0 0 2.

797 35 2
                                    

002.
𝔽𝕒𝕝𝕝𝕚𝕟𝕘
Finn Wolfhard fanfic
✨💫🧸

✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧
𝓐𝓷𝓭 𝓘 𝓰𝓮𝓽 𝓽𝓱𝓮 𝓯𝓮𝓮𝓵𝓲𝓷' 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝔂𝓸𝓾'𝓵𝓵 𝓷𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓷𝓮𝓮𝓭 𝓶𝓮 𝓪𝓰𝓪𝓲𝓷
✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧

Reggel fájó fejjel és puffadt szemekkel ébredtem.Az ágyam melletti digitális órára pillantottam:13:11.Mikor felnyitottam a telefon láttam hogy értesítések száza érkeztek az éjjel.Instagramon rengeteg posztnál meg voltam jelölve.mind a szakításról.Szóval már mindenki tudja.

Képek szivárogtak ki Finnről és Millieről ahogyan csókolóznak.A képek láttán a szívem még jobban megszakadt.Fájt tudni,hogy Millie biztos jobb mint én.

Nagy nehezen kikeltem az ágyból még mindig a tegnapi ruhámban.Elmentem a fürdőbe és letusoltam.Jólesett ahogyan a forró víz lefolyt a bőrömön.Mivel kinn hagytam a ruháimat ezért a köntösömet magam köré csavartam és kimentem választani valamit.

Mivel kinn hagytam a ruháimat ezért a köntösömet magam köré csavartam és kimentem választani valamit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem nagyon válogattam csak kikaptam az első dolgot ami szdmbejött velem a szekrényben.Visszamentem a fürdőbe,megmostam a fogam a hajamat pedig egy egyszerű messybun-ba fogtam.Friss levegőre volt szükségem.

Lementem és készítettem egy egyszerű pb&jelly sandwichet amit beraktam egy hátizsákba.Beledobtam még a pénztárcám és a telefonom amit már kikapcsoltam a sok értesítés miatt.

Úti cél az erdő szélén lévő kis tisztás volt ahol padok voltak és le lehetett ülni.Még az utcán sétáltam amikor futott velem szembe egy nagy kutya és rám szökött,először megijedtem de aztán elkezdte nyalni az arcom.

-Picur gyere el-hallottam egy hangot abból az irányból ahonnan a kutya jött.

Valaki lehúzta rólam a kutyát.Az a valaki egy nagyon cuki fiú volt.

-Ne haragudj csak egy pillanatra megálltam cipőfűzőt kötni és elszaladt,én...

-Semmi baj,nyugi-mondtam-nagyon aranyos a kutyád.

-Köszi,Picur a neve-mosolyodott el.

-Mondanám hogy illik rá de nagyobb mint én-nevettem.-Új vagy errefelé?Nem rémlik hogy láttalak volna.

-Igen nem olyan rég költöztünk ide.Amúgy Jay vagyok.

-Emily van kedved sétálni?Én éppen oda indultam az erdő széléhez,ott van pár pad és nagyon szép.

Először ránézett Picurra majd visszanézve rám bólintott.

Nagyon jól éreztem magam Jayel.Míg vele voltam el is feledkeztem Finnről.
Nagyon kedves és udvarias volt.

A padoknál elosztottuk a sandwichemet.Nagyon jót beszélgettünk.Elmondta hogy hogy költöztek ide és hogy milyen volt ott ahol eddig életek.

Nagyon felszabadultnak éreztem magam vele.Elmondtam neki mi történt Finnel és bíztatóan mondta hogy nem érdemeltem meg és hogy nekem jobb jár.Nagyon jólesett amiket mondott főleg most hogy mindenki itt hagyott és jelentéktelennek éreztem magam.

Az úton visszafele bementünk a boltba és vettünk energiaitalt tudom nem egészséges de nagyobb szeretem és Jaynek sem volt ellenére.Ahogyan a nap lassan ment lennebb elindultunk haza.A kapunk előtt megöleltem Jayt és számot cseréltünk.Miután bementem a házba az ablakból néztem ahogyan Picurral befordulnak a sarkon.

Nagyon jól éreztem magam.Jay elfeledtetette velem Finnt.Végre nem csak ő járt a fejemben.

Most,hogy hazaértem viszont és telefonomat bekapcsoltam újra a gondolataimba férkőzött az hogy soha nem vagyok senkinek elég jó.Finn bizonyára nem is gondol rám hanem Millievel beszélget a telefonon,és ha szóba is jövök biztos hogy csak nevetnek azon hogy milyen ostoba voltam azt gondolni hogy egyáltalán kelletek valakinek.

Ahogyan egy könnycsepp gördült le az arcomon a telefonomon egy újabb értesítés jött,de ez most egy üzenet volt.

Ismeretlen
Jó éjt remélem holnap
még beszélünk💫-Jay

Én
Én is remélem.Aludj jól✨-Emily

Az üzenet mosolyt csalt az arcomra.Könnyeimet letöröltem és átöltöztem alváshoz.Egy nagy pólót magamra kapva bebújtam az ágyba.

Az internet még mindig tele volt azzal a képpel ahol Finn és Millie csókolóznak.Finn semmit nem posztolt vagy szólt az üggyel kapcsolatba így én se akartam semmit mondani de rosszul esett hogy így tett minta soha nem is léteztem volna.

Fáradt voltam de nem annyira hogy aludni menjek ezért netflixen elnéztem nézni a 13 reasons why-t.

Két rész megnézése után eléggé fáradt lettem úgyhogy lecsuktam a laptopot és aludni mentem.

a/n
Igazából nem tudom hogy mit tudnék írni ide a részek végére úgyhogy....hello✌😗

𝐅𝐀𝐋𝐋𝐈𝐍𝐆 [ finn wolfhard ]Where stories live. Discover now