5 Skyrius- Grėsmingas

3K 160 2
                                    

-Noriu, kad tu ir Niall apsimestumėte pora,-šyptelėjo.

-Ką?!-sušaukiau,-Arba aš girta arba tu ką tik pasakei tikra nesąmone! Aš su juk nedraugausiu, ne! Ir man nusispjaut į tai jog prarasiu darbą!

-Nešauk, nešauk.

-Neaiškink!-vėl sušukau,-Kas per šūdas darosi su tavimi?! Aš ta vaikina pažįstu tik dieną, o tu man jau siūlai su juo prieš kameras burkuotis?! Tave gal vaikystėje traktorius pervažiavo?! O gal tu girtas?! Apsivartojęs?! Traumuotas?!

-Lola, aš suprantu tau dabar labai sunku suprasti, bet nuo to priklausys tavo atlyginimas ir darbo rekomendaciją.

-Velniop tuos suknistus pinigus ir popiergalius! Ne ką darželinukus vaikausi, tai dar vieno iš jų merga turėsiu būti! Jie to nenusipelnė! Aš jiems per daug esi prasta! Aš saugau juos, o ne didinų populiarumą! Aš kitokia! Mano charakteris suknistas vulkanas, kuris amžinai pratrūksta! Niall nudurnės su manim! Aš pažadu jog taip bus!

-Lola prašau nusiramink, o aš einu pakviesiu visus kitus,-Paul nusišypsojo ir pakilęs nuo kėdės paliko mane viena.

Vis dar sėdėjau netekus žado. Kas per mėšlas čia dedasi? Nejaugi man tikrai teks būti su Niall prieš visus pora? Ne ne ne, paskutini kartą aš labai pasigailėjau, bet negaliu iš tiesų prarasti darbo, tik ne dabar. Aš nepasitikiu jais ir nenoriu su nieko draugauti.

-Lola viskas gerai?-į vidų subildėjo vaikinai ir pamate mane susiėmusia už galvos sutriko.

-Ne, man ne viskas gerai,-atsidusau,-Gerai ponas genijau aiškink jiems savo tą planą dėl kurio užsidirbsiu pinigų,-sumurmėjau.

-Niall ir visi kiti noriu pakalbėti rimta tema, kurios niekada jums nežadėjau minėti, bet atsitiko toks dalykas, kad tavo Niall ir Lolos nuotraukos šiandienos pasiekė žiniasklaidą ir tai labai juos sudomino,-kalbėjo,-Niall dėl visos grupės ir viso kito šūdo ar galėtumėte pavaidinti bent mėnesį su Lola, kad esate pora?

-Tai tikrai keista,-sumurmėjo Zayn.

Jis keistai į mane pažiūrėjo ir jo tas žvilgsnis buvo tikrai nejaukus. Lyg jis žinotu viska apie mane.

-Bet manau, kad leiskite jiems pagalvoti iki rytojaus,-šyptelėjo pamatęs mano persigandusia miną.

Kodėl jis man padeda?

-Gal tu Zayn ir teisus,-linktelėjo Paul,-Galite eiti, pakalbėsime dar rytoj. Saldžiu,-nusišypsojo.

Pati pirma išėjau iš kambario. Nupėdinau į savo kambarį. Atsisėdau ant lovos ir tvardžiau savyje esantį pykti. O dieve dar niekada mano darbas nebuvo toks užknisantis. Man tik , o gyvenimas kaip iš filmo „Amerikietiškas pyragas".

-Lola?-prasidarė duris ir pamačiau Zayn.

-Užeik,-tyliai pasakiau.

Jis įėjo į kambarį ir uždarė duris.

-Kas nors nutyko?

-Ne, tik atsiprašau už savo žodžius ką pasakiau per interviu. Tu esi labai fainą asmenybe, tik to aš nemokėjau pastebėti ar net nenorėjau. Negalvok jog trinuosi į draugus. To nebus. Aš tik nenoriu karo,-prisėdo prie manęs.

-Aš tikra rakštis, taip?-nusijuokiau.

-Ne, tiesiog savotiška,-nusišypsojo,-Suprantu, kaip tau dabar sunku, bet atsimink jog visada gali pasikalbėti su manimi gerai? Nors gal ir galime būti draugai.

-Kodėl pakeitei savo nuomone apie mane?

-Nes noriu, kad manytum apie mane gerai. Juk vis dėl to esi mūsų šeimos narė. Na beveik,-apsikabino mane viena ranką.

Living With The Stars I sezonas (Z.M. Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin