Love lessons 2

11.3K 305 38
                                    

Zenuwachtig sta ik voor mijn kast. Nog 1 uur voor ik naar Sal ga. Ik vraag al de hele tijd aan mezelf waarom ik zenuwachtig ben. Misschien omdat ik niet weet wat me te wachten staat? Ik weet nog steeds niet wat die lessen inhouden. Of is omdat ik wil dat Sal me leuk vind? Ik schrik van me eigen gedachten. Ik ben niet verliefd op hem. Ik kijk weer naar mijn kleding. Ik pak een zwarte bh met een bijpassend slipje, een short en een hemdje. Het hemdje is aan de zijkant open tot mijn heupen daar is hij dicht. Hij is zwart en er staat in witte letters op: ' Sing like nobody's listening' Ik kam mijn haar nog een keer door en doe wat make-up op. Ik loop naar beneden en schrijf een briefje voor mijn moeder dat ik bij Liv ben. Ik sms Liv dat ze dat ook moet zeggen als me moeder haar belt. 

' Tuurlijk liefie maar wat ga je doen?' vraagt ze. 

' Niks belangrijks' stuur ik terug en ik leg mijn telefoon weg. Ik doe mijn gympen aan en kijk op de klok. Nog 5 minuten dan ga ik weg. Ik drink nog snel een glas water en open dan de deur. Ik stap op mijn fiets en fiets naar het goede adres. Ik stapte af en liep naar de deur. Ik ademde een keer diep in en uit en drukte op de bel. De deur ging open en daar stond Sal. Damn hij ziet er goed uit. Hij heeft een wit overhemd aan en ze haar zat door de war. 

' Kom binnen,' zegt hij lief. Ik stapte naar binnen en hij sluit de deur achter me. ' Ga zitten. Wil je iets drinken?' vraagt hij. 

' Nee bedankt,' zeg ik en ik ga op de bank zitten. Sal komt terug uit de keuken met een glas cola. Hij zet het glas op tafel en gaat naast me zitten. ' Sal wat nu?' vraag ik. 

' Laten we elkaar eerst wat beter leren kennen,' zegt hij. Ik voel een deel van mijn zenuwen verdwijnen. ' Vertel me wat over jezelf,' vervolgd hij z'n verhaal. 

' Wat wil je weten?' 

' Wat zijn je hobby's?'

 ' Gamen, tekenen en zingen,' zeg ik. 

' Game je?' vraagt hij onder de indruk. Ik knik en kijk weg. Ik voel me wangen gewoon rood worden. ' Bloos je nou?' vraagt hij lief. Ik knik en word nog roder. Er schiet me een vraag te binnen. Waarom doet hij zo lief? Hij doet normaal zo stoer. Ik laat het maar. ' En zingen vind je het alleen leuk om te doen of kan je het ook goed?' Ik schiet in de lach en sta op. Ik pak mijn telefoon en zoek een nummer op. Ik kies " Wish you where here " van Avril Lavigne. Ik zet het nummer op en begin zachtjes mee te zingen. ' Wauw. Je hebt echt een prachtige stem,' zegt Sal als het nummer afgelopen is. Na nog een tijdje gepraat te hebben zijn we klaar. ' Ben je klaar voor les 1?' vraagt Sal zacht. Ik knik en kijk naar zijn ogen. ' Ik wil het je horen zeggen,' fluistert hij in mijn oor. 

' Ik ben er klaar voor,' zeg ik slikkend. Ben ik er wel klaar voor? Waar moet ik eigenlijk klaar voor zijn? ' Doe me gewoon na,' zegt Sal kalmerend. Ik knik en probeer rustig te ademen. Hij buigt naar voren en laat zijn hoofd naast die van mij hangen. Ik voel zijn warme adem tegen mijn wang. Ik sluit mijn ogen en voel zijn lippen op die van mij. Ze zijn echt zacht. Onze lippen bewegen synchrone tegen elkaar. Hij tikt met zijn tong tegen mijn onderlip. Ik doe onzeker mijn lippen een stukje open. Zijn tong dringt mijn mond binnen. Ik doe rustig mee. Na een tijdje trek ik terug. Sal laat zijn voorhoofd tegen dat van mij rusten.

 'Je was echt geweldig Rachel'

Hooi Boterbloempjes

Hier is het nieuwe hoofdstuk. Ik ben er zelf niet zo tevreden mee dus het volgende hoofdstuk word beter. Nog een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

XXXX MIJ

Love lessonsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ