Love lessons 18

4.9K 182 6
                                    

Hope is the only thing stronger than fear.
' Rachel!' zegt een stem opgelucht en ik draai mijn hoofd met een ruk om. Sybren. Ik sta op en ren naar hem toe. Voordat ik het goed en wel door heb heeft hij zijn armen om me heen geslagen. Ik schenk hem een glimlach en druk mijn hoofd in zijn borst.

' Oke je hebt er gevonden happy you,' zucht Damian. Ik draai me om zodat ik hem aan kan kijken en kan zeggen wat een idioot hij is maar, iets in mij houd me tegen. Sybren rolt met zijn ogen en trekt me dan mee naar buiten.

' Hoe heb je me gevonden?' vraag ik.

' Stom geluk,' zegt hij maar ik weet dat hij liegt. Toch ga ik er niet op in. Hij loopt naar een auto en stapt in. Ik loop naar de andere kant en ga ook zitten.

' Maar waarom jij? Waar is Sal eigenlijk?' vraag ik terwijl ik mijn gordel om doe.

' Weet niet,' zucht hij. Dan pas herinner ik me dat ik een soort ruzie met hem heb.

' Oh nee wat is er gebeurd?!'

' Rustig hij is oké, alleen ik weet niet precies waar hij is omdat hij jou ook aan het zoeken is,' legt hij uit.

' Owh,' fluister ik. Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Al snel stoppen we en stap ik uit. Ik loop regel recht naar de deur en bel aan. Ongeduldig sta ik voor de deur als dan eindelijk na een halve minuut de deur open gaat.

' Rachel!' zegt Sky verrast en hij trekt me in een knuffel. Oke dat is nieuw....

' Wat Rachel waar?!' hoor ik een bekende stem en ik voel hoe ik moet glimlachen. Sal komt de gang in ge lopen en ik ren naar hem toe. Als hij me ziet stopt hij en opent zijn armen om me op te vangen. Ik sla mijn armen om heen en voel de tranen achter mijn ogen branden.

' Het spijt me zo, zo erg. Ik had nooit zo maar weg moeten gaan,' fluister ik.

' Shhh het is al goed,' zegt Sal en hij tilt me voorzichtig op. Ik voel hoe ik op iets zachts neer kom en zie dat het zijn bed is. ' Ga maar slapen,' zegt hij en hij veegt een pluk haar uit mijn gezicht. Ik knik en hij wilt de kamer uit lopen maar ik pak zijn hand vast.

' Blijf bij me, please.' Hij glimlacht en gaat naast me liggen. Hij slaat de deken over ons heen en ik kruip dicht tegen hem aan.

' Slaap lekker babygirl,' zegt hij waardoor ik op kijk. Ik twijfel nog even maar druk dan toch mijn lippen zachtjes op de zijne. Hij zoent me al snel terug en gaat boven me hangen. Ik lach door de kus door en hij moet ook lachen. Zijn tong vraagt om toestemming die ik hem geef en de zoen wordt steeds liefdevoller. Dan trek ik terug. Sal staart in mijn ogen en gaat dan naar mijn nek om daar kusjes te geven. Het kietelt waardoor ik weer moet lachen. Hij stopt en kijkt me weer aan. ' Ik hou van je Rachel,' zegt hij dan.

' Ik ook van jou,' zeg ik en dan voel ik zijn lippen op de mijne.

Heey ijsbeertjes,

Ik weet een beetje kort volgende keer een langer stuk

Xxx Mij

Love lessonsWhere stories live. Discover now