2.rész

1.7K 59 0
                                    

,,-És neked is van?-kérdezte, de valamiért elém állt.-Te fázol?-tény hogy nem vettem fel kabátot mert ekkor még jobb idő volt. És egy kicsit amúgy tényleg fáztam."
-Nem miért?-túl átlátszó volt ez a kis hazugság mert erre nem válaszolt csak levette a kabátját, amit rám is adott.-Köszönöm szépen. Amúgy valahogy azt is éreztem hogy te ilyen illedelmes és jól nevelt vagy. Egy igazi úriember-néztem a szemébe.
-Hát ha te mondod-majd befordultunk a házamhoz. Sehol nem égett a villany ami annyit tesz, hogy Denisz megint a haverjaival van. Előkerestem a kulcsomat majd kinyitottam az ajtót.
-Biztos megbízol bennem?-nézett bizonytalanul rám.
-Asszem itt az a kérdés hogy te bízol-e magadban-pillantottam rá.
-Hát oké-sóhajtott.
-Az elején már úgy éreztem hogy bízhatok benned, nem kell félnem tőled, szóval gyere csak be. Főzzek kávét?-kérdeztem miután beinvitáltam a házba. Szépen lassan besétált majd becsukta az ajtót és bejött utánam a konyhába.
-Amúgy fura de én is ezt éreztem-nézett rám majd leült a pulthoz velem szembe.
-Mesélj valamit a családodról-kértem.
-Hát oké. Van 4 testvérem és abból 3-mal egy lakásban élek. A szüleink meghaltak így egyik testvérünk elszakadt tőlünk, de ő nem  is tervez vissza jönni. Volt még egy kis öcsém de ő nagyon fiatalon meghalt. Még mielőtt vámpírok lettünk volna. Most te jössz-fejezte be.
-Hát hol is kezdjem-gondolkodtam el.-A szüleim meghaltak tavaly, az akkori pasim átvert és kihasznált. Senkim nem maradt csak a bátyám aki most nincs itthon. Nem rég költöztünk ide New Orleansba. Ó lefőtt a kávé-öntöttem ki két csészébe.-Tej és cukor-raktam le elé mindent.
-Érdekes. Sajnálom a szüleidet-mondta mire én egy köszönöm után leültem vele szembe.-Amúgy ha szeretnél holnap átjöhetnél ebédre vagy vacsorára. Amikor neked jó-nézett a szemembe.
-Oké nekem mindegy. Akkor legyen a vacsora-gondolkodtam.-Oh tényleg. Milyen udvariatlan vagyok. Nem kérsz enni valamit?-pattantam fel a helyemről.
-Jaj nem kell,ne fáradj-mosolygott kedvesen.
-Na nem mindegy hogy kettő vagy három főre csinálok kaját?-ő csak aranyosan megrántotta a vállát.-Oké akkor a palacsintát szereted?-bólintott.-Jó akkor teszek el a testvéreidnek is-léptem a hűtő elé.
-Miattuk igazán nem kell fáradozni-szerénykedett de látszott rajta hogy azért jól esik neki.
-Akkor is csinálok. Nyugi nem megmérgezni akarlak-ezen csak nevetett ahogy én is. Ekkor esett be a bátyám is. Elijah fel is állt hogy bemutatkozzon.
-Szia húgi. Nem ittam semmit-jött oda és ölelt meg miután bemutatkozott.
-Nem azt mondtam hogy ne igyál. Ülj le. Most állok neki palacsintát sütni-pakoltam elő.
Míg én sütöttem a palcsit ők tök jól elbeszélgettek. Sokat nevettünk és jól éreztük magunkat.
-Tessék kész is van-raktam eléjük a gőzölgő tornyot. Közbe neki álltam és egy nagyobb edénybe tettem el nekik kaját. Majd azt is odatoltam elé.
-Köszönöm de inkább egyél velünk-kérlelt. Beadtam a derekam. Miután teletömték magukat Denisz felment aludni, én pedig elmosogattam.
-Nézzünk valami filmet?-kérdeztem tőle.
-Aha. Mondjuk a Szabaduló szoba?-horror? Hú de jó. De belegyeztem.

Zavaros Szerelem és Ragyogás (Szünetel!!)Where stories live. Discover now