06

760 57 6
                                    

Od ich prvého bozku ubehlo už pol roka. Zima odišla a nahradilo ju leto. Harry a Emma boli spolu od ich prvého bozku – dobre trochu neskôr, ale v postate to bolo od vtedy.

Harry Emmu navštevoval skoro každý deň. Stále bol taký nesvoj, keď bol s ňou. Niekedy sa priblbo usmieval a niekedy len mlčal. No mal aj chvíľky kedy bol veľmi zúrivý a hnev z neho kypel. Bol to veľmi náladový človek, no Emma ho mala aj cez to viac ako len rada. A on ju tiež.

Dnes bol piatok a Emma ho opäť čakala u seba doma. Čaj už uvarila a teraz sedela sama na gauči a čakala Harryho. Emma mala niekedy také chvíle, že bola veľmi smutná. Rodina jej chýbala a často kvôli tomu plakala. Na dlani mala už tri ruže. Tá tretia jej pribudla nedávno. Vedela, že je to kvôli Harrymu, no nechcela a ani sa ho nemohla vzdať. Lebo on bol jediný, čo ju v tomto svete robil šťastnou. Všetko ostatné bolo tak pesimistické, až sa na celý tento zúbožený svet nedalo dívať.

Emma mu nemohla povedať o tom, že tie ruže pribúdajú len a len kvôli nemu. Proste by to nezvládla. A bála sa taktiež rizika, že by Harry odišiel. Možno by neodišiel, ale vždy tu bola istá šanca, že by ju len tak nechal.

Emma už sedela dlho na gauči a Harry stále neprichádzal. Čo ak sa mu niečo stalo? Emme prešlo mysľou. No okamžite pokrútila hlavou, aby tú myšlienku vyhnala z hlavy.

Už si myslela, že Harry ani nepríde, keď zrazu v zámku zašramotili kľúče a dvere sa otvorili. Emma mu dala kľúče, aby stále nezvonil. Emma sa zdvihla na nohy. Harry sa rozkašľal a chytil sa za čelo. V ruke zvieral čiernu ružu, tak ako obvykle.

„Prepáč, že meškám.“ Opäť sa rozkašľal, no vtisol Emme do ruky čiernu ružu.

„Ďakujem.“ Emma sa usmiala a vtisla Harrymu na pery bozk, ktorý jej Harry ihneď opätoval. Pritiahol si ju za pás bližšie k sebe. A ruky jej položil na zadok, ktorý jej vzápätí stisol v jeho rukách. Emma zakňučala a kusla mu do spodnej pery, následne sa od neho odtiahla. Ružu išla dať do vázy s vodou.

„Prečo si meškal?“ Emma otočila svoju hlavu tak, aby mohla vidieť na Harryho. Harry nezvykol meškať. Vždy prišiel presne, preto to bolo teraz zvláštne.

„Som chorý ako vidíš...“ Zakašľal a pokračoval. „A zaspal som a potom som išiel kúpiť ešte ružu.“ Teraz ukázal prstom na ružu, ktorú Emma dávala do vázy.

„Chceš niečo proti kašľu?“ Emma sa starostlivo spýtala, zatiaľ, čo išla Harrymu naliať čaj do šálky. Harry sedel na gauči, tak ako obvykle. Dlane zložené na kolenách a nebol úplne opretý o opierku.

„Nie, ďakujem. Aha, ja som si priniesol.“ Usmial sa a na lícach sa mu vytvorili jamky. Vyzeral tak zlato. V ruke držal nejaké tabletky proti kašľu. Emma mu úsmev opätovala.

„Tak tu máš aspoň čaj.“ Emma mu dala do ruky šálku čaju. Harry jej poďakoval, vybral si jednu tabletku a odpil si z čaju. Čaj bol už celkom studený, pretože Emma ho robila skôr.

„Dnes som bol opäť tetovať.“ Harry rukami nadšene gestikuloval. Emma si sadla vedľa neho a hlavu si oprela o jeho rameno. Harry sa konečne oprel o opierku a pod hlavu si podložil béžový mäkučký vankúš.

„Zobrali ťa späť?“ Emma sa nadšene usmiala. Vedela, že Harryho baví tetovať. A nevedela si vysvetliť, prečo ho vtedy vyhodili. Bol viac ako dobrý v tetovaní. Nikoho lepšieho by nenašli.

„Áno. Dnes som tetoval skoro celý deň. No a potom som doma zaspal.“ Harry sa zasmial. Dal Emme do vlasov bozk a objal ju svojimi rukami.

„Inak nechcel by si sa presťahovať sem? Chodíš tu stále a myslím, že by to bolo pre nás oboch lepšie. Sme už spolu skoro pol roka.“ Emma ho pohladila po hrudi, pričom sa on zasekol a akoby prestal dýchať.

„Čo si zamrzol?“ Emma sa zasmiala a rukou mu prešla viac na brucho, pričom ňou schádzala stále nižšie. Smiala sa z Harryho výrazu na tvári a ako celý zamrzol. Ani sa nepohol.

„Myslím, že by som sa mohol presťahovať.“ Povedal Harry zamrznuto a stále sledoval ako sa Emmina ruka motá po jeho bruchu.

„Dobre.“ Emma rozšírila svoj úsmev a zdvihla hlavu z Harryho ramena, aby mu mohla dať bozk na pery. Harry sa konečne uvoľnil a trochu sa rozvalil na gauč. Chytil Emminu ruku, tú, na ktorej nemala ruže, a preplietol si s ňou prsty. Jej hlavu si uložil na jeho hruď.

----------------------------------

Ahojte zlatíčka moje,

Konečne som sa k tomutodostala. :DD Trvalo mi to dlho, čo? Ale musím sa priznať, že mi to chýbalo. :DD Dúfam, že tu mám ešte nejakých čitateľov. :33 

Inak už len asi také 4 časti alebo len 3 a je koniec. A neviem sa rohodnúť, či mám dať aj epilog....

Ale hneď potom bude nasledovať ďašia short story z tejto série. :DD So Zaynom. :D

A zajtra bude ďalšia časť. :D Aby som vám to ako-tak vynahradila, že som nepridávala. :D

Inak časť mala byť oveľa skôr, ale môj notebook štrajkoval... O.O

Ešte sa vám chcem poďakovať za komentáre na minulej časti. <3

Časť venujem @Youdaone_110.

Na boku máte Harryho -->

I Love You

Kirsten :3

Pittsburgh [book 1] h.s.Where stories live. Discover now