Chapter 18

333 23 3
                                    

Τα αυτοκίνητα σταματάνε μπροστά από την είσοδο  του κέντρου. Το αμάξι των γονιών μας που είναι και οι μικρές ανοίγει τις πόρτες. Τα φλας γεμίζουν τον χώρο με φως και θόρυβο.

Ο Ράιαν βγενει από το αμάξι και ανοίγει την πόρτα μου βοηθοντας με να βγω. ΦωταγρΦιες μας θα είναι αύριο πρώτη σελίδα σίγουρα. Τα κλειδιά δίνει σε ένα αγόρι για να παρκάρει την φεραρι στο πάρκινγκ όσο εμείς θα φωτογραφιζομαστε.

Μου πιάνει το χέρι και στεκόμαστε μπροστά από. ΤοΜεγάλο πανό ποζάροντας. Μπαίνουμε μέσα και οι παπαράτσι δεν σταματάνε να μας ακολουθούν. Ο ένας από τους μαυροφορεμνους άντρες που μας ακολουθεί κλείνει την πόρτα πίσω μας και πλέον είμαστε μέσα σε μια. Μεγάλη αίθουσα. Με τραπέζια ωραία διακοσμημένο και μουσική

Ρ:"λοιπόν που είναι τώρα οι άλλοι?" ρωτάει ποιο πολύ τον εαυτό του ψάχνοντας τον χώρο με τα μάτια του

Α:"εκεί" του κάνω νόημα με τα μάτια μου και αφού τους δει πάμε στο μέρος τους

Τ:"παιδιά επιτέλους σας βρήκαμε! Που εισασταν?" ρωτάει ο Τζόνι

Ρ":σας ψάχναμε. Τέλος πάντως τι κάνουμε τωρα?" ρωτάει

Μα:"πρέπει να περιμένουμε μέχρι να πει ο παραγωγός τις ευχαριστίες και μετά θα πάμε για να κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε" λέει η μαμά μου

Στην σκηνή ανεβαίνει ένας άντρας με μαύρο κουστούμι και περνάει το μικρόφωνο

Ξεκινάμε να μιλάει σχετικά με την ταινια και πρακτικά δεν ασχολούμαι καθόμουν. Είμαστε καθησμενη σε σνα στρογγυλό τραπέζι όλοι μαζί αριστερά μου κάθετε η σία και δίπλα της η μαραια ενώ δεξιά έχω τον Ράιαν που δίπλα του έχει τον Τζόνι. Τις σκέψεις μου διακόπτει ο ήχος του μηνηματοσ απο ένα κινητό δίπλα μου που δνε αργώ να καταλάβω πως είναι του Ράιαν.

Το βλέμμα μου ασινεσθητα πευτει στην οθόνη του και βλέπω πως η samara εχιε στείλει ένα μήνυμα. Κάτι σαν 'είμαι υγρή για εσένα' ή 'με έκανες υγρή' δεν κατάλαβα καλά σοκαρισμένη ξερό καταπίνω

Α:"πρέπει να πάρω λίγο αέρα" λέω στο τραπέζι και φεύγω από εκεί προς έναν χώρο εξωτερικά από την πίσω μεριά. Στρίβω σε μια γωνίτσα για να μην με δουν οι δημοσιογράφοι και περνώ βαθιές ανάσες αποτρέποντας τα δακρια μου να κυλισουν.

Κατάλαβες! Την μία της φωνάζει για να σταματήσει να μου φέρετε άσχημα και μετά χαμογελάει σε αυτά τα μηνηματα!! Είναι δυπολικη προσωπικότητα ο άνθρωπος δεν μπορώ να σκευτο κάτι άλλο.

The girl next roomWhere stories live. Discover now