3.6

3.5K 238 115
                                    

Selam!

Bölüm biraz gecikti kusura bakmayın.

Hemen tebriklerimi yapıp bölümle baş başa bırakıyorum sizi.

Bir önceki bölümde size bir soru sormuştum o soru ilk ve doğru cevaplayan iki kişi:

sadece_koza gizemmorhan_

Tekrardan tebrik ediyorum sizi de!🎀

Yeterince beklettim zaten, hadi hemen bölüme geçelim.

Sınır: 37 oy 70 yorum

Medya: Ela💕

















Sinir krizi geçirmemin üzerinden neredeyse 1 hafta geçmişti. Uzun bir süreden sonra o akşam Koray'ın odasında uyuyakaldıktan sonra uyku düzenimi az çok toparlayabilmiştim ve bu baş ağrılarımın biraz da olsa geçmesine yardımcı olmuştu. Akşam olanlardan sonra sabah kalktığım gibi sorguya çekilmiştim ama kötü bir kabus gördüm yalanını uydurarak bu işten de sıyrılmıştım. Tabi ki inanmaları için uzun süre ikna etmeye çalışmam gerekmişti.

Ekstra olarak bu bir hafta içinde tekrar aynı olayın yaşanmaması için seslere alışmayı öğrenmeye çalışmıştım. Çünkü her ne kadar Koray ve Şebnem'i bir şekilde idare edebilecek olsam da annemin üstesinden gelmem pek mümkün değildi. Bundan dolayı seslere alışmayı öğrenmem şart olmuştu. Her ne kadar hala aynı şiddetle beni rahatsız etseler de biraz alışmıştım. En azından artık dışarıdan çok belli etmiyordum.

Seslere alışmaya başladığım için en azından tatilimin son iki gününü Koray ve Şebnem ile geçirebilmiştim. Vakit geçirdiğimiz süre boyunca ikisinin arasında bir çekingenlik sezmiştim ama bu kadar derdimin arasında onlara karışıp uyuyan canavarları uyandırmak istememiştim. Ancak tatilin son günü bensiz bir yere gitmeleri ve çok telaşlı olmaları üzerine benden bir şeyler saklıyor olduklarını hissetmiş ve onları ufak bir sorguya çekmenin vaktinin geldiğini anlamış ama ağızlarından laf alamayınca umursamamaya karar vermiştim. Ne de olsa yakında çıkardı kokusu. 

Bugün de o zor haftanın ardından okulun ilk günüydü. Sabah havanın soğuk olduğunu hissedip formamın üzerine siyah bir sweatshirt giymiştim. Her ne kadar Şebnem havanın üşünebilecek kadar soğuk olmadığını hatta kendisinin neredeyse terlediğini abartarak dillendirse de son birkaç aydır fazlaca üşümeme engel olamıyordum.

İlk dersten Şebnem ile birlikte çıkıp Koray'ın talimatı üzerine dışarıda ki kamelyalardan birinde beklemeye başladık. Sadece üçümüzün olduğu whatsapp gurbundan bizi biri ile tanıştıracağını ve onu beklememizi söylemişti. Koray ve tanıştıracağı kişiyi beklerken Şebnem'in bacağını salladığını fark ederek kaşlarımı çattım.

"Şebnem, neden gerginsin?" sorum ile kendini toparlayıp arkasına yaslandı.

"Gergin değilim Boncuğum. Nereden çıkardın?"

"Bacağını sallıyorsun." Şebnem'i uzun süredir tanıyordum ve çocukluğundan beri değişmeyen belli huylarından biri gerilince bacağını sallamasıydı. Asla şaşmazdı.

Şebnem bana cevap vermek için konuşacağı sırada yanımıza Koray ve bir çocuğun gelmesiyle ayağa kalktı.

"Selam kızlar! Bakın sizi tanıştıracağım arkadaşım. Aynı sınıftayız uzun bir süredir ama sizinle hiç tanıştıramamıştım. Çok kafa çocuktur." Koray'ın yarım yamalak yanındaki çocuğu tanıtmasıyla Şebnem öne atıldı ve sevecen bir şekilde çocukla tokalaştı.

"Merhaba, tanıştığımıza memnun oldum Eg-" demesiyle Koray'ın öksürmesi bir oldu. Ardından söyleyeceklerini anlamamışız gibi tekrarladı.

"Tanıştığımıza memnun oldum." diyerek yerine oturdu ve fark etmeden tekrar bacağını sallamaya başladı. Neden gergindi ki?

"Merhaba, sen Ela olmalısın." Çocuğun bana elini uzatmasıyla elini sıkıp baştan aşağı hızlıca süzdüm. Kahverengi gözlere ve aynı renk saçlara sahipti. Yaklaşık 178-180 boylarındaydı.

"Evet, Ela ben. Koray'ın kardeşiyim. Senin ismin ne?" diye bir soru yönelttiğimde gülümsedi ve elimi bırakıp boştaki eliyle beraber iki elini de pantolonunun cebine soktu.

"Ege ben." aynı şekilde gülümseyerek ona cevap verdim ve yerime oturdum.

"Memnun oldum Ege. Umarım iyi anlaşırız."

















Üff! Kafamda öyle planlar var ki. Bölümü paylaşmamak için zor duruyorum yhbgjfnşvbg

Neden duruyorsun paylaşsana diyeceksiniz ama olmaazzz. Stok yapıyorum çünkü kışın lazım olacak bunlar fjceşgnvegfuvg Anneannem temsili gbevçggtklg

Neyse uzatmayacağım sırada yazılacak bir sürü bölüm var.

Düşüncelerinizi yorumlara yazın, okuyacağım.💙

Bb💕

ERİYORSUN | TextingWhere stories live. Discover now