Ronsy

114 8 6
                                    

Medyaya koyduğum video Draco'nun bir önceki bölümde bahsettiği video. Yani video Draco'nun iyi biri olduğunun göstergesi. Videoda asayı Harry'e atmıyor ancak siz öyle olduğunu varsayın.

İyi okumalar...

Draco

   Sanırım benden sıkılmıştı. Keyfim kaçmış, iştahım da gitmişti. Derslerin bir an önce bitmesini ve uyumayı, dinlenmeyi istiyordum.

    Dersler sonunda bitti. Saatler bugün o kadar yavaş ilerlemişti ki, zaman geçmek bilmemişti.
Yemekten sonra yorgun olduğumu ve  odama gideceğimi söyleyip bizimkilerden ayrılmıştım. Hermione ile ortak alanımız vardı. Bir şöminemiz ve iki kenarında da tekli koltuklar vardı. Şöminenin tam karşısında büyük bir koltuğumuz vardı. Salonun bir duvarı kitaplık bir duvarı pencereydi. Diğer tarafta ise Hermione ile odalarımız vardı. Salona gri ve bordo renkler hakimdi. Birde masamız vardı.

   İçeri girdiğimde masanın üstünde zarflar olduğunu gördüm. Annemden bir zarf vardı bana. Annem telefon konuşmalarından çok mektupları daha samimi bulduğu için mektup gönderirdi. Sandalyelerden birine oturdum ve zarfı açtım:

     Sevgili Draco,

Oğlum uzun konuşmaları pek sevmem bilirsin. Bu yüzden kısa keseceğim. Draco eve gelmeni istiyorum oğlum. Baban azkabandayken ona yapılan işkencelere dayanamamış. Ve hayata gözlerini kapatmış. Cenaze töreni yarın yapılacak.
                                         
                                            Sevgilerle annen.

     Gözyaşlarıma engel olamadım ve ağlamaya başladım. O sırada içeri Hermione girdi.

Hermione:Draco burada mısın? ... Draco sana ne oldu? Neden ağlıyorsun? Anlat bana.

     Ona mektubu gösterdim. Okumaya başladı, sonrasında onunda ağladığını gördüm. Bana sarıldı. Başımı göğsüne yasladım. Ağlamam şiddetlenmişti. Biraz sakinleşince ondan ayrıldım. Yüzüne baktığımda gözlerinin kızarmış olduğunu gördüm. Kimbilir benim halim nasıldı.

     Onu elinden tuttum ve şöminen karşısındaki büyük koltuğa götürdüm. İkimizde yan yana oturuyorduk. Kafasını arkasına yasladı. Bende aynısını yaptım.

Draco:Hermione sen babamı sevmezdin neden ağladın?

Hermione:Evet babanı sevmezdim ama sonuçta o da bir insan. Ve hayata gözlerini kapattı.

    Hiçbir şey demedim, sadece kafamı salladım.

Draco:Biliyor musun küçükken ne oldu? Bir gün evimizin bahçesinde oyun oynuyordum tek başıma. Ağaçlardan birinin dalında arı kovanı gördüm. Uzun bir ağaç dalı buldum ve arı kovanını karıştırmaya başladım. Aslında amacım arıları kaçırıp oradan bal almaktı. Çocukluk aklı işte. Tabi işler öyle ilerlemedi. Arılar üzerime doğru gelmeye başladı. Vücudumdaki çoğu yeri soktular. Heryerim kızarmıştı ve acıyordu. Neyse evimizin cinlerinden biri beni görmüş ve anneme söylemiş. Annem koşarak yanıma geldi beni hastaneye görürdü. Babama da haber vermişler. Babam geldi annemi yanına çağırdı
'kocaman oldu, hala dışarıda oynuyor zavallı.' dediğini duydum. Annem ' oğluna bakmayacak mısın gel içeri' dedi. Ne dedi biliyo musun. 'Oğlunu asla görmek istemiyorum. İyileşmeden eve gelmesin'. İnana biliyo musun? Böyle dedi, yanıma gelmedi bile. Ben o zamanlar 5-6 yaşlarında olmalıyım.

Hermione:Draco ben...

Draco:Bir şey demene gerek yok Mione, beni dinle. Benim o zamanlar hiç arkadaşım yoktu. Babamın tanıştırdığı arkadaşlık yapmamı istediği bütün çocukları evde canavar olduğuna inandırıp korkutuyordum. Bir gün yine tek başıma oyun oynuyordum babamın yanına gittim. ' Bana kitap okur musun baba?' dedim. Babam bana acıyarak baktı ve 'Şimdi olmaz Draco işim var. Yeni süpürge almamı istiyorsan odana git ve uslu uslu otur' bağırarak hayır demiştim. Babam 'nasıl babana karşı çıkarsın?' dedi. Sonrasında bana işkence yaptığını hatırlıyorum.

𝙃𝙚𝙧𝙨̧𝙚𝙮 𝘽𝙞𝙩𝙩𝙞 𝙢𝙞 ?Där berättelser lever. Upptäck nu