Final

405 42 21
                                    

(Bir hafta sonra)

Rosé

Bugün kızlarla birlikte bara gidecektik hazırlandık.

Rosé'nin giydiği(lütfen diğer kızların giysilerini kendiniz uydurun)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rosé'nin giydiği
(lütfen diğer kızların giysilerini kendiniz uydurun)

Bara gittik Chanyeol benim çok ya da ağır içmemi hiç sevmiyor diye sadece bir bardak ve en hafifinden içtim.

Kizlarla gülüşüp sohbet ediyorduk karşımda tanıdık bir vücut vardı. Gözlerime inanamıyordum bu gerçek olamazdı!!!

Chanyeol benim en yakın arkadaşım Mina'yla sevişiyordu o an tam anlamıyla yüzüm soldu kızlar benim solduğumu görünce benim baktığım tarafa baktılar ve hemen telaşla kalkalım dediler ama ben onları kabul etmedim ağlaya ağlaya en ağır içkiden aldım.

Ve hepsini tek dikişte içtim toplam 20 tane içmiştim ardından Chanyeol'un yanına gidip ona tokat attım Chanyeol hem şaşırmış hem de ayılmıştı.

Ve önümden geçen ilk adamı durdurup o adamın dudaklarını öpmeye başladım Chanyeol bunu görünce direkt o adama kafa göz daldı ben umursamadım o adama baktım Jimin'di.

Jimin'in elinden tutup onu arabaya bindirip evine bıraktım ve simsiyah şort ve kapşönlü giyip sahile indim.

Ağlıyordum ama neye ağladığıma dair fikrim yoktu.

Chanyeol'un beni aldatmasına mı ağlayım yoksa en yakın arkadaşımın beni Chanyeol'la aldatmasına mı kendi kendime sanırım ikisini yapacağım deyip saatlerce ağladım ardından kalkıp eve gittim banyo edip güzel(!)bir uyku çektim...

(1 ay sonra)

Tam tamına bir aydır hiç Chanyeol'la konuşup görüşmedim gerek yoktu çünkü.

Blackexoylada çok fazla faaliyet yapmadım çünkü yg ve sm bizim kızları bazı exo üyeleriyle alt grup çıkarmıştı.

...

Bana gelirsek ben çok zayıflamıştım o olaydan sonra 45 kilodan 39 kiloya düşmüştüm sürekli ve sürekli olarak midemdekileri boşaltıyordum/kusuyordum.

Bugün sabah kapı çaldı kim olabilir ki deyip kapıyı açmıştım.

Chanyeolu görmemle kapıyı kapatacakken Chanyeol kapının arasına ayağını sokup kapatmamı engelledi ve doğruca beni kucağına aldı ben beni indir diye bağırmaya çalışırken o benim dudaklarımı sömürmeye başladı.

Durmadı benim üzerimdeki bütün kıyafetleri çıkardı engel olamıyordum çünkü o çok güçlüydü o benim çıplak omzumu öpüyor emiyor ve ısırıyordu

Çok kötü bir şekilde tahrik olmuştum. Ağzımdan inleme kaçtı o kıkırdayarak dudağıma kadar gelip tekrar dudağımı öpmeye başladı.

Sonrası işte sevişmiştik(smut yazmayı pek beceremiyorum o yüzden sorry)

...Sabah uyandığımda yanımda çıplak bir şekilde bana sarılmış Chanyeol beklemiyordum."Chanyeol dün gece noldu?"diye sordum.

'Sanırım sevismismisiz bebeğim"

"Ben senin nerden bebeğin oluyorum yürü git"

"Bebeğim inan o kızla aramda hiç bir şey yok o gece senin bara gitceğini bildiğim bende gittim ben sizi beklerken biraz içeyim demiştim.Ayrıca ben Mina'yı sevmiyorum ama beni Mina seviyor o yüzden içkime gizlice azdırıcı hap koymuş bebeğim gerçekten aramızda bir şey yok sadece sarhoşluk etkisi"

"Özür dilerim Chan keşke seni dinleseydim"

"Sorun değil bebeğim affettim seni"
Deyip dudağımı öpmeye başladı...

(3 yıl sonra)

Chanyeol
Şu anda Paris'te kollarımda iki tane tatlı bebek uyuyordu biri benim biricik karım diğeri benim biricik prensesim Bella'mdı.

Güzel bir manzara eşliğinde onları izliyordum tabikide benim manzaram karım ve prensesimdi...✨


...
Öncelikle bu kitabı okuyup destekleyen herkese çok teşekkür ederim sayenizde 350 okumaya ulaştık sizleri çok seviyorum. 💜
...

 💜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
İşbirliği | ChanroséWhere stories live. Discover now