18.Bölüm.

40.2K 3K 267
                                    


''Hikayemi okuyan ve beğenenlere teşkkür ederim ancak sizden bir ricam olucak , bu bölümde dahil olmak üzere daha fazla yorum alırsam daha çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim...'' 

                                         18.Bölüm

Simon hızla ateşi kavradı ve kendi etrafında bir çember kurdu. Gözleri öfke ile kırmızıya büründüğünde çok pişman olacağım bir şey yaptığımı fark ettim.

''Gerçekten mi Eva ? Ateş'i bana karşı kullanman ne kadarda mantıklı bir hareket.'' Etrafında dönen ateş çemberleri mükemmel bir görüntüye sebep olsa da bu güç etraftaki herkesin daha çok geriye çekilmesini ve artık işin ciddiye bindiğinin ifadesiydi.

Belki olur da beni Simon küle çevirmeden kurtara bilirler diye Melissa ve John'a baktım. Su çifti bu işi zevkle izliyorlardı. Gözlerim bu sefer Izzy ve Dan'a kaydığında Dan bittin işaretini yaptı. Belkide az önceki gibi tekrardan ateş fırlatmalıydım ah! tabi Simon için bebek oyuncağı olan şey benim tek savunmamdı. Öfkem yatıştığında Simon artık durdulamayacak bir şekilde öfkeliydi. Etrafa öyle yakıcı bir sıcaklık yayıyordu ki kalabalık artık bizden çok ama çok uzaktaydı.

''Simon, kes şu güç gösterisini.'' Gideon arkamdan konuşuyordu. Simon en ölümcül bakışlarıyla ona baktı.

''Neden bu güç gösterisinde benim partnerim olmuyorsun Gideon.''Taş kesmiştim. Bunun olmaması gerekiyordu . Sorunu benimleydi , onunla değil.

''Nasıl istersen eski dostum.'' Gideon ona uymamalıydı. Izzy beni kolumdan çektiği gibi kendimi kalabalığın arasında buldum.

''Kafayı mı yedin sen! Ne yaptığını sanıyordun! Canına mı susamıştın Eva! Neden kimse Simon'a bulaşmıyor zannediyordun ha! ''

''Öfke kontrolsüzlüğünün olup olmaması umurumda değil , iyi bir cezayı hak etmişti.''

''Ne ceza ama! Şimdi kim çekiyor o cezayı bak bakalım.'' Haklıydı boş yere peşimde Gideon'uda sürüklemiştim. Aslında Simon öfke kontrolü konusunda yalnız değildi sanırsam. Galiba ateşlerin geninde öfke vardı.

''Neden bu meseleyi daha uygun bir yerde çözmüyoruz Simon.''  bu olay fazlasıyla derine dayanan bir anlaşmazlıktı. Olay tamamen benden çıkıp onların kişisel meselesi haline bürünmüştü.

''Sence bayan Maggie ne kadar sürede buraya gelir? ''

''Dua edelimde bir an önce gelsin.'' Gelmezse muhtemelen Gideon dan geriye külleri kalacak ve bende yasını tutacaktım. Alex arkamızda bittiğinde Izzy suratına bile bakmamıştı.

Simon elinde tuttuğu ateş topunu elmayı havaya atar gibi atıp tutuyordu. Sonra ateşi Gideon'a doğru fırlattığında...

Öyle yüksek bir çığlık koptu ki boğazım yırtılmıştı. Ateş kümesi yer çekimine karşı gelemeyip yere düştüğünde otların içinde küçük kıvılcımlar çıkmaya başlamıştı. Sonrada yandığında...

Birisi elindeki şişeden su döktü. Jennifer yani toprak olan kız.

''Toprağa ve bitkilere ne zamandan beri saygısızlık ediyorsun Simon.'' Aslında onu galiba ben yapmıştım. Simon beni gebertmek ister gibi bakarken Alex önüme geçti.

''Gidelim.'' 

****

''Bunu yapman gerçekten tehlikeliydi Eva'' Amanda Bay Miller'ın odasında iyi kızı oynuyordu anlaşılan. O iyi kızı oynarsa ben bu konuda oscarlık oyunculuk sergilerdim öyleyse.

Son 8Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin