Final Konuşması

2.7K 131 127
                                    


Evet hepinize tekrardan merhaba...

Ayıcık final oldu ve şu an değişik duygular içerisindeyim. Yazdığım ilk kitabın bu kadar herkes tarafından sevilmesi beni çok mutlu etti. Bu kitabı 2019 temmuzda yazmaya başlamıştım. İlk başlarda okunmadığı için çok üzülürdüm. Aldığım ilk olumlu yorumu asla unutmam. O ilk yorum beni yazmaya teşvik etmişti. Sonra siz ne kadar kızsanız ve bu durumdan bıksanızda ilk zamanlar kitabım için bende reklam yapardım. Çünkü okunmam hiç yoktu ve emeklerimin boşuna gideceğini düşünürdüm. Gerçek hayattaki arkadaşlarıma okuması için söylediğimde onlar da kitabıma başlamış ve çok komik yazdığımı söylemişlerdi. Bu yazma konusunda beni daha da alevlendiren unsur oldu.

Okunma gittikçe arttı, 1k olduğumda evde zil takıp oynadığımı hatırlıyorum. Sonra 10k, 50k ve şu an tam tamına 105k'yız.

Bana destek veren herkese çok tesekkur ediyorum. Şimdi ithaf isteyenlere geçelim.

yarimliyarr Okur600 Berya_lyz blackbaslikligirl beyza_queen4 sky-faced ayytaaaccc ecmdrc marijazezelj41 ZeynepNUHUTLU6 isimsizkiz2020 Fesatric3_ dgn_sare darkslyt_882 rumx55 PELINURSEL meyindunyasi Reinhard_Scheinder PINAY0204 benidesevsen_ya uzuntulerkralicesi dobbyisnotdead burcuakyol0 mendesarmy__shawnn hsnnur19 _seyda_nur_tunc kayipbirgirl Yagmurlifes mjackson4ever deniz_civcivi uykumvariste0 --lunaire AyeglPaksoy4 great_writer0 crazy2005girl0407 SemihaCoskuner twilightQ elif19nhtlu Boshbelesh0 raadolkankaaa irwmposey Pegezegevegenk zeynep2145 gece_slx ZeynepSerpen__

Çok içten bir şekilde söylüyorum ki, hepiniz benim için değerlisiniz. Hepinizi çok seviyorum

Bu kitabımızın yolculuğunda bana destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Vermediysenizde canınız sağolsun.

Şimdi çok sorulan soruya geçiyorum. Özel bölüm gelecek mi ?
-Karakterleri ne zaman özlersem atacağım. Ama şu anlık onlara doydum. Kütüphanenizden ne olur ne olmaz çıkarmayın. Sürpriz bir bölüm atabilirim.

Ayıcık'ın yokluğunu diğer kitaplarla dolduracağım. Hatta sınavdan sonra yine konusu mizah olan bir kitap çıkarmayı düşünüyorum. Ve emin olun ki,ayıcıktan bin kat daha güzel bir kitap olacak :)

Bu arada bana bol bol dua ediiğğn sınav için :(

Kendinizi boşlukta hissetmeyin. Çünkü sizi güldürecek bir sürü kitabım daha var.

-Corona | Texting

-2k4e | Texting

-Gold Sapık | Texting

-Papatyalar İçinde Uyu | Texting

-Ateşe Doğru (bu kitaba sınavdan sonra bölüm bombardımanı yapacağım)

HEPİNİZİ DİĞER KİTAPLARIMA BEKLİYORUM.

BU KİTAPTA SON KEZ,

SİZİ KOCAMAAN ÖPTÜM 💙

AYICIKWhere stories live. Discover now