0 0 6.

607 33 7
                                    

006.
𝔽𝕒𝕝𝕝𝕚𝕟𝕘
Finn Wolfhard fanfic
✨💫🧸

✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧
𝓐𝓷𝓭 𝓘 𝓰𝓮𝓽 𝓽𝓱𝓮 𝓯𝓮𝓮𝓵𝓲𝓷' 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝔂𝓸𝓾'𝓵𝓵 𝓷𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓷𝓮𝓮𝓭 𝓶𝓮 𝓪𝓰𝓪𝓲𝓷
✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧

Jackel való üzeneteink körülbelül hajnali 4 kör lehettek úgyhogy nemsokára vissza is aludtam.A szívemet átitatta egy fajta megnyugvás, hogy nemsokára beszélhetek Finnel.A tudat hogy Millie jobb nálam és úgyis őt fogja választani a tudatom hátában volt de megpróbáltam ott is tartani.

Igazából már valamennyire beletőrődtem abba hogy egyedül vagyok, vagy is nem teljesen itt van nekem Jayjay. Megbízok benne akkor is ha csak nem olyan rég ismertük meg egymást.

Lehet Finnek jobb Millievel hisz mindketten híresek és ő szinte mindenben jobb mint én.

Ezekkel a gondolatokkal aludtam el újra.

》》》》

Reggel a nap élesen sütött be az ablakomon. Rápillantottam a digitális órámra ami 12.45-öt mutatott.Nem mondanám későnek mivel nyár van.

Ma különösen jól éreztem magam.Még mindig volt valami nyomasztó érzés a torkomban de próbáltam nem figyelni rá és elnyomni.

Nagyon éhes voltam úgyhogy lementem és szétnéztem hogy mit ehetnék.Nem volt sok kedvem készíteni valamit úgyhogy megmelegítettem egy kis pizza maradékot és a tévé előtt ülve elfogyasztottam miközben Ez így nem okét néztem.

Miután jóllaktam visszamentem a szobámba és ráugrottak az ágyamra.A telefonomat felnyitva ott várt egy üzenet olyan valakitol akire nem gondoltam volna hogy kapok.Finn volt az. Tudom Jack mondta hogy beszelt vele de nem gondoltam hogy be is válik,és ha őszinte akarok lenni már kezdtem belenyugodni hogy egyedül vagyok.

Remegő ujjal megnyitottam az üzenetet

Finn
Szia.

Csak egy szia.Ennyi.Nem Tudom mire számítottam de ennél többre.

Én
Szia...

Nem számítottam erre de azonnali válasz érkezett.

Finn
Hogy vagy?

Én
Szerinted?

Finn
Csak beszelni szerettem.volna
Remélem megoldható hogy valamikor találkozzunk és megbeszéljük a történtekét.

Én
Hát nem tudom hogy mennyire akarok találkozni veled élőben mind ezek után

Finn
Kérlek.

Én
Rendben...mikor?

Finn
Holnap 12 -körül majd találkozunk a házatok előtt

Ennyi volt.Nem kert bocsánatot csak annyi hogy majd találkozunk.Remelem legalább bocsánatot kér mert nagyon megbántotta az érzéseim.Lehet Millie jobb nálam de nekem is vannak érzéseim.

Ezután Instagramon nézelődtem míg egy ujján üzenetem nem érkezett.

Jayjay
Szia💗
Van kedved egyet sétálni?
Hozom Picurt is

Én
Persze

Jayjay💫
20 perc múlva ott vagyok a házatok előtt légy kész😽

Kikeltem az ágyból és sietve letusoltam és fogatmostam.A ruháimat gyorsan kiválasztottam,felöltöztem, a hajamat pedig megfésültem és kiengedve hagytam.

A ruháimat gyorsan kiválasztottam,felöltöztem, a hajamat pedig megfésültem és kiengedve hagytam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nemsokára kopogást hallottam az ajtónál.Jayjay volt az.Kileptem az ajtón és bezártam majd szorosan megöleltem a legjobb barátom.

Az erdő felé sétáltunk.Elmeséltem neki hogy Finn rámírt és találkozni akar.

-Mit válaszoltál?-ült le Jayjay egy padra az erdő szélén.

-Art mondtam igen és holnap 12 körül találkozunk.

-Remélem jól sül el mert ha nem akkor velem is találkozhat-karolta át a vállam ahogyan le ültem mellé.

Még egy ideig néztük ahogy Picur a fűben kergeti a bogarakat és játszik majd hazaindultunk.Jayjaynek kellett segítenie otthon ezert nem maradhattunk túl sokat.

Mire hazaértem már délután négy óra volt.Ami azt illeti ez a sok járkálás eléggé kifárasztott főleg hogy nagyon meleg is volt.

Miután hazaértem lehúztam a cipőm és a szobámba felmentve lehuppantam az ágyra.Kenyelembe helyeztem magam a lepedők közöttmajd úgy döntöttem hogy posztolok instagramra.

Kenyelembe helyeztem magam a lepedők közöttmajd úgy döntöttem hogy posztolok instagramra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emily.Swan:ez a kép nagyon régi lmao de csak most volt kedvem kirakni
Stay safe kids<3

A kommentek le vannak tiltva

Az ágyon hátamon fekve hallgattam a zenét.Még mindig üresnek éreztem magam belül de mostmár nem akartam betölteni az űrt.Csak akartam lebegni,nem érezni csak létezni.Tudom hogy úgyse leszek soha olyan jó hogy valakinek az első választása legyek.

Ahogy a gondolataimba merülve a plafont bámultam a szobámba egyre sötétebb lett ahogy ment le a nap.Nem volt kedvem kikelni az ágyból úgyhogy csak ültem a sötétségben.Egyszer koppanást hallottam az ablakon more összerezzentem.Eléggé megijedtem hogy ki vagy mi lehet az.Lassan odafordultam az ablakhoz és kinéztem.Olyanvalaki ált ott akire nem számítottam volna:

Finn.

a/n
Ki tudja mi fog történni ez után...😏

𝐅𝐀𝐋𝐋𝐈𝐍𝐆 [ finn wolfhard ]Where stories live. Discover now