HaYaL eT

416 30 173
                                    

Açıklamayı oku.

*

Sen bir bad boy dun. Sınıfınıza yeni bir kız gelmişti. Sesi biraz erkeğe benzese bile ondan çok etkilenmiştin.

Kızın adı Neo Toprak idi.

Her ne kadar adının neden erkek ismi olmasını merak etsende soramazdın.

Çünkü sen bir bad boy dun.

Gece evine giden Neo'yu takip ediyordun. Tam bir ara sokağa girdiği anda elindeki bezi burnuna yapıştırıp ona koklattın ve bayılttın.

Arabaya taşımaya başladın. Her ne kadar kucağına almak istesende yapamazdın, çünkü Neo bir kıza göre çok ağırdı.

Arabaya kadar kollarından tutup sürükledin.

Onu arka koltuğa attıktan sonra dağ başındaki evine gitmeye başladın. Aynı zamanda part time mafya olduğun için etrafınızda bir, siyah otomobilli koruma ordusu vardı.

Sonunda evine varmıştın. Neo'yu bu seferde evin içine kadar sürükledin. Onu bir sandalyeye bağladın. Birkaç dakika sonra ayılmıştı.

"NE OLUYOR AMINA KOYİM?! NEREDEYİM?!SEN KİMSİN?! NEDEN BAĞLIYIM?! HER YERİM NEDEN AĞRIYOR?!" Diye sorularını sıralamaya başlamıştı. Üzerine doğru yürümeye başladın.

Evet.

Ona tecavüz edecektin. Çünkü bütün 'hayal et' kitaplarında bu olur.

Çok değer verdiğin Neo'nun sövgüleri eşliğinde sandalyeye bağlı sevdiceğinin bütün kıyafelerini çıkardığında bir şey fark ettin,

NEO ERRRRRRKEKTİ!

Olayın şokuyla donup kaldın. Birkaç saniye sonra kendine gelip. Onu çözdün ve giyinmesi için yalnız bıraktın.

Bir erkeğe tecavüz edemezdin çünkü...

Kriterlerin vardı.

Sonunda tekrar Neo'nun yanına geldiğinde onu öldürmek zorunda olduğunu biliyordun. Böyle bir rezilliği kimse öğrenmemeliydi.

Tam silahını çıkarıp ateş edeceğin anda içeri üzerlerinde Adasdas ve Nikse eşofmanlarıya baş düşman çetesi akın etti. Önlerinde Şerefzeveng takma adıyla bilinen çetenin yüksek rütbeli bir üyesi vardı. Ellerindeki çakılarla sana saldırdılar.

Birkaç dakika sonra geri çekilip kaçmaya başladılar. Üstünlük onlardayken kaçmalarına anlam veremeyerek, etrafa bakındığında bir şey fark ettin.

Neo yoktu...

Sonunda aslında bu saldırının bir aldatmaca olduğunu ve asıl amaçlarının Neo'yu kurtarmak olduğunu anlarken duvara yumruk atıp, her ne kadar yenilmiş olsan bile havalı bir şekilde gökyüzüne doğru bağırdın.

Çünkü sen bir bad boy dun...

*

MUTLU SON AQ

Arada bir, böyle HaYaL eT bölümleri atacağım. Eğlencesine yazdığım bu bölümler hikayenin olay akışıyla bağlantılı olmayacak, olay akışına etki etmeyecek. Sadece kitaptaki bazı karakterleride bu aralılarla attığım hikaye kurgusunda  bulunduracağım.

Neys ben kaçar!

NEO TOPRAK İLE HAYAL ET(ME)Where stories live. Discover now