1 Skyrius - "Nauja grupė"

4.3K 180 0
                                    

Stovių prieš veidrodi ir matau žema, ilgais rudais plaukais, rudomis akimis mergina. Tai buvau aš- Lola. Gyvenų visur kur tik mane nusiunčia darbas. Esu savo tėčio pagalbininke ir padedu saugoti išlepintu žvaigždžių užpakalius. Keista būna žmonėms, kai sužino, kad man tik devyniolika, bet patikėkite, kai saugojau Big Time Rush užsidirbau gera pinigėli ir galiu pasakyti su jais buvo visai linksmą tik tame ėsmė mane šaukia kitą grupė. Tėtis sakė, kai grįš pasakys, kas ji per tokia ir ar išvis apsimoka man pas juos dirbti. Na, bet tėtis niekada neklysta. Jei manote, kad saugoti žvaigždes yra JĖGA tai jus labai klystate. Reikia bėgioti pagal jų užpakalius, keltis anksti, nupirkti jiems kavos ir žiūrėti, kad neprisidirbtu. Užknisa, bet galiu pasakyti, kai kurie būna linksmi. Ne visi, bet būna. Tarkim Big Time Rush-mieli vaikinai. Kai tėtis pasakė jog teks juos palikti, tai buvo didžiausias siaubas man. Jie man buvo lyg broliai, mano šeima, mano geriausi draugai, bet žinojau nuo pat pradžiu jog teks juos palikti. Toks mano darbas.

-Lola aš namie!-mano apmąstymus nutraukė skardus tėčio balsas.

Pakilau nuo savo lovos ir išėjau iš kambario. Nusileidau laiptais žemyn ir pažiūrėjau į apsnigta tėti. Londone oras šiandien nekoks. Visa diena sninga.

-Gerai, susitvarkyk ir ateik į svetaine parodysi tą grupę,-sumurmėjau ir nuėjau.

Atsisėdau svetainėje ant sofos. Pasiėmiau žurnalą ir greitai ji pravarčius padėjau atgal ant staliuko. Vien populiarus žmonės, o kur paprastumas dingo? Vien apie tų šiknių užpakalius. Aš juos net suprast pradedu, mane visi žino, kaip jaunają mergina saugančia žvaigdžių šiknas. Tas mano gyvenimas.

Pagaliau atsivilko tėtis ir atsisėdo šalia manęs.

-Taigi grupė yra labai garsi ir su ją manau bus daug daugiau problemų negu su buvusiomis. Supranti jauni ir ieškantis nuotykių.

-Nesijaudink susitvarkysiu,-sumurmėjau.

-Grupės pavadinimas-One Direction,-pradėjo tėtis ir atkišo popierius,-Louis, Liam, Harry, Niall ir Zayn.-pasakė tu vardus,-Gyvensi kartu su jais New York'e.

-O naujiena,-nudžiugau, nes dar neteko gyventi ten.

Tėtis pasakojo apie juos, o aš svarbiausius dalykus užsirašiau. Dieve, o jie tikrai kitokie nei visi. Pasiilgsiu savo lepūnėliu Big Time Rush. Apie juos aš net knygą galėčiau parašyti.

-Lola skrydis rytoj dešimta. Kai nuskrisi tavęs atvažiuos Paul.

-Kas jis toks?-susiraukiau.

-Jis yra taip pat jų sargybinis ir vadibininkas.

-Tai palauk aš dirbsiu ne viena?-suburbėjau.

-Taip, bet tai tau ir geriau. Tau tik reikės būti su jais per koncertus ir kai važiuos į kokias laidas ar į parduotuves. Bet į parduotuves tik tada kai Paul nebus ir koncertas artės.

-O dieve ne tik turėsiu saugoti jų išlepintus užpakalius, bet dar ir turėsiu mamyte atstoti.

-Lola baik,-pyktai pasakė tėtis, o aš pavarčiau akys.

RYTOJUS (rytas)

Sušikti saulės spinduliai veržėsi pro mano kambario langą. Jaučiu užmigti nebepavyks tai teks keltis ir ruoštis tam....

-O dieve skrydis!-surikau ir pašokau iš lovos.

Pažiūrėjau į laikrodi. Devynios. Nubėgau į vonia ir atlikusi greitai visą ryto ritualą grįžau į kambarį. Apsirengiau ir įsidžiovinusi plaukus susirišau juos į netvarkinga kuoduką. Tėtis turbūt jau darbe ir mane visiškai pamiršo. Pasiėmiau savo lagaminą ir išbėgusi iš namų užrakinau duris. Padėjau rakta po senu vazonų ir priėjau prie mašinos. Įsitraukiau raktelius ir atrakinau bagažine. Įdėjau savo lagaminą ir įsėdau į mašiną.

ORO UOSTAS

Atvažiavus į oro uostą, pridaviau lagaminą ir nuskubėjau į lėktuvą. Vos vos spėjau. Susiradau savo vietą ir atsisėdusi iš rankinuko įsitraukiau tą sąrašą apie juos ir jų nuotraukas. Man reikia išmokti jų vardus, nes kitaip man ragas.

NEW YORK

Nusileidome vėlai vakare. Kai išlipau iš lėktuvo ir pasiėmiau lagaminą laukiau kol atvažiuos tas Paul. Jis jau senai čia turėjo tupėti ir laukti manęs!

-Tu Lola Skylen?-prie manęs priėjo aukštas, bei grėsmingai atrodantis vyras.

-Tu Paul?-paklausiau.

-Gerai einame, vaikinai nemiega vien todėl kaip nori tave pamatyti,-nusijuokė ir paėmė mano lagaminą.

Nuėjome į jo mašiną. Atsisėdau priekyje ir palaukiau kol Paul įdės mano lagaminą.

-Lauki?-įsisėdęs į mašiną paklausė vyriškis.

-Nelabai,-atsidusau.

Living With The Stars I sezonas (Z.M. Fanfiction)Where stories live. Discover now