Sevgilisi Mi Var?

1.5K 111 62
                                    

"oğlum neredeydin sen neden açmadın telefonları"

Jimin yanımıza kadar geldi. İlk aile üyelerine sonra arkadaşı jungkook  a, yoongi ye en sonda gözlerini bende gezdirmişti.

" sadece kafamı dağıtmak için çıktım. Saçımı boyatınca da açamadım telefonları."

"Jim çok korkuttun bizi sabahtan beri seni arıyorum insan bir mesaj atar lan"

Saçlarını arkaya doğru tarayıp yüzünü biraz daha açtı.

"merak etmeyin kendime zarar vermezdim küçük olaylar yüzünden, neyse ben çok yoruldum eve gidelim. Kook, yoongi yarın görüşürüz."

Bana bakmadan annesinin koluna girdi ve çıkışa doğru ilerledi. Jungkook bir süre arkalarından baktıktan sonra bize veda edip gitmişti. Neden içim kırılmıştı.

" demek ki bazı insanlar aşkı yüzünden bağımlı oluyor ama kime ne ki sevdiği adam, yüzüne bakmayan insanların aşinası oluyor ve o değeri görmüyor. Ne gü, el bir hikaye değil mi Taehyung, bu bana bir yerden tanıdık geliyor, sevilen değerini ne zaman kaybedecek ama onu bekliyorum. "

" yoongi lütfen kapat konuyu zaten bugün..... neyse hadi bana bay bay"

"daha ne kadar kaçacaksın bakalım ama çok geç olacak Bay Kim"

..........

" Taehyung, sen iyi misin? Normalde seninle kahve içiyorum diye havalara uçman lazım"

Yoongi ile vedalaştıktan sonra okulun çıkışında Suzy ile karşılaşmıştım. Benimle bir şey konuşmak istediğini söyleyip okulun oradaki kafeye çağırdı.

Kaç dakikadır burada olduğumuzu bilmiyorum ama neden ben Suzy ile konuşunca heyecanlanmıyorum.

"yok iyim, şey şaşırdım biraz, neyse sen neden çağırdın beni."

İçeceğinden bir yudum alıp dikleşit yerinde.

"Taehyung bak bir süre seninle çıktık, sana bir şans verdim ama seni sevemedim ayrıldım. Hala beni seviyorsun ve bunun için o jimin mi ne onu kullanıyorsun. Normalde benim yanımdan geçmez çocuk için şey yapmazdım ama uğraşma onunla.
Hem zaten o da başkasını seviyor, okul çıkışı sevgilisi ile sarılmasını gördüm. Neyse yani boşuna uğraşma ben seni sevemem"

Sinirden dudağımın kenarını ısırdım.

"birincisi Jimin senin yanından değil senin üstlerinden geçer. İkincisi ben onu kullanmıyorum sadece arkadaş ve sen ne dersen de senden vazgeçmem Suzy bunu unutma"

Suzy kafasını iki yana dallıyarak ayağa kalkıp gitti.

Ha ben seni sevememmiş, boşı boşuna jimin i kullanmaymış, jimin nin zaten sevgilisi varmış- bir dakika ne sevgilimi.  Hemen telefonumu çıkarıp mesajlara girdim

KTH
yoongi Jimin in sevgilisi mi var?

Yoongi
Ne saçmalıyorsun tae, bütün herkes biliyor seni sevdiğini. Sen nasıl böyle saçmalarsın

KTH
yok, şimdi Suzy ile konuştum, jimin i birileri ile görmüş sevgilisi filan dedi de

Yoongi
Taehyung, şu salağı takıp durma ben sana jimin diyorum sen hala Suzy ve sen hala Suzy diyorsan ben sana jimin hakkında bir şey demiyeceğim. Tanrıya dua ediyorum jimşn o çocuk ile sevgili olmuştur diye

"Taehyung oturabilir miyim?"

Jungkook bana masum bir şekilde bakarken, ne aradan beri burada olduğunu düşünüyorum.

"tabi otur, bir sorun mu var"

Sandalyeyi çekip oturdu karşıma

" jimin o basket maçından beri seni seviyor. Ben ilk zamanlar hoşlantı zannettim ama iki yıl geçti. Kardeşim iki yıl senin her şeyini takip etti bir psikopat gibi. Doğum gününü, en sevdiğin renk, yemek, spor... jimin son bir yıldır sana olan takıntıları yüzünden ilaç alıyor. Şimdi san bana bunları neden anlatıyorsun diyorsundur.

Taehyung benim kardeşim o ilaçlara mahkum oldu. İlaçları kullanmayınca bayılıyor, krize giriyor jimin jimin olmuyor. İlaçlar ağır bir ilaç jimin in yaşına ve gücüne göre. İlaçlar onu kötü etkiliyebilir belki ölüme bile sürükler. Ya jimin 70 kilo iken 58 kiloya indi bir yılda. "

Gözlerimi büyütüp jungkook un gözlerine baktım. Gerçekten fark etmemiştim.

" bak benim kardeşim yok, onun için ben jimin i kardeşim kabul ettim. Nasıl sen hyunguna bir şey olsa yıkılırsın, bende öyle oluyorum. Kardeşim dediğim insan gözlerimin önünde eriyor hem fiziksel hem güçsel hem aşkından. Sana yalvarıyorum istersen kölen olurum. Ya jimin e ilaç ol yada onunla konuş gerçek hayata dönsün senden vazgeçsin. "

Kalbim suçluluk duygusundan ağrı çöküyor.

" jungkook ben jimin i sevemem, çünkü başkasını seviyorum ama ben jimin ile o çatıda konuştuğumda nasıl yıkıldığını gördüm. Ben böyle görmeye dayanamam ona ve etrafımızdakiler ne-"

" Bencilsin, o çocuk seni iki yıl başka biri ile hem mutluyken hem yıkıldığında gördü. Doğru ya siz okulun popüleri bir kız varken neden erkekleri sevsin neden onuruna laf getirsin ki. Jimin i sevmiyeceksen ondan uzak dur umut verme. "

Aya kalkıp gidecekken kolundan tuttum bana kaşları çatık bakmıştım.

" jimin in sevgilisi var mı? "

" jimin sen değil o sevdiğine sadık bir. Bir o bir sen yapmaz senin yaptığın gibi ama merak etme seni unutmasını sağlayıp son zamanlarda yanından ayrılmayan Kai ile aralarını yapacağım. Sonuçta o çocuk diğer insanları düşünmüyor "

Jungkook sinirle kafeden çıkarken. İlk kez böyle görmüştüm onu ama umrumda değildi. Ben jimin e değer veriyordum ama arkadaş olarak galiba. Onu üzmek istemiyordum. Galiba onunla arama mesafe koysam iyi olur ama ilk şu kai ile tanışalım

KTH
Hazırlan seninle işim var kediciğim.

'demek kai, tanışalım bakalım seninle'
...............





Biraz saçma ve kısa yazmış olabilirim, sanki biraz konudanda sapmış olabilirim ama en kısa zamanda toparlıyacağım.

Aslında şimdiden söyliyeyim iki kitap halinde yazmak istiyorum ilk i genelde jimin in ağzından ikinci kitabında genelde tae nin ağzından yazacağım.

Neyse umarım beğenirsiniz. İyi okumalar pandalarım benim

Unrequited Love ~VminWhere stories live. Discover now