Love Lessons 14

7.4K 204 30
                                    

Ik voel me alleen als jij,weg bent. Maar deze keer niet...

Ik word wakker en voel twee sterke, zachte, warmen armen om mijn middel.

' Goodmorning Butterfly,' fluistert hij zachtjes in mijn oor.

' Moeten we niet naar school?' vraag ik een beetje in paniek.

' Relax Sky heeft met zijn pa geregeld dat we tot je ouders terug zijn verlof hebben,' mompelt hij. Das waar ook Sky is de zoon van directeur enzo. Ik draai me om zodat ik met mijn gezicht naar Sal toe lig. ' Weetje?' begint Sal. ' De andere jongens zijn er niet.' Ik kijk hem verbaasd aan.

' En dat is interessant omdat?' vraag ik en ik druk een kus op zijn wang.

' Ik moet ook weg,' fluistert hij zacht. Een steek van teleurstelling gaat door mijn lichaam. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en zucht zachtjes. Hij stapt het bed uit en kleed zich aan ik staar hem aan terwijl hij dit doet. ' Bye,' zegt hij en hij geeft me nog een kus. Hij wil weg gaan maar ik druk mijn lippen weer op de zijne. Ik stap het bed uit en lik over zijn lippen. Hij mag niet weg gaan. Ik voel hem glimlachen tegen mijn lippen aan en hij duwt me zachtjes tegen de muur. Hij opent zijn lippen en we beginnen hevig te zoenen. Zijn handen glijden naar kont en ik leg mijn armen in zijn nek. Hij trekt weg en begint kusjes in mijn nek te geven. Tot hij bij mijn zwakke plek komt waar hij begint te zuigen. Een kreun verlaat mijn lippen. Ik voel hoe hij glimlacht tegen mijn huid aan. ' Ik hou van je,' mompel ik.

' Ik ook van jou,' zegt hij en hij kijkt me recht in mijn ogen voor hij me los laat en weg loopt. Ik laat me op de grond vallen en kijk hem na. Ik heb het gelijk koud. Ik kruip naar de kast en trek er een deken uit en sla die om me heen. Met de deken strak om me heen geslagen sta ik op en waggel ik als een pinguïn naar beneden. Halverwege de trap word ik tegen de muur gedrukt waar gelukkig geen leuning zit. Van schrik laat ik mijn deken vallen en er word een hand voor mijn ogen gedaan. Toen stond ik daar. In mijn lingerie X( Ik kon wel raden wie me hier vast hield.

' Sybren laat me los,' zucht ik. Hij begint te lachen.

' Zo makkelijk kom je niet van me af,' lacht hij. Hij haalt zijn hand weg en ik kijk recht in zijn ogen. ' Ik snap niet dat Sal je nog niet genomen heeft. Hij zou het zo kunnen en je zou het niet eens erg vinden,' mompelt hij. Wacht wat? Zou Sal dat doen? Nee kom op hij probeert je te manipuleren. Ik realiseer me nu pas dat hij me niet vast houd ik kan zo weg lopen. Ik probeer een stap naar links te doen maar Sybren pakt mijn handen en drukt ze boven mijn hoofd tegen de muur. ' Weetje veel meiden zouden nu in je schoenen willen staan,' mompelt hij. Ik wil wat zeggen maar ik wees verstandig en hou mijn mond. Over zijn opmerking ik zou met alle liefde met ze willen ruilen. ' Weetje.. Iedereen in dit huis wil je nemen,' zegt hij. Ik staar in zijn ogen en zie een weerspiegeling van mijn ogen die vol met angst staan. Ik verzamel al mijn moed en haal nog een keer diep adem.

' Sal houd van me,' snauw ik hem toe.

' Dat zegt hij ja.'

' Het is waar.'

' Geloof je dat zelf? Je gelooft dat serieus? Kom op zeg hij wil je gewoon kijk hard neuken maar doet het rustig om je vertrouwen te winnen,' zegt hij en hij rolt met zijn ogen alsof het voor de hand ligt. Ik voel een traan over mijn wang stromen.

' Je liegt, je, je probeert met te, te manipuleren,' stotter ik.

' Als jij dat wil geloven ga je gang maar, kom niet bij mij als hij je laat vallen,' zegt hij en dan laat hij me los. Ik ren naar boven mijn kamer in. Ik draai alles op slot en laat me op bed vallen. Daar komen de tranen. Ik beginnen te huilen. Ik weet het niet meer. Ik kan Sybren niet geloven maar Sal.. Sybren hij liet me gaan zonder iets te doen alsof hij me echt wou helpen. Wie moet ik geloven? Sal natuurlijk Sybren is niet te vertrouwen. Mijn besluit staat vast. Te minste in mijn hoofd maar mijn hart draait over uren. Ik val huilend in slaap en hoop dat alles snel helder word.

Heeey Boterbloempjes

Weer een hoofdstukje :) Mijn nieuwe boek staat online :) Zouden jullie een kijkje willen nemen? Dan weetje gelijk wie er gewonnen heeft met de auditie 0:) Tot het volgende hoofdstuk en laat in de comments weten wie jij gelooft. Sybren of Sal?

Xxxx Me

Love lessonsOnde histórias criam vida. Descubra agora