BÖLÜM #7#

880 64 51
                                    

Yeni bölüm yazmayı 4 sene unutan ben   t.t  ... ay ama 4 senede çok şey oldu ... neyse dur yazıp atayım  yeni bölüm 😚 özürlerimi sunuyorum hepinize....

Müziğimiz de CBX- GENTLEMAN  😏

********

Elini kalbinin üzerine koydun. Mavinin ağırlıkta olduğu odanın tavanına bakıyordun. Yaklaşık olarak yarım saat önce Baekhyun ile dans etmiştin ve onun kollarında olmak aşırı derecede güvende hissetmeme neden olmuştu. Böyle puf puf bulutların üzerinde oturmuş gibiydin. Yumuşacıktı. Sıcaktı.

Kokusu, teninin sıcaklığı çok çok hoşuna gitmişti. İlk defa bu şekilde hissetmiyordun. Tanıdık his daha once de olmuş gibi geliyordu. Açık kahve gözler seninkilerle buluştukça içine akan ılık hissi tanıyor gibiydin.

******

"Bunu sen al, şunu da ben alayım."

"Maviyi sevmiyor muydun?" Gözlerini kırpıştırıyordu.

"Evet seviyorum ama seni daha çok seviyorum." Kollarını açıp kocaman sarılmıştın.

******

Gözlerini açtığında hava çoktan aydınlanmıştı. Aklına biraz önce gördüğün  rüya gelmişti. En fazla 5 yaşında falandın. Parktaydın. En sevdiğin mavi renkli ayıcığını seninle aynı yaşta görünen oğlana veriyordun ve kocaman sarılıyordun.

Yataktan doğrulup, ayaklarını yana doğru indirip kalktın. Uyuşuk bir şekilde duş almak için banyoya ilerledin. Minik çocuğun yüzünü daha önce görmüş gibiydin. Karışmış saçlarını iyice karıştırdın.

"Nerden gördüm ki şu rüyayı"

Kendi kendine konuşmaya devam ederken ayılmak için soğuk bir duşa ihtiyacın vardı. Üstelik birde içmeye dayanabilirmişsin gibi alkol almıştın. Başında ağrıyordu. Ayame-chan dan çorba yapmasını istemeliydin. Bir de ağrı kesici.

*****

"Ayame-san, oldu mu?" Çorbayı karıştıran kadına bakıyordum. Ayılmak için buna ihtiyacı olacaktı.

"Baekhyun-kun çok sabırsızsın." Orta yaşlı kadın gözleri kaybolana kadar gülümseyip, "birazdan pişer merak etme. Hem bizim tembel anca uyanır iner aşağıya" demişti.

O inmeden hazır olsun istiyordum. Ağrı kesici bile hazırlamıştım.

"Gidip uyandırsam mı?" Diye aniden sorunca Ayame bana baktı. Dediğim seyim farkına varınca, " Aa yani sen mi gidip uyandırsan?" Geçiştirmeye çalışmıştım ama sanırım başarılı olamamıştım. Çünkü bana imali bir şekilde bakarak  gülümsemeye başlamıştı.

"Gelir birazdan merak etme sen"  dediğin de kapıda beliren figür ile dikkatimizi o yöne çevirmistik.

"Kim gelir birazdan Ayame-chan?" Islak saçlarını elindeki havlu ile kurutmaya devam ederken sevimlice bize bakıyordu. Sen tabiki de gönlümün sultanı  diyemedigimden,

"Senden bahsediyorduk küçük hanım" demiştim.

"Neden?"

THE BODYGUARD ✔Where stories live. Discover now