38-Ay gözüme soğan kaçtı.

2.2K 254 196
                                    

Ybye hg

Sizi kırmamak için yb attım. İşte böyle de müq bir yazarımdır kdkdkdkd.

Yeni kitabın tanıtımdan sonra ilk bölümünü attım. Okumayan var mı ? Koşup okumanızı tavsiye ederim smdkkdkdk.

Ayrıca bu bölüm geçiş bölümüdür ve kısadır. Asıl bölüm diğer bölüm.

Oy ve yorum yapmayı unutmayın.

İyi Okumalar...

Aleyna'nın konuşmasıyla herkes ona odaklandı. "Ben bir açıklamada bulunmak istiyorum." Bütün salon sessizleşmiş, onun ağzından dökülecek kelimeleri bekliyordu.

"Hatırlarsınız ki, geçenlerde merdivenden birinin bana çarpmasıyla düşmüştüm. Herkes bunu kazara olarak bilse de olayın kamera arkası bambaşka bir kurgudan oluşuyordu."

Aleyna konuşmayı bırakıp elini elime kenetledi ve bana gülümsedi. Neslihan korku dolu bakışlarını Aleyna'ya çevirmişti. Ben hala daha ne olduğunu anlayamamıştım.

"Aslında bana bunu yaptırtan Neslihan'dı." demesiyle bütün salon başka bir ağızdan konuşmaya başladı. 

"Eğer inanmıyorsanız, bir kanıtım var. Neslihan bazı çıkarları yüzünden Rüya'yı tehdit ediyor ve bunu yaparken de her şeyi itiraf ediyor. Onların ikisi konuşurken tuvalette olan arkadaşım Miray aslında her şeyi kayıt altına alıyor. İşte o kayıt..."dedikten sonra telefonundan bir kayıt başlatmıştı.

"Peki çarpanın kim olduğunu biliyor musun ?"

"Bilmiyorum ama yanlışlıkla olan bir olay."

"Sen yaptırdın..." "Aleyna'ya olanların suçlusu sensin..."

"Anlaman uzun sürdü, ben de seni akıllı zannederdim."

"Sen bunu nasıl yaparsın ?"

"Aslına bakılırsa onun yerinde sen olacaktın. Ama salak çocuk, Aleyna'yı sen sanmış. Yani şu an hayati tehlikesi olursa sorumlusu sensin."

"Kaan'ı asla benim elimden alamazsın Rüya.Benim sevdiğim kişileri kimse elimden alamaz.Bu sadece bir uyarıydı. Daha sonrasında neler yapacağımı tahmin bile edemezsin."

"Sana üç gün süre veriyorum. Ya Kaan'dan ayrılırsın ya da yapacaklarıma katlanırsın. Hem artık zayıf noktanı da biliyorum. Hedefim artık sen değilsin, başkalarına bir şey olduğunda nasıl yıkıldığını gördüm. Sıradaki kim olsa, Kader ?"

"Böyle bir şey yapma."

"Öyle bir yaparım ki, ailem çoğu yerde tanınmış ve varlıklı bir aile. Benim böyle şeyler yatırdığıma kimse inanmaz."

"Son kez söylüyorum. Kaan'dan tüm bağlarını koparman için üç günün var. Bu yaşadıklarımızı da kimseye anlatma. Anlatacağın takdirde ne olacağını biliyorsun. Söyleyeceklerim bu kadardı. Umarım ders almışsındır."

Kayıt bittikten sonra Aleyna zafer edasıyla gülümsedi. Ve herkesin kanını donduracak sözler salonda yankılandı. Her hangi bir aksaklık çıkması durumunda salonun bir köşesinde bekleyen polisler dikkat kesilmişlerdi.

AYICIKWhere stories live. Discover now