56.rész

500 22 4
                                    

,,-Ketten vannak. Olyan öt hetesek lehetnek-mondta kedvesen és rámutatott a monitoron kettő apró pöttyre." Mindketten örömünkben elsírtuk magunkat. Miután kértem két képet azt is a táskámba helyeztem el. Hazafelé végig mosolyogtunk mind a ketten mint két idióta.
-Várj. Kell egy ajándékdoboz-néztem rá. Egyből leesett neki hogy minek.-Jó napot. Egy apró dobozt kérnék, ennek a kettő kis képnek-mutattam meg az eladónőnek miután megálltunk a legközelebbi boltnál.
-Szervusztok kedveseim. Milyen színű legyen?-mutatta fel a néni őket.
-Az arany-böktük ki egyszerre, majd nevetve néztünk egymásra.-Köszönöm-nyújtottam az idős hölgy felé a pénzt.
-Tegye el kedvesem. Ez ajándék-mosolygott.
-Köszönöm szépen. További szép napot-léptünk ki a boltból.-Mehetünk haza vacsit csinálni?
-Hát nekem hányingerem van a kajától, de segítek-raktam bele a képeket a dobozba az egyik teszttel együtt. Majd a táskámba süllyesztettem.-Vagy ha nem baj ezt most kihagynám. Vajon tényleg örülni fog?-néztem rá.
-Dehogyis. Semmi baj, addig legalább feltudod hívni a másik tesód is. Szerintem nagyon oda lesz-pillantott felém. Megálltunk a ház előtt. Kivettem a telefonom és csak azt vittem be. Vagyis a táskámat Beka felvitte a szobájába. Bent letelepedtem a kanapéra és felhívtam a bátyámat.

# Hívás #

-Szia húgi. Minden oké?-kérdezte őszinte aggódással a hangjában.
-Szia. Nem, nincs semmi baj. Csak este fontos dologról lesz szó. Át tudnál jönni vacsorára a Mikaelsonokhoz?-féltem válaszától hogy azt mondja nem ér rá, de nem így történt.
-Persze. Olyan hét óra fele jó lesz?-mondta boldogan Denisz.
-Igen de nem is zavarok. Szia.
-Szia-köszönt el ő is.

# Hívás vége #

Mikor letettem, Rebekah elém rakott egy csomó jó könyvet. Felpillantottam az előttem álló lányra.
-Csak hogy ne unatkozz-mosolygott kedvesen. Majd elindult a konyha felé.
-Köszi-szóltam utána és felvettem egy olyat aminek megtetszett a borítója és a címe is. Ez nem más volt mint az: ,,A bábuk tánca". Már majdnem felénél jártam mikor megjöttek a fiúk is. Lassan mindenki haza ért.-Na akkor üljünk le-néztem végig a társaságon. Klaus még adott egy csókot. A közös vacsora alatt nagyon jól elvoltunk. Keveset de ettem. Szemet szúrt nekik is, de nem firtatták a dolgot. A kaja után a lányokkal leszedtük az asztalt és barátnőm lehozta nekem a dobozt. Eldugtam a pulcsim zsebébe és vissza leültünk.
-Miről is akartál beszélni?-érdeklődött Denisz. A többiek is kíváncsian figyeltek rám. Kicsit zavarba jöttem, de sikerült összeszednem magam.
-Klaus, tudom, hogy nem szereted a szülinapod, de ezt az egy ajándékot fogadd el tőlem. Igaz holnap van, de inkább odaadom ma-álltam fel és átnyújtottam neki a kis dobozt. Rebekah védelmezően mellém állt és megfogta a kezem. A férfi óvatosan levette a tetejét és felém kapta a tekintetét.
-Ez...ez most komolyan az amire gondolok?-dadogott. Aprót bólintottam.-Imádlak-kapott fel óvatosan, egy pillanat alatt az ölébe.-De komolyan?-hitetlenkedett.
-Igen-mosolyodtam el a nagy örömén. Mivel a többiek értetlenül néztek minket, egy hosszabb csók után Klaus könnyes szemmel mutatta fel a két képet.
-Apa leszek-mosolygott aranyosan. A többiek is nagyon megörültek a hírnek.
-Ráadásul ketten vannak-léptem oda hozzá. Szerintem sose volt még ilyen boldog szülinapja.
-És mióta?-kérdezte Enzo miközben megölelt.
-A doktornő szerint már öt hetesek a picik-tettem kezemet ösztönösen a hasamra.

Eddig jutottam, de a munka mellett próbálkozom. Addig is van egy másik könyvem ha valakit érdekel. Harry Potter FF. Amint tudom oda is hozom a részt de tönkre ment a gépem és így ment a kukába egy 30 oldalas Elijah FF-em és egy 2 oldalas Kol-os is.
Amíg nem jön új rész addig is sziasztok és jó nyarat.

Zavaros Szerelem és Ragyogás (Szünetel!!)Where stories live. Discover now