22.rész

686 34 0
                                    

,,-Pont téged kerestelek-nézett le rám mivel egy fejjel biztos magasabb volt nálam."
-Aludj velem-nézett a szemembe azzal az ellenállhatatlan tekintettel.
-Hát...Nem akarok ám zavarni-sütöttem le a szemem. Erre nem válaszolt csak felkapott és bevitt a szobájába. Letett az ágyra de én magammal húztam így pont felettem volt.
-Olyan gyönyörű vagy-mondta halkan. De a hangja olyan lágy volt.-És szexi!-tette hozzá egy kacsintás kíséretében.
-Mint te-csúszott ki a számon.-Bocsi-nevettem fel. Még közelebb hajolt így a szánk már majdnem összeért.-Csókolj meg!-suttogtam. Elmosolyodott és így is tett. De a levegő hiány miatt elváltunk egymástól.
-Azt akarom hogy az enyém legyél-suttogta a fülembe, amitől a hideg is kirázott. Majd elkezdte  a nyakamat csókolgatni.-Lennél a barátnőm egy örök életre?-nézet bele a szemebe.
-Hmm...-csináltam úgy mintha gondolkodnék. Majd odahajoltam a füléhez. Egy apró csókot hintettem arra a részre ahol a bőre vékonyabb volt a füle mögött. Mivel láttam hogy ez tetszik neki ezért folytattam.-Igen-mondtam a szemébe nézve.Ennek annyira megörült. Adott egy csókot amit én természetesen viszonoztam.
-Elmegyek lefürdök. Ne hogy megszökj!-mutatott rám, majd a fürdő felé ment de előtte még adott egy csókot. Míg ő fürdött én csak gondolkoztam úgy mindenen. Észre se vettem hogy keresztbe fekszem az ágyon. A gondolataimból az ajtó nyitódása szakított ki. Egyből oda néztem és megláttam őt. Egy szürke melegítő nadrág volt rajta, a még vizes haja szemébe lógott. Tekintettem lejjebb vándorolt kockahasára, mivel póló még nem volt rajta. Úgy nézett ki, mint egy görög isten.-Na baba. Nem is tudtam hogy ilyen jól nézek ki-nevetett. Beharaptam alsó ajkam.-Ezt ne csináld-mondta majd a törölközőt ledobta a székre és ott termett felettem. Ekkor kopogtak.-Gyere-szólt ki. De a tekintetét egy percre se vette le rólam. Elijah lépett be.
-Klaus, ha zavarok szólj-nevetett.
-Elijah segíts! A csúnya bácsi bántani akar-nevettem fel én is. Az ajtóban álló férfi még jobban nevetett. A felettem lévő pedig csak elmosolyodott. Majd leszállt rólam és megállt az ágy végében. 
-Baj van fivérem?-kérdezte.
-Csak gondoltam ennétek egy kis desszertet. Neked hoztam sok jégkrémet-nézett rám.
-Köszi-pattantam ki az ágyból és a nyakába ugrottam. Majd elindultunk volna le de az ajtóba megálltunk.-Vegyél fel egy pólót. Kérlek-néztem rá. Sóhajtva bólintott, én pedig lementem a másik ősivel.
-Hűha-nézett rám furán.
-Baj van? Rosszat tettem?-estem kétségbe. Ő pedig megállított az utolsó lépcsőfokon így majdnem olyan magas voltam mint ő.
-Még sose láttam ilyen boldognak. De az egész családra jó hatással vagy. Köszönöm-ölelt meg. Én csak megráztam a fejem, jelezve hogy semmiség. A konyhába ott voltak már a többiek is.
-Mi az étkezőben ,,vacsorázunk"-tájékoztatott Rebekah, majd elém tolta a nagy doboz málnás-csokis jégkrémet.-Akkor jól választottunk neked-kuncogott. Mivel furcsán néztem rájuk Kol válaszolt a fel nem tettet kérdésemre.
-Úgy felcsillant a szemed-mosolygott. Ekkor belépett ő is. Már volt rajta egy fekete póló.
-Ez nem ér-karolta át a derekam a hátamhoz simulva.-Te kapsz ilyet mi meg nem-durcizott be.
-Jaj te. Szerinted nem akartam nektek adni belőle? Na de menjetek enni. Jó étvágyat-néztem végig rajtuk. Ők eltűntek az étkező felé, én pedig a konyhaszekrényből elővettem négy kis fagyis tálat. Az üvegedényeket megtöltöttem mindkét ízű fagyival, öntöttem rá csokiöntetet és egy tálcára tettem négy arany színű kanállal. 
-Köszönjük, de nem lett volna muszáj-nézett fel rám Elijah. Mosolyogva megrántottam a vállam és kisétáltam a konyhába. A pultnál ülve a dobozból ettem a hideg édességet, amikor a többiek léptek be az üres tálakkal.
-Kértek még?-nyújtottam feléjük. Ők megrázták a fejüket, kivéve Kol.-Na add ide-vettem ki a kezéből és tettem bele neki még egy kicsit. Felnevetett.
-Jó elég-kapta ki a kezemből. Miután félig megettem, ásítottam egyet.
-Film?-néztem rájuk. Mivel mindenki beleegyezett, a kanapén ültem mellettem Klaus. Én voltam az egyik szélén. A másikon pedig Enzo, mellette Rebekah. Kol és Elijah a két fotelbe helyezkedett el. Kitalálták hogy nézzünk horrort. A Láthatatlan embert néztük. Klaushoz bújtam mikor megijedtem. A szívverését hallgatva elnyomott az álom. Arra keltem fel hogy az ölébe vett és elindult a szobájába. Ott még jobban hozzá bújtam. Halkan felnevetett.
-Mi az?-kérdeztem álmos hangon.

Zavaros Szerelem és Ragyogás (Szünetel!!)Where stories live. Discover now