Okulun Tüm Kapıları

1.7K 134 103
                                    

Dün annemden güzel bir azar yedikten sonra odama geçmiştim. Bütün gün jungkook un yoongi ile yaptıklarını dinlemiştim. Sonra Taehyung un beni merak etmesi üzerine bana yazıp kısa bir konuşma yapmıştık.

Bugün izinli olmama rağmen okula gitmek için hazırlanıyorum. Normal bir öğrenci izinli olduğunda sevinçten uçarken ben okula gidemediğim için üzülüyordum ne garibim değil mi?

Çantamı hazırlayıp  olmayan koluma astım. Kolumdaki alçı yüzünden okul formamı giyememiştim. Üstüme rahat bir siyah dar tişör altıma kot bir pantolon geçirdim. Üstüme kot ceketimi giymiştim.(medya)

Merdivenlerden inerken annem ile hyungumun her zamanki gibi tartışmaları

"günaydın ailem, neden yine tartışıyorsunuz?"

Annem ile wwh hyungun aynı anda bana döndüler.

"aah oğluşum bu dayın olacak sıpa benden daha güzel cup kek yapıyormuş, yani buna doğmamış bebek bile inanmaz benim cup kekim herkes tarafından beğenilen bir yiyecek... dur bir dakika sen nereye böyle!"

Annemi sinirli hali ile yakalamıştım şimdi onu ikna mı etmem lazımdı offf hyungum offf

" şey annecim okula gidiyorum, şimdi hayır mayor deme son senem ne kadar iyi olsamda bir ders gitti mi bir daha geri gelmez-"

"offf tamam be ne çok konuştun sabah sabah, sanki biz bilmiyoruz Taehyung için gittiğini, abla bırak gitsin sonra bütün gün başımızın etini yer hiç uğraşamam"

Sabahtan beri konuşmasından beni uyutmayan Jin hyungum bana mı çok konuşuyor diyor

"tamam git, sonuçta ders bu ama dikkat et oğluşum daha kötü olmazsın"

Annemin yanına gidip küçük bir öpücük kondurdum yanaklarına  masanın üzerinde yeni pişmiş olan cup kekleri alıp kapıya doğru ilerledim

"afiyet olsun oğluşum senin için yaptım" dayıma bakarak söylerken dayım anneme göz devirdi.

"teşekkür ederim anneciğim, bu arada çok güzel olmuş en iyisini sen yapıyorsun" Jin hyung bana ölümü bakışlarını atarken ona dil çıkarttım. "hem hyung bana çok konuşan diyorsun da sabahtan beri susmayan sensin bir sus ta annemde iki laf ettsin"

Gülerek kapıyı açtığımda, terliğini çıkartarak bana fırlattı ardından ayağa kalkarak
"bekle lan beni yerden bitme diğer kolunu ben halledeceğim"
Diye peşimden gelmeye başladı. O anın şoku ile evden fırlayacak çıktım.

..............

"jimin bir görecektin cümleyi dili dönmeyince bir sinirlenişi vardı çok tatlı."

Sabahtan beri jungkook u dinliyordum. Okula gelir gelmez benim yanıma gelip nasıl olduğumu sormuştu sonra bütün gün ne kadar yakışıklı olduğumu ve yoongi ile yaptıklarını söylemişti.

" tamam kook dünden beri hepsini anlattın, hepsini hiç zorlanmadan bir kağıda dökücem biraz daha anlatırsan"

Dudaklarını büzüp kollarını bağlayıp önüne döndü. Şuan tam bir üç yaşında bebek gibiydi, onu bu haline kıkırdayıp tek elim ile ona sarılıp omuzuna burnumu sürtüm

"özür dilerim kookie hazretleri ama benimde anla"

Bana yan gözle bakarak yanağını uzattı.

"belki bir öpücük yeter jimin kölesi"

Kıkırdayıp uzattığı yanağına tam öpcekken araya giren bir el ile durdum kafamı kaldırıp yoongi hyung ile nadiren buraya gelen Taehyung a baktım.

Unrequited Love ~VminWhere stories live. Discover now