνκο είναι και αυτός όπως πάντα αδιόρθωτος γόης. Η Ροζαλία είναι η πιο τρελή από όλους μας. Τώρα δοκιμάζει τον εαυτό της στην ιππασία μετ' εμποδίων. Θέλει να κάνει λέει επικίνδυνα πράγματα στην ζωή της. Η μητέρα μας θέλει να την πάρει από τα μαλλιά και να την συνεφέρει. Όλοι είναι μια χαρά και μας λείπεις. Όταν γυρίσεις να κανονίσουμε και ένα ταξίδι στην Αγγλία . Θα σου αρέσει πολύ εκεί. Η φίλη μου η Ελένα είναι εκπληκτική οικοδέσποινα και σωστή δεσποινίδα. Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ανταγωνιστείς τις απόψεις μας. Θα σε περιμένω με ανυπομονησία να γυρίσεις πίσω.

MAD FOR YOUR KISSΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα