Saseeeeeee.

19.7K 372 71
                                    

1.E adevarat ca cu cit mai tirziu iti pierzi virginitatea e mai dureros?” – Da. Daca nu iti pierzi virginitatea pana la 14 ani, o sa mori in chinuri de durere.

2.Omul este dragoste. Dragostea este om?” - Tu esti prost. Prostul esti tu?

3.Salut,TPU.Eu prietenesc cu o prietena foarte bine, iar noua amindurora ne plac filmurile anime.Stiti,vreau sa am cu ea relatii de dragoste,dar imi e frica sa pierd prietenia,adica probabil greu ma intelegeti,dar cred ca stiti ca dragostea are si un sfirsit pina la urma,iar imi e frica ca daca ne vom desparti si vom ramine prieteni, eu no voi avea acele sentimente pe care le-am avut. Poate imi spuneti ce sa fac.” - Eu zic sa “prietenesti” in continuare cu amica ta. Niste lectii de limba romana nu ti-ar strica.

4.Cum sa aflu daca sunt insarcinata in condii casnice?” - Poti sa fii insarcinata in conditii casnice?

5.M-am mansturbat de la 13 ani, de mai mult de 15 ori pe luna, acum am 17 vreau sa fac sex cu prietenul meu dar mi-e frica ca nu o sa simt nicio placere, asa am auzit daca te mansturbezi…Ce sa fac? E adevarat?” - Nu te mai “mansturba".

6.Sunt virgina. insa prietenul meu m-a atins in acea zona cu penisul, dar a avut loc doar frecare ..eu aveam chiloti,si el panaloni subtiri, e posibil sa ramas insarcinata?:(“ – Este foarte posibil sa fii proasta. Insarcinata nu esti.

Gata si cu partea asta.

Astept parerile voastre.

NoName.

Cele mai stupide intrebari de pe TpuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum