0.5

475 60 17
                                    

Gözlerimi açıp nerede olduğumu anlamam uzun sürse de sonunda buranın hastane odası olduğunu anlayabilmiştim. Birkaç saniye sonra da dün gece olanlar gözümün önüne gelmişti. Ve gecenin sonunda kaldırıma yığıldığımı da hatırlayabilmiştim. Ama buraya nasıl geldiğim hakkında hiçbir fikrim yoktu.


Birkaç dakika daha bekledikten sonra kapı açıldı. Gelen sanırım bir hemşireydi.

"Merhaba hanımefendi.Uyandığınıza göre Doktor Bey son kontrolleri yapıp sizi taburcu edebilir." dedi.

"Beni buraya kimin getirdiğini biliyor musunuz Hemşire Hanım?" diyerek aklımdaki tek soru işaretini çözmeye çalıştım. "Sanırım ambulansla geldiniz hanımefendi." diye cevap verdi. Kafamı sallayıp onu onayladım.
Geçmiş olsun deyip odadan çıktı.
Doktor da son kontrolleri yapıp
beni taburcu etti.

Reçetedeki ilaçları alıp kaldığım otele doğru ilerledim. Gelirken dün gece olanları düşündüm. Bana küfür edip engelledikten sonra hiçbir şey olmamış gibi buluşmaya gelmişti.
Onu terslemekle en doğru olanı yapmıştım. Çünkü benim de bir gururum vardı ve bunu ezip geçemezdim. O kadar uzun boylu değildi.

Aynı zamanda beşinci ölüm yıldönümüme az kalmıştı. O gün büyük planlarım vardı ve bunları gerçekleştirmekte kararlıydım.
Yapacaktım. Beş yıl sonra ilk kez yapacaktım...

- - -

Yelly🍷

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yelly🍷

loser, namsooWhere stories live. Discover now