55.rész

530 25 17
                                    

((FIGYELEM!! Ez a rész egy nagy 180° fordulattal jár. Óvatosan olvassátok nehogy valakit megborítson a tartalom.))

,,-A második opció megfelel. Köszönöm-mosolyogtam a lányra hálásan."
-Van egy kis csokim. Kértek?-nézett ránk a pult mögül Cami.
-Aha-vágtuk rá egyszerre. De amint az első kockát megettem olyan rosszul lettem hogy rohantam a mosdóba. Beka egyből utánam jött. Bezárkóztam az egyik fülkébe és hát kiadtam magamból mindent. Még sose voltam ilyen rosszul.
-Anna, jól vagy?-kopogott halkan az ajtón barátnőm.
-Igen-álltam fel és kimentem.-Azt hiszem már igen-a csapnál ittam egy kis vizet miután kiöblítettem a számat.-Rebekah mond hogy ez nem az amire én gondolok-kapaszkodtam olyan erősen a mosdó szélébe hogy az ujjaim elfehéredtek.
-Nem tudom. Gyere menjünk el egy gyógyszertárba-fogta meg a kezem.-Majd utána biztosabbak leszünk benne hogy mi van. Na aggódj-mosolygott kedvesen. Kisétáltunk a pultos lányhoz.
-Cami elmegyünk. Majd gyere át este vacsorára-intett neki a szöszi.
-Sajnálom, nem érzem jól magam-hajtottam le a fejem. A lány odasétált elém és megölelt. Természetesen viszonoztam.
-Semmi baj. Majd beszélünk-köszönt el tőlünk. Kiérve egyből a legközelebbi patika felé vettük az irányt. Nagyon féltem hogy tényleg az van-e amire gondolok, mert ha igen akkor nem tudom mit fog hozzá szólni Klaus.
-Jó napot-léptünk be. Egy kedves fiatal hölgy volt ott.-2 terhességi tesztet szeretnénk kérni.
-Sziasztok-köszönt aranyosan.-Azonnal adom-fizettünk és már a mi házunk felé vettük az utat.
-Miért nem hozzánk megyünk?-kérdezte Beka érdeklődve.
-Mert ott van Klaus is-néztem rá.-Denisz úgy sincs otthon. Mikor leültünk dumálni, mondta hogy délután átmegy a barátnőjéhez. Mikor van a szülinapja?-jutott hirtelen eszembe.-Nem volt hajlandó elmondani-magyaráztam barátnőmnek aki csak bólintott és elhúzta a száját.
-Holnap-nézett le a földre.-De nem szereti megtartani-tette hozzá gyorsan.
-Valamit kéne neki adni-töprengtem el. Észre se vettem hogy már a ház előtt állunk. Kinyitottam az ajtót.-Beka-néztem rá. Kíváncsian tekintett felém.-Én kocsival mentem. Teljesen kiment a fejemből-meredtem magam elé.
-Jó-ültetett le a kanapéra, miután becsukta utánam a nyílászárót.-Majd visszamegyünk érte. Vagy te addig csináld meg a teszteket én pedig elmegyek érte. Rendben?-kérdezte aggódva.
-Aha-indultam el a fürdőbe a két doboz kíséretével. Még hallottam az ajtó csukódását, ami az jelezte hogy Rebekah elment. Egyedül vagyok itthon. Miután az egyiket megcsináltam, vártam. Pozitív lett. Az az ha a másik is az akkor az van amire elsőre gondoltam. A biztonság kedvéért a másikat is megcsináltam, de az eredmény ugyan az.

 A biztonság kedvéért a másikat is megcsináltam, de az eredmény ugyan az

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Babát várok. Örültem, nagyon de féltem is a család reakciója miatt. Na meg persze a hibrid véleménye is aggasztott. Ott ültem a hideg kövön, kezembe a két teszttel, mikor barátnőm jött be.
-Na mi van?-termett mellettem.-Úr isten. Ez nagyon jó-kapta szája elé a kezét, miután meglátta őket, majd örömében megölelt. Visszaöleltem és karjai közt halkan sírni kezdtem.-Mi a baj? Nem örülsz neki?-tolt el egy picit magától hogy szemembe tudjon nézni.
-De igen. Csak félek. Mi van ha Klaus nem akar gyereket? Vagy ha nem most? Vagy...-de nem hagyta hogy tovább mondjam, félbe szakított.
-Ne legyél ennyire negatív! Elmegyünk egy dokihoz és ha ő is azt mondja, hogy az vagy, akkor este elmondjuk nekik. Úgyis ott lesz mindenki-simította meg a kezem.-De ne aggódj bármit is mondanak a két bátyáddal és Davinával mindenben segítünk. Szerintem Cami is. Na meg Vincent és odáig lesz-húzott fel a földről. Felsiettem és átöltöztem egy kényelmesebb ruhába. Egy fekete farmert vettem fel meg hozzá egy lenge krémszínű pólót, amit betűrtem.

Mivel fázós vagyok, Klaus egyik pulcsiját vettem fel, amit rejtélyes módon a szekrényben találtam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mivel fázós vagyok, Klaus egyik pulcsiját vettem fel, amit rejtélyes módon a szekrényben találtam. Mikor a zsebébe nyúltam, találtam egy kis cetlit, amin ez állt: ,,Tudom hogy szereted a férfi pulcsikat meg engem is, gondoltam az enyémet imádni fogod. Szeretlek:Klaus"Egy sima egyszerű fekete kapucnis pulcsi volt. Egyszerűen imádom.

-Jaj nézd de aranyos-siettem le a lépcsőn barátnőmhöz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Jaj nézd de aranyos-siettem le a lépcsőn barátnőmhöz. Kezébe nyomtam a papírt. Elolvasta és elmosolyodott. Visszaadta én pedig eltettem a táskámba.
-Az-bólintott egyetértően. Majd elindultunk. Beka vezetett én pedig csak ültem néma csendbe mellette. Ott megigézte az orvost hogy most azonnal vizsgáljon meg.
-Hölgyem gratulálok. Ön tényleg várandós de nem egy baba van. Ha jól látom...igen, most már biztos. Ketten vannak. Olyan öt hetesek lehetnek-mondta kedvesen és rámutatott a monitoron kettő apró pöttyre.

Vajon Anna elmondja a többieknek? Ha igen vajon mi lesz a hibrid reakciója? Ha nem vajon mit fog tenni ezután?

Zavaros Szerelem és Ragyogás (Szünetel!!)Where stories live. Discover now