Hai să urâm împreună

88 9 2
                                    

Ai vreo carte pe care o urăști? A scris cineva pe Wattpad un proiect care simți că e prea lăudat/citit, în ciuda faptului că netul e plin de opere mai bune, mai ales aia a ta cu 17 vizualizări? Nu înțelegi cine poate citi așa ceva și de ce?

Nicio grijă, putem urî împreună.

Condiții:

- înscrierea e privată (PM cu link + #urasc, din nou nu mă interesează foarte mult formalizarea, poți și aici la comentarii). Nu mă uit cine propune și de ce, doar la cartea propusă. E dreptul fiecăruia să urască alte cărți, chiar dacă de fapt urăște autorul personal și nu poate citi nimic din ce scrie.

- dacă propui cartea altcuiva, o să încerc să te conving că nu e chiar așa. Pe scurt, se va încerca pozitiv, unde se poate. Poți ieși din tufișuri și să comentezi dacă ești de acord sau nu, dar eu nu public cine pe cine a propus. Nu e personal, e cu scopul de a discuta cărți care zgârie pe ochi, din orice motiv. La sfârșit, vedem care e faza cu cartea aia. Un fel de literary gossip, dar doar pe text.

- dacă te autopropui, nuanța va fi negativă: chiar o să-ți urâm cartea împreună! Nu încerca să primești simpatie aici, asta e categorie pentru cei care învață mai bine educați cu bățul decât cu morcovul.

Let the games begin! *evil laugh*

Recenzii GratisWhere stories live. Discover now