08

707 56 5
                                    

Slnko bolo ešte nad obzorom. A v meste panovalo ticho. Všetci už svorne vedeli k čomu sa schyľuje a nedokázali to zvrátiť. Osud mali už daný. A čokoľvek iné by ho nezvrátilo.

Len Emma a Harry boli u Emmy v byte, sediac na posteli. Prsty mali prepletené a obaja pozerali do prázdna pred nimi.

„No tak, Emma. Neboj sa.“ Harry si ju stočil tak, aby sa mohol pozerať na ňu. Slzy jej stekali po tvári ako ranný dážď. A ruky sa jej klepali, no nie od zimy, ale od čistého strachu.

„Vieš, nikdy som si nemyslela, že sa niečo takéto zopakuje.“ Smrkla a zaslzenú tvár si skryla v Harryho ruku. Ruky si uložila na jeho hrudi a Harry ju hladil po vlasoch, zatiaľ čo ju držal v objatí.

„Ale veď sa ešte nič nestalo.“ Harry ju upokojoval, zatiaľ, čo ona sa len snažila ukryť tvárou v jeho krku. Harryho kučery ju šteklili na tvári, ale vôbec jej to nevadilo. Skôr si užívala jeho prítomnosť.

„Ja viem, že nie.“ Emma konečne zdvihla hlavu, aby sa mohla pozrieť na Harryho.

„Budeme tu celý deň ležať?“ Harry sa zasmial a Emmu chytil za bradu. Ona len pokrútila hlavou a priblížila sa k Harryho perám.

Ich pery delila už len minimálna vzdialenosť, ale Emma čakala, čo spraví Harry. A ten neváhal ani sekundu, keď spojil ich pery v dlhom bozku.

Emma sa prevalila nad Harryho a on si ju ochranne držal za boky, zatiaľ, čo sa venoval jej perám. Harry koncentroval celú jeho pozornosť na Emmu. Na to ako sa nad ním skláňala.

Obaja na začiatku ani netušili, k čomu to bude smerovať, keď Harry začal vyhŕňať jej tričko hore. Museli svoje pery, rozdeliť, aby Harry mohol odstrániť Emmine tričko. Opäť spojili ich pery a Harry vytváral Emme na bruchu malé neviditeľné krúžky. Ona sa pri každom jeho dotyku zachvela.

Po chvíli už na sebe ani Harry nemal tričko a Emma sa teraz venovala jeho krku, kde mu robila malé ranky zubami. Harry ju chytil za pás a pritiahol si ju bližšie k sebe, aby cítil jej blízkosť.

Harry sykol rozkošou, keď mu Emma silnejšie kusla do pokožky na krku. Hlboko sa nadýchol a napokon Emmu zvalil pod seba. Síce sa mu páčila predstava, že by bola nad ním, ale takto sa mu to páčilo ešte viac.

Pomaly jej sťahoval kraťasy dole, zatiaľ, čo Emma držala zakvačené prsty za lemom jeho nohavíc a zároveň aj lemom boxeriek. Končekmi prstov sa mu dotýkala kože pod boxerkami.

Harry položil ruky na tie jej, naznačujúc jej tak, že už mu ich môže stiahnuť. Emma ďalej neváhala ani sekundu a stiahla Harrymu nohavice aj boxerky naraz.

Harry odstránil aj Emmine nohavičky, aby mu tak už nič neprekážalo. Rukami jej stlačil prsia, ktoré boli zakryté v podprsenke. Emma zaklonila hlavu v rozkoši, ktorá jej prechádzala telom.

Harry už nečakal dlho a konečne do nej vnikol. Emma nechty silno zaborila do bielej deky. On svoje ruky uložil vedľa jej bokov, aby sa mohol zaprieť. Aj on slasťou zaklonil hlavu. Užíval si každý Emmin dotyk. Každý jej vzdych a každé jej slovo, či pohyb.

Emma svoje ruky po chvíli premiestnila na Harryho telo, keď začal prirážať rýchlejšie. Ruky mu položila po bokoch jeho vypracovaného pásu. Tak si ho pritiahla aj bližšie k nej. Pobozkala ho na jeho vysušené pery a jednu ruku z jeho pásu premiestnila do jeho vlasov. Jeho kučery si omotávala okolo prstov a Harrymu po tele prechádzali zimomriavky.

Harryho vzdychy zneli pre Emmu ako rajská hudba. Aj tie Emmine pre Harryho. Harry ju chytil za stehno a rozkrokom sa priblížil bližšie k tomu jej.

Harry ešte zopár krát prirazil, kým sa obaja zvíjali v rozkoši, ktorá prúdila ich telami. Orgazmus ich nútil dýchať oveľa rýchlejšie ako odteraz a Harry sa s úľavou zvalil vedľa Emmy, ktorá tiež dýchala prudko.

„Ešte stále sa bojíš?“ Harry sa so zadýchaným hlasom spýtal Emmy, ktorá sa s úsmevom pozerala na jeho spotenú potetovanú hruď. Prudké nádychy sa jej zadrhávali v krku.

„Teraz ešte viac. Že ťa stratím.“ Emma zadýchane priznala a pritúlila sa, čo najbližšie k Harrymu telu. On svoju ruku ochranne prevesil cez jej rameno a pritiahol si ju ešte bližšie. Emma cítila ako sa Harryho hruď nepravidelne zdvíha, ako sa Harry nadychuje.

„Nestratíš.“ Harry jej oponoval. Bol si istý tým, že ho nestratí. On vedel, že neodíde dobrovoľne. A že pokiaľ ju naozaj miluje, tak sa to nedá. Samozrejme, že aj ona ho milovala a mala ho v srdci, ale aj tak mala obavy.

Preto radšej myslela na niečo iné. Myslela na to, čo sa tu odohralo pred chvíľou. Tak ako bilo jej srdce, tak vedela, že len s Harrym môže zažiť milovanie. A s nikým iným. Bola si tým istá, viac ako čímkoľvek iným.

--------------------------------

Ahojte lásky,

No mala som pridať včera, ale zmenili si mi včera plány, preto to nevyšlo. No, ale máme to tu. :DD Inak pravdupovediac som s tým ich sexom cekom spokojná. :D Haha. :D

Do konca už len dve časti. Ale na ďalšej knihe z tejto série už pracujem. :D

Inak chcela by som vás poprosiť, aby ste sa pozreli na to silvestrovské poďakovanie, poprípade zanechali názor. :)) Ďakujem. :3 Nájdte to na mojom profile ale odkza vám hodím aj dole do komentára, takže to tam nájdete. :)

Ďakujem vám za komentáre na minulej časti. :33

Časť venujem @nialleh.

Na boku máte Harryho -->

I Love You

Kirsten :3

Pittsburgh [book 1] h.s.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ