07

694 59 9
                                    

Nikdy by ste nepovedali, že Harry bude mať toľko vecí. On si k Emme snáď doniesol celý jeho byt. Od kedy ráno o ôsmej vošiel do jej bytu, tak začal nosiť krabice. Už ich doniesol asi desať. A ešte päť krabíc ho čakalo dole pred bránou. Veď aspoň päť alebo šesť krabíc bolo zaplnených jeho oblečením. Musel mať toho oblečenia naozaj veľa.

„Harry, ty si tu sťahuješ celý tvoj byt?“ Emma do neho ironicky štuchla. A následne sa zasmiala na jeho grimase, ktorá sa mu usadila na tvári. Vyzeral trochu dotknuto, ale zdalo sa, že to iba hrá.

„Nie, ale všetko, čo som si doniesol je potrebné pre moju existenciu. Mám tu aj všetko potrebné na tetovanie, keby si náhodou chcela nejaké to tetovanie.“ Harry sa zasmial a už schádzal opäť dole schodmi po ďalšiu krabicu.

Emma nikdy vážne neuvažovala, že by si dala nejaké tetovanie, pretože tie tri ruže na jej dlani nerátala ako skutočné tetovanie. A ani to nebolo tetovanie. Ale keď už má za priateľa tatéra, tak by si mohla dať niečo od neho vytetovať.

„Tak čo? Vytetujem ti niečo? Dole mám už len štyri krabice. Za chvíľu som pri tebe.“ Harry sa sladko usmial a na zem zložil ďalšiu veľkú krabicu. Všetky krabice boli prelepené hrubou hnedou lepiacou  páskou. Harry by asi nedovolil, aby sa mu z nich niečo vysypalo.

Onedlho Harry doniesol všetky jeho krabice. Bolo ich tu toľko, že ani jeden z nich nevedel prejsť a museli cez seba všemožne preskakovať.

„Tak čo? Rozmyslela si si nejaké tetovanie?“ Harry sa usmial, keď sa konečne posadil na gauč vedľa Emmy. K nohám si posunul jednu z menších krabíc a opatrne začal rozlepovať lepiacu pásku.

V krabici boli nejaké tepláky a mikiny, spolu s beanie, ktorých tam mal asi desať. Vytiahol sivé tepláky a krabicu opäť zatvoril.

„Idem sa osprchovať. Zatiaľ si premysli to tetovanie.“ Usmial sa a naklonil sa k Emme, aby jej dal na pery letmý bozk.

Harry teraz prešiel k druhej krabici, z ktorej vytiahol biele tričko a jeho kroky teraz smerovali do kúpeľne. Zavrel za sebou dvere a onedlho bolo počuť kvapky vody, ako padajú na sklo sprchovacieho kúta.

Emma rozmýšľala, čo by si dala od Harryho vytetovať. Nikdy nerozmýšľala nad tým, čo by si dala vytetovať, pretože nikdy sa tetovať nechcela dať.

Netrvalo dlho a kvapky vody prestali kvapkať a z kúpeľne vyšiel Harry v sivých teplákoch a bielom tričku, cez ktoré mu presvitali jeho tetovania. Vyzeralo to tak mužne, že Emma z neho nedokázala spustiť pohľad.

„Už vieš aké tetovanie by si chcela?“ Harry k nej prehovoril, ale Emma sa stále pozerala na neho. Tepláky mal usadené tak nízko, že mu bolo vidno jeho boxerky, presnejšie mu bolo vidno pás, na ktorom bola napísané Calvin Klein.

„Neviem, ale rozhodla som sa, že to nechám a teba. Vytetuj mi tu na zápästie niečo, čo sa mi bude páčiť.“ Emma ukázala na svoje ľavé zápästie. Harry si k nej sadol a do rúk zobral jej zápästie. Prechádzal jej po ňom jeho prstami. Vytváral jej na pokožke malé neviditeľné krúžky.

„Tak dobre.“ Usmial sa a zobral do rúk jednu krabicu, z ktorej začal vyberať všetko potrebné na to, aby mohol tetovať.

Najprv Emme pretrel miesto, kde bude tetovať a potom si tam niečo načrtol. Emma sa nechcela pozerať, kým to nebude hotové.

Harry si všetko pripravil a začal tetovať. Zo začiatku to Emmu bolelo, no po chvíli prestala na tú bolesť myslieť. Koniec koncov nebolelo to až tak veľmi. Nepozerala sa na to miesto, kde Harry tetoval, ale na jeho ruky. Svaly sa mu pri každom pohybe napínali a vystupovali mu žily. Harry sústredene špúlil pery a plne sa na tetovanie sústredil. Išlo mu to rýchlo a precízne. A onedlho bolo tetovanie už hotové.

„To je už hotové?“ Emme sa nechcelo veriť, že by to Harry tak rýchlo dokončil.

„Áno. Nie je to veľké, vieš.“ Harry s úsmevom odložil nástroje. Použitú ihlu vyhodil. A chytil Emmine zápästie, aby si prezrel jeho výtvor.

„Už sa môžeš pozrieť.“ Harry zobral jej zápästie a dal jej ho pred oči. Emma pomaly otvorila oči. Trochu sa bála, čo jej tam Harry vytetoval. Čo ak by to bola nejaká hlúposť?

Na zápästí sa jej črtal kríž čiernej farby. Bolo to krásne. Línie boli čisté a celé to pôsobilo veľmi pekne.

„Aha.“ Harry priložil k jej zápästiu jeho ľavú ruku. Niekde medzi palcom a ukazovákom mal taký istý kríž, ako mala Emma na zápästí. Boli úplne rovnaké.

„Sú rovnaké.“ Emma šťastne a nadšene skonštatovala. Prešla ukazovákom po kríži, ktorý mal na ruke Harry.

„Áno, sú rovnaké.“ Harry sa usmial a pohladil Emmu po líci. „Páči sa ti to?“ Pokračoval a teraz sa jej úprimne pozrel do očí.

„Áno.“ Emma nadšene odpovedala, prikývla a usmiala sa na Harryho, ktorý sa na ňu tiež usmieval.

„Aj mne.“

----------------------------------

Ahojte lásky,

Dnes som tu opäť. Yay. :DD Teším sa.  Ako tak rozmýšľam, tak už len 3 časti a bude koniec. Pravdepodbne to bude ešte tento rok. :D

Včera som vám zabudla odpovedať na komentáre, ale dnes idem na to. :DD

Inak prajem vám šťastné a veselé Vianoce. :3

Venovanie ide @zuzistories.

Na boku máte našeho zlatého Harolda -->

I Love You

Kirsten :3

Pittsburgh [book 1] h.s.Where stories live. Discover now