Het vliegtuigje

116 7 5
                                    

Ik schrijf niet in het Engels dus als er iets in het Engels gezegd wordt vertaal ik het tussen **

P.O.V. Niall Horan

We staan met zijn vijven backstage te wachten tot we op het podium mogen, vandaag een concert in Amsterdam, wat zijn die Nederlandse meiden altijd enthousiast! Nederland vindt ik misschien wel het leukste land om op te treden.

"Niall?" haalt Harry me uit mijn gedachten. *huh wat?* stamel ik terwijl ik vier paar ogen op me gericht zie. *Waar dacht je aan, eten?* grinnikt Louis. Ik werp hem een meenjedat blik en kijk Harry aan. *Ik vroeg of je er zin in hebt.* *oh ja!* antwoord ik. *Wat kijken jullie?* vraag ik als ze me alle vier blijven aankijken. *nou, we willen eigenlijk wel weten waar je aan dacht.* grinnikt Liam. *Ik dacht er gewoon aan dat Nederland een leuk land is om op te treden.* Iedereen geeft me gelijk maar dan worden we gestoord door oorverdovend gegil vanuit de ArenA, 5 seconds of summer komt langsgerend en wenst ons succes. Een half uur later horen we dat het start filmpje start en gaan op onze plekken staan.

Nog één liedje te gaan, wat geeft dit me altijd veel energie! Optreden is geweldig, alle meiden die voor je gillen, die bijna huilen omdat ze jou zien. Ik kan het bijna niet geloven, dat ze dit allemaal voor ons doen, ik ben ook maar een jongen van eenentwintig...

"THANK YOU AMSTERDAM!" schreeuw ik.

Liam begint met zingen:

Going out tonight, chances into something red. Her mother doesn't like that kind of dress. Everything she never had, she's showing of.

Driving too fast, moon is breaking through her hair. She's said it for something she won't forget. Having no regrets is all that she really wants.
We're only getting older baby, and I've thinking about you lately. Does it ever drive you crazy, just how fast the night chances. Everything that you ever dreamed of, disappering when you wake up. But there's nothing to be afraid of, even when the night chances, it wi never chances me and you.

Louis begint met zijn couplet te zingen als ik plotseling zie dat een meisje een papierenvliegtuigje gooit, hij landt precies voor mijn voeten en ik kan de verleiding niet weerstaan om hem op te pakken. Ik wil weten wat erin staat en kijk het meisje dat hem gooide één seconde aan en zie dat haar vriendin iets in haar oor schreeuwt en dat ze zenuwachtig maar met een glimlach naar me kijkt. Dan springt het meisje voor haar op en neer en begint te zwaaien. Ik stop het vliegtuigje in mijn kontzak en begin weer met zingen.

Na het liedje rennen we backstage, omkleden, tien minuten pauze en weer op. Na het omkleden ren ik met het vliegtuigje in mijn hand naar de plek waar we straks weer op moeten. Ik vouw hem open en begin te lezen:

*lieve Niall, als je dit leest ben ik al heel blij, dan lees je mijn brief en is ons plan gelukt. In de trein naar Amsterdam vanochtend was ik rustig, te rustig voor mijn gevoel. Ik ging mijn idolen zien dan hoor je niet rustig te zijn. Mijn vriendin met wie ik ben zat de springen in de trein, maar ik staarde alleen voor me uit. Ik dacht eraan hoe blij ik was dat ik jullie kan zien, maar hoe droevig ik werd dat ik jullie nooit kan ontmoeten. Nooit met jullie spreken en elkaar echt leren kennen...
Dat zou ik zo graag willen, niet omdat jullie beroemd zijn (natuurlijk wel een beetje omdat ik jullie anders nooit zal kennen.) maar vooral omdat ik denk dat jullie normale, maar super aardige en vooral grappige jongens zijn. Ik zou jullie graag willen leren kennen (vooral jou Niall.) en mijn vriendin wil dat ook. Als je het wil ik heet Klaartje en mijn vriendin Maxiem en onze nummers staan hieronder...*

*Niall! Kom we moeten op!* schreeuwt Liam. Ik schrik, laat de brief vallen en ren achter Liam aan het podium op met mijn microfoon in mijn hand. Klaartje en Maxiem, schiet het door mijn hoofd. Morgen gaan we al weer weg uit Amsterdam, als ik ooit met deze meiden wil afspreken, moet ik het nu doen... Die Klaartje lijkt me zo aardig, maar is het geen schijn? Straks is het een kreng die alleen met ons om wil gaan omdat we beroemd zijn...
------------------------
Ik wil een nieuwe titel, ik vind deze niet zo leuk. Weten jullie er 1?x

In love with Niall Horan (dutch fanfic)Where stories live. Discover now