1.bölüm

140 14 15
                                    

  Selammm ! Öncelikle bir duyuru yapmak istiyorum. Bu benim ilk kitabım. Bu yüzden noktalama ve yazım yanlışlarım varsa lütfen fazla takılmayın ve sadece eğlenmeye bakın :)

...
   
  Sabahın köründe alarmımın aslında çok da kötü olmayan 
sesiylen uyandım. Genelde alarm sesleri kötüdür ama ben alarmımın sesini sevdiğim müziklerle değiştirdim ki kapatmaya kıyamıyım.Ne kadar zekice değil mi ? Zaten en küçük bir sese uyanıyorum bir de işkenceye dönsün istemedim.

Kalkıp saate baktığımda saatin yedi olduğunu gördüm. Bu kadar erken saatte uyanmaya alışamamıştım. Bütün zorluklara rağmen kendime geldim ve hazırlanmaya başladım. Zaten çok zamanımı almadı, üstüme rahat bir sweatshirt ve altıma da siyah bir tayt giydikten sonra saçımı toplayıp hızlıca evden çıktım. Anneme haber vermem gerekmiyordu çünkü zaten o evden benden önce çıkıyordu. Hemen otobüse bindim. Ne kadar erken kalkarsam kalkayım her zaman geç kalıyordum ve bu sinirlerimi bozmaya başlamıştı.

  İçeriye girdiğimde herkesin çoktan çalışmaya başladığını gördüm. Yine geç kalmıştım! Hayır yani işin değişik yanı ne kendime kızabiliyorum ne müdüre. Vallaha benim daha erken kalkmamın imkanı yok. Ben düşüncelere dalmışken Asya'nın sesi beni kendime getirdi.

"Günaydınn!" Bu kıza bu enerji nereden geliyor anlamıyorum. Saat sabahın sekizi ve kızdaki enerjiye bak, kafayı yiyeceğim.

"Aymadı gün falan aymadı daha sabahın körü!"bunu dalga geçer gibi söylemiştim. Bunun o da farkındaydı.

"Tamam. Sakin, bir şey demedim!" Dedi ve güldü. Ama o da bu konudan pek memnun değildi. Tam ciddileşmiş, kitapları açıyorduk ki telefonum titredi. Açıp baktığımda mesajın annemden olduğunu gördüm.

•••

Annem|Kızım oraya varınca haber ver tamam mı?

Anne ben zaten dershanedeyim. Beş altı dakika önce geldim|Siz

Annem|Tamam o zaman iyi dersler

•••

Tam kitabımı açıyordum ki bu sefer Asya araya girdi.

"Kanka şimdi ben yine bir boklar yedim ama sana nasıl diyeceğimi bilemiyorum"

"Bence direk söyle Asya öyle yavaş yavaş kaldıramıyorum"Bunu söylerken ciddiydim habire birilerine bulaşıp benden yardım isterdi. Ben de elim mahküm yardım ederdim.

"Şimdi benim en sevdiğim arkadaşıml ben bir iddaya girdim-"

"Tövbe Estağfurullah. Kız ağzından yel alsın. Allah korusun"Bunu onun sözünü kesip söylemiştim

"Ya bir sözümü kesmede anlatıyım şunu"derken sitem ediyordu

"Tamam tamam anlat, dinliyorum"

"Şimdi sen Esra'yı tanıyorsun değil mi?" Onaylar gibi başımı salladım

"İşte o yeni gelen bir çocuktan hoşlanıyormuş. Benim yanıma geldi. Seni Kerem'in yanında görürsem öldürüm dedi. Bende dedim ki onun inadına hodri meydan"

"Tamam şu sorular bitsin bakarız o işe"dedim pes ederek o bu işin içindeyse karışmama gibi bir şansım yoktu

"Sen cansın ya! Helal olsun! Kimin kankası!"diyip bana sarılınca ona nerede olduğumuzu hatırlatmak zorunda kaldım.

                                     |Dersler bitince|
 
     Dershaneden çıktıktan sonra yolda bir taxiye binip eve geldik. Anneme öylesine sohbet ediceğimizi söyleyip odama geçtik. Anneme bu işlerden bahsetmezdim. Çünkü annem bunu 'kötü yola düşmek' olarak yorumluyordu ve tamamen karşıydı. Zaten ülkenin en zengin ailelerinden biri olduğumuz için aldığım yaptırdığım şeyleride takip etmiyordu. Odama geçince kapıyı kitledim ve acil durum alarmını açtım. Acil durum alarmı annem ve ya babam gelirse bize haber veriyordu.
    
      Annem odamı fazla karıştırmazdı. Babam zaten bütün gün işte oluyor bir tek hafta sonları evde oluyordu. Ama yine de odanın girişini saklamıştım. Duvarımdaki tabloyu indirince çıkan kasanın şifresini girdim. İçindeki anahtarı alıp. Yerdeki belirli tahta parçasını kaldırdım. Anahtarlan kapıyı açıp merdivenlen içeri girdik.

       Zaman kaybetmeden bilgisayarı açtım. Ve Asya'ya çocuğun ismini sordum.
    
    "Kerem ####. Sara bu arada işimi sağlama almak istiyorum da
Şu Esra'yı çocuğun gözünde düşürsek mi ?" Sanki hayır desem bir işe yarıyacaktı

"Kızın instangram hesabını söyle"

"Esraaa_"

"İçerdeyim. Korkarak soruyorum. Ne yapmayı planlıyorsun?"


...

571 kelime olmuş yoruldum. Eğer beğendiyseniz oylamayı ve yorum yapmayı unutmayın ayrıca eğer yaptığım yanlışları ve önerilerinizi yorumlara yazarsanız düzeltebilirim :)
   

    

°Papillon°Where stories live. Discover now