Kıskanç Malfoy

171 8 2
                                    

İyi okumalar...🖤

HERMİONE

Hogwarts'a ,yuvamıza, nihayet gelmiştik. Eşyalarımızı yerleştirmek üzere ortak salonlara gittik. Binamızın yeni şifresi 'ananaslı süttü'.
Herkes valizlerini, çantalarını yerlerine yerleştirdi ve Gryffindor ortak salonunda akşam yemeği saatinin gelmesini bekledik hepimiz açtık ama Ron hepimizi 'çooook açım' diyerek çileden çıkarıyordu.

Neville: Waaov altın üçlüm de buradaymış. diyerek içeri girdi Neville. Harry ve Ron ona çoktan sarılmışlardı bense onları bekliyordum. Neville'ı severdim ve benim için ayrı bir yeri vardı.

Neville: Boğdunuz beni çocular. Gel bakalım prenses.dedi ve beni kendine çekip sarıldı.

Ron:Görüyor musun Harry bizi özlememişte Herm'i özlemiş. Aşk olsun Neville.dedi gülerek

Neville:Öyle şey olur mu Ron. Hem burada Gryffindorun prensesi var değil mi? dedi ve güldü. Söyledikleri üzerine Ron'a dil çıkardım.
Neville'ı kolundan çeke çeke koltuğa oturdum ve konuşmaya başladım.

Hermione:Neville nasılsın? Ama gerçek anlamda nasılsın diye soruyorum. Biliyosun bana anlatabilirsin seni dinlerim.

Neville:Ben iyiyim Herm. İyi olmaya çalışıyorum ama biliyosun Luna o kadar iyi değil.Onun için üzülüyorum.

Hermione:Evet Luna ile konuşuyoruz ama bu konudan bahsetmiyorum ben, moralinin bozulmaması için. Herneyse ilaçlarını alıyor mu ya da psikiyatrisle nasıl gidiyor?

       Bir de böyle bir şey vardı işte. Luna savaştan sonra pek kendine gelememişti ve maalesef intihara teşebbüs etmişti ama Merline şükür o anda Neville koşmuş yanına ve bunu önlemişti. Sonrasında psikiyatristle sohbetlere başlamışlardı, sakinleştirici ilaçlar alıyordu ve iyileşmeye başlamıştı Luna'mız.

Neville:Konuşmalara devam ediyorlar, ilaçlarını da aksatmıyor. Şimdiler de daha da iyi, neşeli,onun iyileşmeye başlaması beni de mutlu ediyor. Ben her zaman yanındayım zaten sizde çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.O da size teşekkür etmek istiyordu zaten.

Hermione: Dedim ya biz konuşuyoruz zaten telefondan burada da konuşuruz iletişimi koparmış değiliz yani. İyi sevindim böyle olmasına ayrıca her zaman sizin yanınızdayım bunu aklınızdan sakın çıkarmayın. Kurtulamazsınız yani benden haberiniz olsun.dedim şakayla ve gülüştük.

Neville: Soramadım kendi dertlerimizden, sen nasılsın gerçi iyi gördüm seni ama halüsinasyonlar devam mı ediyor hala? Bu konu hakkında aramadım seni moralini bozmamak için Harry ya da Ron ile konuştuk daha çok.

Hermione: Yani ben iyiyim sanırım. İlaçlarımı da alıyorum ama arada oluyor öyle neyse boşver sen beni saat gelmiş. dedim ve ayağa kalktım " hadi millet yemeğe" dedim ve hep birlikte   aşağıya indik.

    En çok da bu yüzden seviyorum binamı birlik ve beraberlik var, paylaşma var.Ben bunları düşünürken Alf geldi ve koluma girdi, gülümsedim.

Alfred: İyi misin güzelim, düşüncelisin sanki?

Hermione: İyiyim tşk ederim, düşünüyordum sadece.

Alfred: Sen ve düşüncelerin sonu var mı onların ya? dedi gülerek. Sen gelirken ilaçlarını aldın mı? Bak sakın onları aks...

𝙃𝙚𝙧𝙨̧𝙚𝙮 𝘽𝙞𝙩𝙩𝙞 𝙢𝙞 ?Where stories live. Discover now