kucak dolusu sevgilerle, teşekkürler.

190 35 41
                                    

Merhaba.

Kitabıma elveda.

Öncelikle; kitabıma şans veren, okuyan, karakterlerimi benimseyen ve onlarla mutlu olan herkese çok teşekkür ediyorum. Canımsınız.

Bir anda aklıma gelen ve bir anda yazıp yayınladığım bir kurguydu, Müzik Kutusunu Yutan Kız. Ve ilk yayınladığımda bir hafta sadece 2-3 kişi okumuştu. Sonra bir sabah kalktığımda uygulamaya girdim direkt, gözlerimi açar açmaz. Bir sürü bildirim gördüm.  Dedim,"Herhalde birisi hikayesini düzenliyor." Sonra gelen bildirimlere bakınca gördüm ki hepsi benim yazdığım hikayeye gelmiş. Size yemin ederim, o an ki duygularımı kelimelerle anlatamam. Uykulu halimle yataktan fırladım, tek tek bütün yorumları okumaya başladım, gözlerim doldu, kendi etrafımda hoplamaya zıplamaya başladım. Yataktan yatağa zıplıyordum. Annem burada yazdığımı bilmiyordu. Gittim ona anlattım tek tek. Gün boyu kafasını şişirdim, çok konuştum çünkü. Durup dururken gülüyordum ve üzerimde bir mutluluk vardı. Ardından kuzenimi aradım, nefes nefese onu anlattım.

O zamandan beri gelen her yorumda böyle oluyorum. Soluğu annemin yanında alıyorum ve büyük bir heyecanla anlatıyorum.

Iki kişiye özel olarak teşekkür etmem gerekiyor. kaburgamdacicekler ve bilinmeyeneithafen Çünkü; onlar benim ilk okuyucularımdı ve yukarıda bahsettiğim mutluluğuma sebep olan kişiler. Teşekkür ederim. Çok. Daima mutlu olun.

okyaanustakibuluut ve sen. Öhöm. Her zaman yanımdaydın. Ne zaman sıkışsam sana geldim. Teşekkürler, çok.

Ilk kurgumdu ve yazarken bir sürü duyguyu tattım. Umarım sizede hissettirebilmişimdir.

Okuyan herkese minnettarım. Bana bu duyguyu yaşatan herkese minnettarım. Çok değerlisiniz. Sizi seviyorum. Çokça.
























♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

müzik kutusunu yutan kız.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin